Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ostrov Vir

Autor Sk@nes 
Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 16:31
Takže doufám, že toto bude poslední příspěvěk mimo téma.
Sice mám pouze 6 příspěvků,( + 2 příspěvky ještě jako neregistrovaná ), ale toto fórum čtu téměř každý den skoro 3 roky.
Dlouho jsem váhala, jestli se mám stát taky "členem" a když se tu objevilo téma na mé oblíbené místo a nikdo neodpovídal, tak jsem to riskla.
Proti příspěvkům besyny jsem nenapsala nic negativního, možná sis to, Macku, jen špatně přečetl - byla to reakce na JirkuD.
Příspěvky besyny jsou krásné, od srdce...člověk má hned pocit, jako-by tam byl...
Jen mi přišlo líto, že se krásně rozjetá diskuze na určité místo začíná zvrhávat v něco jiného ( jako ostatně u spousty jiných vláken tady na fóru ).
Všem se moc omlouvám za Off Topic.
avatar Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 17:33
Milá besyno, Tvůj příspěvek normální člověk snadno přečte a , pokud můžu mluvit za sebe, obsah měl přímo nadchl. Je to napsané tak, že jsme s manželem měli pocit, jako bychom šli v Tvých stopách - na Viru jsme byli už 6 x a všechna ta místečka důvěrně známe a hlavně milujeme. Díky Ti za tu "snovou" procházku. thumbs up
Za nějaký čas se na počítači naučíš psát jak vítr a dle Tvé poetické duše je vidět, že sem mezi nás přišel zase jeden z lidí, který umí své pocity sdělit druhým. smileys with beer Ne každému je to Bohem dáno a poznáš, že je tu i pár "rypáčků", kteří nikdy pořádný příspěvek nenapíší a jejichž údělem je neustálé mentorování a honění si vlastního ega. Nejlepší je však na ně nereagovat a nenechat se odradit! yawning smiley Těch, kteří Ti rádi prominou Tvůj zhuštěný písemný projev, je tu mnohem mnohem víc. smiling smiley Vítej mezi námi a piš.
A když budeš chtít poradit s vložením fotek, napiš, pomůžu.
avatar Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 17:40
Jituno: thumbs up za názor i fotky.

Také fotka z Bandíry - rok 2002.


avatar Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 21:09
4 all

Sice jsem zakládal vlákno, abych získal fakta o Viru a okolí, ale óda na radost o Viru mně osobně nevadí. yawning smiley Rád jsem si ji přečetl. winking smiley Co mně, ale vadí je, že jsou zde další příspěvky o ničem. Jenom, aby byly napsány. To stejné zde bylo s hodnocením do zelena nebo do červena, že? thumbs down Když jsem dostal za přání k Vánocům a Novému roku červené, tak jsem se rozhodl z fóra zmizet. angry smiley Tak prosím pište věcně a když potřebujete odbourat stres a jiné frustrace, tak použijte možnosti mimo fórum, třeba nějakou hru. moody smiley A dále pouze jen o Viru, díky. yawning smiley

Žuja je zakon!!!
avatar Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 22:28
má pravdu, předsedo! smiling smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Kamil (18. 02. 2010 22:29).
avatar Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 22:31
Našel jsem jedno pěkně zpracované video o ostrově Viru a příjezdu na něj, tak se s vámi o něj podělím. Letecké záběry. thumbs up:





Těch domků (apartmánů) je tam fest. Je vidět, že je to víkendové místo Zadarčanů. smoking smiley
Re: Ostrov Vir
18. 02. 2010 23:53
Opravdu pěkné pokoukání a zlepšení nálady,díky Jitunko a Sk@nesy.
Rovněž dík p.Rosmarine.
A co se týče JirkyD,domnívala jsem se ,že tyto stránky jsou o tom,aby si lidé sdělovali své dojmy,postřehy,odpověděli na dotaz atd co se týče tématu.Víte,svým "zhuštěným"psaním jsem si třeba zjištˇovala,kdo sem vlastně píše.Už Vás přešla bolest?yawning smiley
avatar Re: Ostrov Vir
22. 02. 2010 18:42
Všetkych srdečne pozdravujem...
zazrel som tusim dve zmienky o komaroch. Zvazujem dovolenku na Vire a tak by ma zaujimalo viac, ako to je v skutocnosti. Zo Starigradu mam nie moc dobru skusenost a naopak z Tučep zase velmi dobru....len tam je to uz neunosne. Prechadzka vecernou promenadou to je uz skoro adrenalinova akcia. Chcelo by to trošku kludnesie miesto.
Tak prosim, podelte sa o virskych komaroch )))

Prijemne planovanie leta 2010 ))
Re: Ostrov Vir
23. 02. 2010 20:05
Tak co se týče komárů,nikde během dne se nevyskytují-co se týče pláží a večerní promenády.Může se Vám ale stát,že se jich na noc pár nastěhuje do apartmánu,my jsme sebou měli Biolit ve spreji a repelentní mast -pro jistotu-a zabíralo to 100%.Ten strojek do zásuvky taky není špatný.Hezký pobyt!
avatar Re: Ostrov Vir
24. 02. 2010 11:05
Cifral: nebude na chybu, když si s sebou vezmeš nějaký spray "kdyby náhodou", ale co se týká pobytu v apartmánu - vždy nám strojek i s náplní domácí přichystali. Přímo ve Viru se občas takoví malí píchavý hajzlíci vyskytují. Ale loni v Torovi na konci května nebyl ani jeden.smiling smiley
Re: Ostrov Vir
10. 06. 2010 11:47
Jééé, konečně jsem našla tohle téma, uff..yawning smiley
Jednou jsem na Viru byla a skutečně se mi tam líbilo... letos bysme tam chtěli jet na svatební cestu... máme zaplacené apartmány lučica bb. Nemáte prosím někdo fotky těchto apartmánů ? Našla jsem na webu jednu jedinou fotku a to zvenku eye rolling smiley Ráda bych se mrkla třeba na okolí anebo, jak vypadají pokoje grinning smiley Díííky
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 242
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.