Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?

Autor DD-Dave 
Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
30. 08. 2010 21:53
Zdravím všechny,

potřeboval bych poradit ohledně místa, případně doporučit ubytování.

Díky všem za rady.

David
avatar Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
31. 08. 2010 09:17
Ahoj, v podobnom termíne ideme tento rok na Rab.Vybrali sme si ho preto,že nie je veľmi ďaleko-ideme len na 4 dni a hlavne je to ostrov.Máme skúsenosti,že počasie,voda,príroda býva na ostrovoch lepšie ako na pevnine.Rab sme navštívili na pár hodín pred 5 rokmi,kúpali sme sa na Rajskej pláži,pre našu vtedy 2r. dcérku -úplne ideálne.Tento rok budeme ubytovaní priamo v hlavnom meste.Máme ubytovanie v hoteli.Daľšej rodine nebol problém nájsť ubytko v apartmáne-hneď prvý oslovený majiteľ odpísal,že má voľné.Prajem šťastnú voľbu a hlavne,nech nám vyjde počasie.smiling smiley
jo
Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
31. 08. 2010 20:46
Kdo pokládá takovou otázku, by raději neměl nikam jezdit a raději zůstat s dítětem doma...
Re: jo
31. 08. 2010 23:16
Když chci tak poradím když né tak si odpustím podobné odpovědi jakou jste tu předvedl. Vím, že se dají na fóru najít odpovědi, ale někdy nepomůže ani slovo ve vyhledávání a pak se prostě zeptám. Té osobě jde jen o typ a né abyste mu zařizoval dovolenou. Pokud má někdo náturu a čas projíždět několik desítek hodin internet nebo někam vyrazit a tam teprve hledat je to jeho věc. Odsuzovat lidi, kteří si chtějí nechat dát jen pár typů mi případá.....to je jedno.


Re: DD-Dave
Já jedu v pátek díky typu z fóra do Premantury (především kvůli oblasti Kamenjak) a švagrová bude mít sebou také prcka podle fotek je tam spouta malých plážiček. Já osobně mám dvě velký holky a i pro ně tam budou pláže třeba na skákání do vody (prý až 18-ti metrové výšky). Nedaleko město Pula což může být zajímavé místo na poznávací výlet.

Jinak jsme před pár lety byli v Umagu a taky prima. Rychlá cesta (odjezd před půlnocí a ranní koupáníčko) Třeba Sveti Ivan... skoro bez lidí...sprchy a malý bar... autem pár metrů od moře (s dětma se táhne samozřejmě pár věcí, který si neumím představit tahat třeba jen 100 m).

Hezkou dovču a atˇ nám přeje počasí. Sázavan
jo
Re: jo
01. 09. 2010 10:15
Pane Sázavan!
Předpokládám, že rodič dvouletého prcka je dospělý člověk (i když vyjímky se najdou). Dovolená a její prožívání je natolik individuální záležitost, že by mi svědomí nadovolilo nikomu radit, kam má jet! Vůbec se stal pro mnohé lidi internet ventilem pro (mírně řečeno) naivitu.
Jestliže je někdo tak nerozhodný, že svoji nemohoucnost musí vystavovat na obdiv celému fóru, je to jeho ostuda.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil jo (01. 09. 2010 10:16).
Re: jo
02. 09. 2010 07:17
to jo:
Ty si dobrý borec. Co si řešíš za komplexy? Kdo říká, že jsem nerozhodný? Ty mě znáš, že do mě tak vidíš? Já sem vystavil nějakou nemohoucnost? Co to je za nesmysly, co tady plácáš? Kdyby byli všichni lidi jako ty, tak se lidstvo jen hádá a válčí. Je mě z tebe smutno kámo.

Zpátky k mé otázce...samozřejmě, že jsem prošel spousty diskuzí a témat. Nicméně jsem stále nenašel to ideální a proto jsem si dovolil požádat fórum o jakési tipy. Jak říká Sázavan, nejde mě o to, aby mi někdo řekl, ať jedu tam a tam, nebo aby mi někdo plánoval dovolenou. Jde mě pouze o tip. S více tipy se mi bude líp rozhodovat. Naví dovolená na čtyři dny je určitě v leččem jiná a specifická, než klasicjá dovolená.

Lokality, které mě zaujali je jih Istrie (Premantura, Medulin), sever Istrie (Moscenicka Draga), ostrov Pag anebo Biograd na Moru. Všechny tyto lokality sou relativně blízko od ČR. Každá má své pro a proti. Samozřejmě nejdůležitější je, aby vyšlo počasí.. Du zjišťovat dál.

Díky všem za rady a tipy a "díky" jojovi, že mě nádherně zvedl adrenalin hned po ránu.

DD-Dave
avatar Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
02. 09. 2010 11:09
Hoši jen tak dál to je vono bavim se ,přidejte ,nenech se máš pravdu ,co si to dovolil........ZLATÍ TO CHALANI
Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
02. 09. 2010 15:54
Zdar,
taky asi pojedu za cca týden a chtěl bych co nejvíc na jih a rozhodně na ostrov - skoro vždy je tam víc sluníčka

.. a potřebuji promenádu pro kočárek .. páč jednoho prcka mám 14měsíců, tak abych měl kam korzovat na pivko ..
Vzhledem k tomu, že tohle určitě splňuje Bol na Brači (už jsem tam byl) , tak asi zvolím tuhle jistotu i když bych rád zase poznal i něco jinýho ..
Možná zkusím hotel, abych nevařil pro 3 děti :-), přeci jen to má být dovolená - uvidím za týden.

R.
Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
02. 09. 2010 16:01
Já bych se podíval třeba Stari Grad na hvaru tam byla loni ségra a vypadalo to tam celkem luxus-teda podle fotek.
Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
03. 09. 2010 15:42
to nevros:

díky za tip..problém je ten, že je to daleko. Jedu s malým synkem a ještě na krátkou dobu, takže bych půlku cesty jenom procestoval..

D.
Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
03. 09. 2010 16:25
jo trajekt tam jede ze splitu přímo, ale nejezdí moc často a navíc jede dlouho a je to docela mastný, ale když si sjedeš dolů do Drveniku tak je to v poho a navíc si můžeš na Hvaru vybrat víc míst...ale myslím si, že s malým je lepší jet na Bol, protože na Hvaru je to super na procházky do osamělejch zátok a tam to s malým vhodný není...
Re: Kam v polovině září s 2-letým dítětem na prodloužený víkend?
05. 09. 2010 09:36
V současné době jsme V Poreči. Počasí ukázkové. Včera letní počasí. Dneska kopie včerejšího dne. Ubytování se dá sehnet snáz než o prázdninách. Je tady krásně.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 262
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.