Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Chaty Tereza Solaris

Autor lili963 
Chaty Tereza Solaris
25. 02. 2010 17:04
Ahoj letos v koncem července pojedeme poprvé do chatek Tezeza Solaris.A proto bych se chtěla zeptat jak vypadá toto středisko, jaké jsou chatky,moře atd.MOC DĚKUJI KDYŽ MI NĚKDO OPPOVÍTE
Re: Chaty Tereza Solaris
03. 03. 2010 21:39
Ahoj, měla jsem možnost strávit v letovisku Solaris pouze jeden den, ale i tak na mě udělal dobrý dojem. Poměrně velký camp, ve kterém se chaty Tereza nachází, je komplex asi 3 hotelů, několika hospůdek a barů, které lahodí nejen oku, ale i požitku smiling smiley můžete si například dát pivko nebo drink a sedět přitom na plastových židlích, z polovniny ve vodě.. Celý komplex má samozřejmě pláže, (od chat Tereza vidíte moře, ale v nejbližším místě není dobře schůdná cestička do vody), určitě si najdete své místečko pro klidný odpočinek u čistého Jadranu a o noční život také není nouze. (camp je jinak vcelku klidný a rušit vás tak může jen cvrkot cikád;-) ) Další možnosti nabízí místní - vodní sporty a různé atrakce. (v této oblasti je moře čisté a pláže udržované, pro velký zájem turistů)
Nově vybudované a udržované sprchy s toaletami se nachází pouhých pár metrů od chat, což je myslím velkou výhodou.
Snad bude moje stručné info aspoň trochu dostačující a na závěr ještě jeden dodatek... mluvili jsme doufám obě (oba?) o chatách Tereza u CKVT? :-)
Re: Chaty Tereza Solaris
03. 03. 2010 22:30
Ahoj,my v chatách Tereza byli loni,hezká nenáročná dovolená.WC a sociálky cca 50m od chatek,čisté,neustále uklízené,nedostatek,v chatách není voda ani odpad.Tzn,že vodu si člověk musí nanosit v 10 l kanistrech které jsou na chatách,problém je s odpadní vodou i tu musíš vynést.To ale pro nás trempy není problém.Je dobré do Solarisu dorazit co nejdříve,aby sis vybral chatku pod stromy ve stínu,jinak je v chatce 40°C.Protože mám malé děti měl jsem to uvedeno v objednávce,ale nebyl na to brán zřetel.Jinak je dobré vybrat chatu dál od hotelu Niko(tam mimochodem budeme trávit my letos svou dovolenou)protože je dost slyšet běžící kompresor a vůně z kuchyně.Při těchto parametrech zbývá asi 5 chatiček které jsou ideálně umístěné.je to druhá řada směrem k moři,čísla ale nevím.
Kompresor v noci dost ruší,okna musí být dokořán kvůli horku.
Aby to nevypadolo že se nám tam nelíbilo,tak to ne,letos tam jedeme znova i když do hotelu s klimou.
Chaty Tereza doporučuji s výše popsanýma výhradama.
Taky doporučiji zaplatit polopenzi nebo večeři v Hotelu Niko.
Re: Chaty Tereza Solaris
26. 03. 2010 17:07
Ano mluvíme o těchto chatkách a děkuji za odpověd celkem mi to hodně pomohlospinning smiley sticking its tongue out
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 39
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.