Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Podstrana- apartmán Juras

Autor UcuLeLembo 
Podstrana- apartmán Juras
24. 03. 2010 20:40
Ahoj,

chtěl bych se zeptat jestli někdo nebyl v tomto apartmánu a nezná-li toto okolí ?
Jaká tam je zábava,restaurace a sportovní vyžití.
Již několik dní hledáme ubytování a bohužel se nám nedaří najít něco volného až na toto sad smiley
Loni proběhla dovolená v Brele a letos chceme vyrazit zase jinam, ovšem ne do nějakého zapadnutého městečka jelikož máme malého prcka a tahat nebo jezdit autem někam na jídlo se nám nechce.
Mnohokrát děkuji za rady a názory.
Pěkný večer
Vláďa
Re: Podstrana- apartmán Juras
25. 03. 2010 16:49
V Podstrane jsme byli v roce 2005 1.týden v září a tam nebylo skoro kam jít.Pár barů na pláži,ale většina zavřených.Výhodou bylo ubytování.Apartmán pod magistrálou a tak se při cestě na pláž jen přešla zahrada.
Teď je na začátku (od Splitu) nový velký hotel a těžko říct co se tam změnilo.
Re: Podstrana- apartmán Juras
26. 03. 2010 16:44
No nevím, v Podstraně jsme byli v roce 2006 , ale v jižnější části , byli jsme ubytování přímo u moře a bylo tam spousta plážových restaurací což bylo fajn a bylo to v sezonu , pil jsem tam doposavad nejlepší frapé a to jsem si ho dával i raději než pivo ačkoli jsem na pivko , ale fakt mi tam šmakovalo, ale musím trochu oponovat s místem , protože podle mapy na googlu budete bydlet ještě před hotelem v severní části Podstrany , prakticky je to ještě Stobreč a je tam přístav a dosti nečistá voda , byl tam známý a dosti toho litoval , tak bych ten apartmán zvážil co se týče ubytování ale podstranu vůbec nehaním jenom bych jel trochu níž směrem na Omiš.
Re: Podstrana- apartmán Juras
28. 03. 2010 19:02
Děkuji za reakce.Doma padlo rozhodnutí,že se ještě podíváme jinde,snad se něco najde
Re: Podstrana- apartmán Juras
19. 04. 2010 14:25
Dobrý den,do Podstrany mířím letos již po několikáté,skládá se z několika mísních částí,ta má se jmenuje Grljevač a je to první vesnička za obr Hotelem Le Meridien Lav.Vše směrem od hotelu na Omiš v Podstraně lze doporučit,.....jezdím s dětmi ke starousedlíkum(číslo popisné 2) do bungalovu za bezkonkurenční cenu s oplocenou zahradkou 7m do moře,v blízkosti(asi 200m)tři obchody a pekárná s úžasným pečivem,nekolik(spoustu)plážových restaurací s přijatelnýma cenama,rakie i víno ke koupi na pláži a pro mladé nějake dvě diskotéky(Já trávim dovolenou s dcerami)....moře je čisté a minulý rok se zde upravovaly pláže a dosypávali oblázky....Na výlety je to vhodné na oba směry,..Omiš,Makarská,Split,Trogir,Šibeník...
Ubytování lze sehnat bez problému na místě bez předchozí objednávky,...nás jezdí více,tak si jej rezervujem.
Takže schrnutí,minete Hotel Le Meridien Lav směr Omiš a začnete koukat vpravo.....



Upraveno 1krát. Naposledy upravil radim (19. 04. 2010 14:26).
avatar Re: Podstrana- apartmán Juras
24. 04. 2010 15:17
Musím souhlasit s Radimem,Podstrana je krásná byli jsme tam v loni a rok předtím u výborných lidí,mohu dát kontakt.Jak se píše kousek do Splitu a do Omiše cca 20 km.Bydleli jsme sice hned nad silnicí,ale vůbec to nevadilo,protože si na to člověk zvykne a když jsou úžasní domácí,není co řešit...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 185
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.