Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Na jaké místo jet s pejsky

Autor Hanďule 
Na jaké místo jet s pejsky
29. 06. 2009 22:10
Ahoj. Nerada se opakuji s tématem pejsci, ale prosila bych o radu, na jaké místo jet rovnou se dvěma malými pejsky kolem 10 kg. Z různých důvodů už nebudeme mít jinou možnost, než aby jeli s námi a tak jim hodláme přizpůsobit prostředí. Představuji si klidnější místo s klidnější pláží, kde se mohou i smočit a kde jsou nad pláží stromky, aby zde byl stín. Ubytování v ne moc vzdáleném apartmánu s možností klimatizace a to pokud možno v Dalmácii. Nevíme ani, jak moc by vadilo domácím, že jsou pejsci dva, bez zajištění dopředu by jsme si asi netroufli jet. Děkuji za případné rady.
Anonymní uživatel
Re: Na jaké místo jet s pejsky
01. 07. 2009 10:42
Haďule, úpro změnu se budu opakovat já:
Už párkrát jsem tu prohlásil ostrov rab za něco úžasnýho. Víš, byl jsem tam několikrát, jednou i s párem středních pudlů. V Kamporu je vše, co budeš hledat- jakaás takás infrastruktura, a zátoky se stromy, kamní i písek.
Re: Na jaké místo jet s pejsky
01. 07. 2009 14:43
Tak ten Rab je dobry napad,i v Biogradu jsem videla hodne lidi s pejsky,ale pokud je chcete brat sebou na plaz tak urcite budete muset kousek popojet,protoze plaze v biogradu moc klidne nejsou a jeste jsem je zazila dost prervane,jinak urcite si ubytovani zajistete predem,s pejsky se jet da,ale neriskovala bych ze pojedu bez zajisteni ubytovani a pak budete den hledat neco vhodneho.hodne stesti pri vyberu,peknou dovcu vam i hafanumyawning smiley
Re: Na jaké místo jet s pejsky
01. 07. 2009 23:23
Moc děkuji za tipy. Hledala jsem i sama, zatím mě samotnou napadlo tak Drage, ale jen podle fotek. Nebyl špatný lesík pod Baško Polje, to jsme viděli přímo loni při procházce z Bašky Vody, ale tam asi nebude ubytování pro pejsky. Letos jsme ještě byli sami, báli jsme se, jestli by to pejsci zvládli. Nakonec nám stejně nevyšlo počasí. Mezi tím jsme zjistili, že i naši mopsíci to dokážou zvládnout, když se o ně člověk dobře postará. Máme to potvrzeno přímo od veterinářky, která má mopsíka v rodině a ten k moři jezdí. Tak zatím to vidím až na příští rok, i když pořád je nějaké nutkání zkusit to ještě letos.
Re: Na jaké místo jet s pejsky
07. 07. 2009 12:02
Ahoj. Tak jsme ještě objevili možnost v Igrane, tak nakonec uvidíme, jak vše dopadne....
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 240
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.