Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kamenjak

Autor Sázavan 
Kamenjak
18. 08. 2010 14:59
Dobrý den,
letos jsme se rozhodli vyrazit na istrii z důvodu, že jedna rodinka bude mít sebou prcka...tak aby se nejelo daleko (ikdyž jsem koukal, že ono to bude stejně tak 900km). Jeví se nám zajímavá oblast Pula/Kamenjak. Něco málo jsem na netu našel o Kamenjaku, ale přesto bych Vás požádal o nějaké postřehy z této oblasti (hospůdky, pláže, výlety, třeba i foto) odjezd plánujeme na 3.9. Děkuji Sázavan



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Sázavan (31. 08. 2010 23:20).
Re: Kamenjak
23. 08. 2010 11:20
Ja tam byl jen na dva, tri dny loni v pulce zari, takze jen male nesouvisle postrehy: nevim, jak to vypada v sezone, ale kdyz jsem tam byl, tak byla Premantura vesnice duchu. Sest pulek apartmanu a nikde nikdo. My platili 60 euro za dva lidi/dve noci. Kemp vypadal docela solidne, ale byl jsem se tam jen koupat. V tom kempu neni koupani spatny, ale je to samej jezek, takze bud deti zabalit do plechovky, nebo hlidat. Kamenjak samotny tak zajezkovany nebyl, ale nasli se. Neni problem se tam ztratit :-) Skakani ze skal... no priznam se, ze jsem si netroufl, mistni si to tam ale vyslovene uzivali. Dost mne prekvapil bordel ve vode, igelity, rasy a tak. A pulvterina strachu nez si pri snorchlovani uvedomite, ze ta velka poloprusvitna vec s napisem Kaufland vznasejici se pul metru od vas neni reklamni meduza, ale igelitka taky stala za to :-) Na hospudky nedoslo, i kdyz ta na navsi v Premanture nevypadala spatne. My jsme se stavovali akorat v Pule v pizzerii, bylo nekde o ulici vedle, nez je tam hlavni "promenada". jidlo i pivo dobre, ceny solidni. Minimalne jeden kramek je primo v Premanture, jinak jsme si nakoupili v nejakych tech mega (mozna zrovna Kaufland, nevim).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 116
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.