Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Severná Dalmácia - Nin

Autor jarosek 
Severná Dalmácia - Nin
09. 06. 2009 13:35
Ahojte, koncom júla sa chystáme s 2 malými deťmi do Chorvátska. Rozhodujeme sa pre Severnú Dalmáciu - Nin. Prosím niekoho kto tam bol nech sa podelí o svoje skúsenosti, more, ubytovanie, pláže... Skôr by nám vyhovovalo niečo kľudnejšie. Nemáme dopredu zabezpečené ubytovanie tak ma zaujíma či je problém nájsť tam ubytovanie priamo na mieste, poprípade keby mi niekto nejaké konkrétne odporučil. Ďakujem.
avatar Re: Severná Dalmácia - Nin
09. 06. 2009 16:23
Jezdíme na ostrov Vir, který je kousek od Ninu a tak oblast dobře známe. Ubytko ti poradit nedokážeme, ale je jich tam tolik, že si určitě vyberete dle svého přání a možností.
V Ninu jsou i krásné písečné pláže s hodně mělkou vodou - pro malá děcka ideální. Výborně tam funguje informační centrum - www.nin.hr - posílám Ti odkaz, ale v češtině tam jsou jen základní informace, vše najdeš nejlépe v chorvatštině.
Pokud by Tě zajímalo ještě něco dalšího, napiš na mail.

A taky dvě krásná videa a hezká fotka.









Upraveno 3krát. Naposledy upravil Rosmarine (26. 01. 2010 13:11).
avatar Re: Severná Dalmácia - Nin
09. 06. 2009 16:46


Ola
Re: Severná Dalmácia - Nin
10. 06. 2009 09:28
Před třemi lety nás pět rodin s velmi malými dětmi trávilo dovolenou ve Vrsi, což je opravdu kousek od Ninu. Nin je pěkné, malé městečko. Pláže jsou opravdu písčité, ale s velmi pozvolným vstupem do moře, takže rodiče si v podstatě nezaplavou. Ale díky tomu, že je tam plytká voda, je neskutečně teplá. Pokud jste zvyklí jezdit v Chorvatsku i na jiná místa, možná budete s okolím trošku zklamáni, nám to tam připadalo trochu jako v Bulharsku. Nevím, jak velké děti máte, poblíž Ninu je i Zaton, což je velmi rušné středisko s tobogánem, bazény a animacemi pro děti, osobně nevím, jak to tam vypadá, my jsme tam nejeli. O rok později jsme trávili dovolenou na ostrově Pag a náš tehdy ještě ne čtyřletý syn tam byl daleko spokojenější, stejně tak, jako my.
Re: Severná Dalmácia - Nin
10. 06. 2009 11:08
Ola napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Před třemi lety nás pět rodin s velmi malými dětmi
> trávilo dovolenou ve Vrsi, což je opravdu kousek
> od Ninu. Nin je pěkné, malé městečko. Pláže jsou
> opravdu písčité, ale s velmi pozvolným vstupem do
> moře, takže rodiče si v podstatě nezaplavou. Ale
> díky tomu, že je tam plytká voda, je neskutečně
> teplá. Pokud jste zvyklí jezdit v Chorvatsku i na
> jiná místa, možná budete s okolím trošku zklamáni,
> nám to tam připadalo trochu jako v Bulharsku.
> Nevím, jak velké děti máte, poblíž Ninu je i
> Zaton, což je velmi rušné středisko s tobogánem,
> bazény a animacemi pro děti, osobně nevím, jak to
> tam vypadá, my jsme tam nejeli. O rok později jsme
> trávili dovolenou na ostrově Pag a náš tehdy ještě
> ne čtyřletý syn tam byl daleko spokojenější,
> stejně tak, jako my.

Ahoj

prosím ťa píšeš že na Pagu ste boli omnoho spokojnejší ako vo Vrši, prosím ťa z čoho si tam bola sklamaná, čo sa ti tam nepáčilo.
Ďakujem
Ola
Re: Severná Dalmácia - Nin
10. 06. 2009 13:37
Je to spíše o pocitu z místa. Někdy jsme si připadali jako u rybníka. V Chorvatsku jsme byli už na mnoha místech a právě ve srovnání s tím ostatním spočívá to "zklamání". Určitě tím neodsuzuji Nin a Vrsi. Na Vrsi mi trochu vadilo to, že tam není výběr restaurací a možnost pro večerní procházku podél moře, ale v Ninu jich je naopak dostatek, čili to znamenalo dojíždění. Pokud budete bydlet ve Vrsi, určitě hledejte něco hned u moře, ostatní apartmány jsou už dál od moře a pláže. Ve Vrsi je jedna větší pláž, ta je oblázková a potom je tam několik dalších plážiček písečných, ale na ty jsme dojížděli autem asi tak 15 minut.
My jsme také původně kvůli dětem hledali něco klidného, jak se nakonec ukázalo, bylo jim úplně jedno, kde se koupou a hrají. Našemu synovi se právě více líbilo na oblázkových plážích, našel si tam více zábavy. Letos nás jede 6 rodin, vezeme si sebou i dvě ještě ne roční děti a jedeme do Podstrany, protože těm našim dětem je opravdu jedno, jestli jedou na písek nebo ne.
Pokud je vám jedno, kam chcete v Severní Dalmácii, zkuste třeba Pag, Rab, Vir- i zde najdete písečné pláže, popřípadě oblázkové s pozvolným vstupem do moře.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 139
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.