Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

pořád nevím

Autor allenkab 
pořád nevím
19. 06. 2009 20:34
Ahoj, snažíme se s přítelem zjistit, kam se vydat do Chorvatska autem, abychom nemuseli až na jih a přitom našli super místo. Už jsme to tu dost projeli, ale pořád nějak nevíme. Chceme určitě místo, kde je možné si najít kousek klidné části pláže, ale stejně tak se večer dobře pobavit. Budeme rádi za každý tip. Díky moc.
Re: pořád nevím
19. 06. 2009 20:45
Kolega zase chce klidné místo s pískem a tobogánem yawning smiley
Když libovolné dvě věci z toho škrtne, tak určitě najde.
Re: pořád nevím
19. 06. 2009 21:18
Neočekávám dva v jednom. Tím, že mám auto, předpokládám,že si na to "klidné" místo dojedu ;-)
Re: pořád nevím
19. 06. 2009 21:30
allenkab napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Neočekávám dva v jednom. Tím, že mám auto,
> předpokládám,že si na to "klidné" místo dojedu ;-)

No asi bych začal tady [www.chorvatsko.cz] , vpravo máš rozdělené Chorvatsko na části od severu na jih a vlevo máš jednotlivá města a městečka a vesničky, kde se dá něco vidět, pokoupat a podobně.
avatar Re: pořád nevím
19. 06. 2009 21:36
allenkab napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Neočekávám dva v jednom. Tím, že mám auto,
> předpokládám,že si na to "klidné" místo dojedu ;-)


No,ale,až takové místečko najdeš,a někomu to vykecáš,tak už to nebude jen Vaše,ale nás všech!!!Najdi si ubytování,vem auto,mapu,optej se domácího,ten Ti poradí a může to být třeba na Istrii.Třeba v Tučepech lidé vzali vozík,naložili jídlo a pití na celý den a vyrazili za osadu směrem na Podgoru,přes FKK,dále cestou,necestou až zůstali sami.Obecně na ostrovech je méně lidí/je drahá doprava/,třeba na Hvaru,jižní pobřeží,za vsí Zavala směrem na západ/není tam asfaltka,jen polňačka/je také klid a samota-loni jsme na koštu u místního vinaře v Ivan Dolac potkali rodinu,která 14 dní nepotkala živáčka.Šťastnou cestu,hezkou dovču a dobře vyberte.thumbs up
Re: pořád nevím
21. 07. 2009 14:56
Takhle přesně je to i s náma :-)))) Pořád nevím kam.
avatar Re: pořád nevím
21. 07. 2009 15:17
Letos mám taky dilema, pořád nevím kam vyrazit. Chorvatské pobřeží mám sice projeté od Crikvenice po Dubrovnik, ale fakt nevím kam. U mě osobně vede Pelješac, ale letos nechceme tak daleko. Letošní dovolená by měla taky splnit funkci svatební cesty. Jedem se psem, rádi chodíme po okolí a nevydržíme ležet na pláži. Napadá někoho kam vyrazit?
avatar Re: pořád nevím
22. 07. 2009 20:28
Váhavý střelec je nejhorší co může být,chce to vyrazit a ostatní se už vystříbří...smoking smiley
Re: pořád nevím
22. 07. 2009 21:32
...



Upraveno 2krát. Naposledy upravil JirkaD (25. 02. 2013 18:53).
avatar Re: pořád nevím
23. 07. 2009 09:49
HR je samo o sobe jeden velky raj na zemi,at uz je to sever,stred nebo jih,je tezko se rozhodnout,kam! Kdo v HR jeste nebyl,o to je to tezsi si vybrat,protoze clovek nema vubec predstavu,jak a kde je! Kazdy ma taky jinou predstavu o te "nej" dovolene a proto v tomto pripade poradit je nad sily kazdeho jednotlivce! Ja bych treba na sever nikdy nejela,je to tam jako u nas bez more,ve stredu je to uz lepsi,ale zase je to nesrovnatelne s jihem a krasou Biokova a na Peljesaci pohori Sv.Ilija,ty hory proste patri ke kazde dovolene a bez nich si nedovedu dovcu v HR vubec predstavit!
Porad by mi neco chybelo.Projela jsem uz cele pobrezi od Rijeky az do Cerne Hory,ale proste ta super dovolena podle mych snu byla az v Orebici,byla jsem v apartma v Sibeniku,(pekne) pak Neum (BIH - HRUZA),pak pod stanem v Basko Polje bylo taky super (tam jsem byla 4x) a jeste lepsi byla v Igrane,ale na Orebic to proste nema! Dokud to clovek nezkusi na vlastni kuzi,je tezko nekomu neco namluvit a presvedcovat ho,ze prave tam nebo tam je "nej".
Nejlepsi je sednout k PC,kouknout na mapku cele HR a pak na google vyhledat jednotliva mista na pobrezi v obrazcich a urcite si neco kazdy najde,co mu padne do oka,tak jsem to vzdycky delala ja a tak jsem i nase mista na dovolene nasla a byla i s malou vyjimkou velmi spokojena.
Clovek najde docela dost info materialu ve fotkach o jednotlivych mestech,vesnickach,ostrovech a poloostrovech po pobrezi,takze se da i z tech fotek docela dobre urcit,kde se mi bude urcite libit!
Takze nezbyva nez rici: "hodne stesti pri hledani a jak uz tam jednou budete,jste v "siti HR "



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fanky (23. 07. 2009 09:53).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 88
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.