Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Crkvica na Pelješacu

Autor Flignic 
Crkvica na Pelješacu
01. 08. 2009 12:53
Kdo zná Crkvici na Pelješacu ? Dostali jsme to doporučeno od známých jako typ na klidnou dovču. Znáte někdo jak se tam jede?
Re: Crkvica na Pelješacu
01. 08. 2009 22:21
Ahojky,
v Crkvici jsme se byli podívat na koupačku. Je to konec světa, pár baráčku kolem moře a nic víc. Jedno krásné, kamenné staré přístavní molo, dvě oblázkové malé plážičky a jinak nic.Nádherné koupání, skoro žádný člověk, Čecha pohledat, spíše místní, kteří na moři chytají ryby. Žádná Makarská. My jsme se dostali tam po silničce z Kuny, krásný sjezd dolů k moři, romantika, nádherné výhledy na makarskou rivieru až po Neum a ústí Neretvy pod nohama. Pro klidnou dovču ideální, pro člověka, který hledá na dovolené vzrušo nevhodné.
Re: Crkvica na Pelješacu
02. 08. 2009 17:12
Já jsem tady byl před čtyřmi lety na začátku září a mohu jen doporučit. Je tady božský klid, sice do obchodu se musí do Janjiny, ale stojí to zato. Mě vadila jenom příjezdová cesta, jelikož mám závratě, ovšem dá se sem jet i po polní cestě od Sreseru.

Js13 Pelješac Blaževo
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 212
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.