Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

chorvati se uplne zblaznili

Autor vrgada 
chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 18:13
[zpravy.ihned.cz]
...
jezdim tam pravidelne 15 let i vickrat za rok, ale do toho opravdu nejdu, uplne mi stacily ty jejich finty s fingovanym zmerenim rychlosti. Aby nejaky pomahatchranit vypatlanec na zaklade sve uvahy nekde uprostre lesu na plitvicke trase (podle znacek ovsem nekonecna vesnice) vyhodnotil rychlejsi jizdu jako rozpustilou a poslal mne na tri roky bez soudu natvrdo sedet... myslim, ze je to dalsi pokus jak si odradit turisty, nevadi, nebyl jsem v Recku, dole v Italii, aspon bude zmena
Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 18:55
Do Chorvatska jezdím taky rád, krajina a moře moc pěkný, ale. Evropa končí Rakouskem, možná Maďarskem a zbytek je balkán se vším všudy, a rozpustile tam jezdí hlavně chorvati. Panebože, ti mě někdy tak serou.
Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 19:24
Bych to zase až tak nehrotil.Také tam jezdím 2x ročně od roku 2002,chovám se slušně,hlavně na silnicích a nikdy,nikde a s nikým jsem neměl jedinou potíž.
Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 19:29
to: jirkaa
Ale, jen si vzpomeň jak se tu u nás jezdilo v době po "převratu", z Německa se tu vozily staré Audiny, Golfy, Sierry ajánevímcoještě. A bývalí škodovkáři (a nejen ti) jezdili systémem "Lépe být mrtvý než druhý".
Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 19:51
Mě vadí, že podle chorvatů pořád češi jezdí rychle, předjíždí na plné atd. To už je jak folklór. To co dělají od Karlovace na staré cestě, to hraničí se zdravým rozumem. Ale karlovačko mají dobrý.
Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 20:21
Jestli jsmy my Češi v převaze mezi ostatními (rozuměj turisty), tak se nediv, holt jim ten turistický ruch táhnem většinově. Proto když se vnitrozemím prohání vláčky vozů z nichž má každé 5té jinou MPZ než CZ, tak jim musíme jít na nervy a za všechny neduhy silničního provozu viní Čechy, to sice nechápu ale rozumím tomu. Když se na Tebe pověsí magor, který je přesvědčený že to místo před Tebou patří jemu, dělej to jako u nás, jdi mu z cesty, on stejně jednou způsobí nehodu a musíš u toho být zrovna Ty? A karlovačko??? Myslím že víno umějí mnohem líp.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 21:04
Buff, nepřehánět
1. Němci - 1 450 000 turistů
2. Italové - 1 134 000 turistů
3. Slovinci - 992 000 turistů
4. Rakušani - 766 000 turistů
5. Češi - 677 000 turistů
smoking smiley
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 21:38
...a velmí rychle roste také počet Poláku 417 211 a Rusové jak by smet, tak se asi rychle odsunem na chvost první desítky a to by už fakt museli mít na čechy spadeno...jednoduchy recept - dodržovat předpisy.
Re: chorvati se uplne zblaznili
07. 01. 2013 22:41
Uz jsem kapku vychladl, ale i tak tento rok pojedu jinam, z vetsich ostrovu mi stejne zbyva uz jen Brac a uz ani ten Peljesac neni co byval. To neni jen o dodrzovani predpisu, pokud mne nekdo kdy na ceste ohrozil, tak to byl vzdy chorvat, ozrala v noci na stare, co se vyritil z vedlejsi a nedal mi prednost, vybrzdovac na chorvatske dalnici, kteremu se asi nelibilo, ze jsem zmenil jizdni pruh, smykem s kouricimi pneumatikam se ke mne ritici debil na dalnici, ktery nejak prehledl, ze cela dalnice stoji v zacpe, kreten, ktery mne namackl na skalu na magistrale pri predjizdeni pres plnou v neprehledne zatace v zuzenem vytesanem miste ve skale. Nejsem zadny svatousek, ale ty jejich padesatky v lesich na tisicikolemetrove trase proste dodrzovat nedokazu a po dalnici jsem se zarekl, ze uz jezdit nebudu (s vyjimkou hranice-Karlovac), na to stacilo dvoji nekolikahodinove uviznuti v jednotubusovych tunelech.
...
Podle mne je turistika dost zivi a asi je jim to pro jejich hrdou povahu neprijemne. Takze se obcas najde nejaky politik, ktery vymysli prasecinu, jak odradit turisty typu zakaz jidel a deti bez rodicu, pripadne slozi vtipnou pisnicku o nevyholenych prirozenich ceskych turistek.
...
Zkouknul jsem rychle na jine destinace a bohuzel je to cenove uplne jinde, takze zkusime neco jineho balkanskeho nadhernou Bosnu anebo Monte Negro (beru kola), anebo co mi cvrnkne do kloboucku v nejakem slevomatu na posledni chvili, videl jsem v archivu i nejakou zoufalou vyprodejovou akci jachty se slevou 98 procent:-)
...
Mozna jeste Istrii ci blizky a pekny Cres pres Slovinskou dalnici, ale na*ralo mne to opravdu fest.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 07:58
nevidím to až tak tragicky. Myslím, že je chápu. Možná zavedením tohoto zákona se nedostanou do stejných "prasečin" které je vidět na našich silnicích a típnou je v samém zárodku. Po celé Evropě jezdím poměrně dost km. Stav na silnicích v HR mi přijde lepší, než v BiH, PL, MNE. Ale co mi úplně vadí je to, když po několika týdnech přejedu hranice do CZ. To se většinou nestačím divit a říkám si ty vole kam jsi to vjel. A je vcelku jedno zda-li překročím hranici na silnici 1.třídy, nebo na D5.
Karlovačko i víno jsou oboje dobré. Hlavně víno z Pelješace.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 08:38
Doufám, že ten "trestaný přestupek" musí mít zdokumentovaný fotem nebo videem. Protože kdyby o tom jestli jedeme rozpustile nebo ne, měl rozhodovat jen policajt, bylo by to špatné.
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 09:28
to: Jeliman,
máš recht, vařil jsem z vody. Ale v tom případě ta naše "popularita" bude mít asi základ v něčem jiném.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Buff (08. 01. 2013 09:29).
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 12:34
Vam to asi nedochazi, jak muze byt v civilizovane zemi dopravni prestupek ala vymyslene prekroceni rychlosti apod. resen trestnim pravem, kdyz nevznikne zadna skoda na majetku ci na zdravi a zivotech? Nota bene jeste na zaklade usudku nejakeho radoveho policajta u cesty? A nevykladejte zvasty typu, kdo dodrzuje predpisy, nemusi se niceho bat, protoze kiks za volantem udela kazdy. Pokutu jsem platil v Chorvatsku platil asi trikrat a v jednom pripade jsem presvedcen, ze to na mne usili. Ono to samozrejme nebude tak horke, jak to napsal ten pisalek co si plete procenta a promile, ale i tak mi to staci, abych tam nejel, nez tu blbost zase kajicne zrusi.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 12:51
Že by konečně "Evropská unie" byla k něčemu dobrá? Vzpomeňme ale na dálniční známku ve Slovinsku. Slovinci pěkně s EU "vydrbali" a s námi též.
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 13:23
Co se týká pisálků - novinářů, tak to je opravdu někdy katastrofa. Už se zase těším na letošní rady do HR, Rakousko - povinné svícení (fungovalo to tam asi dva roky a pak to zrušili), HR - povinné svícení (rušeno cca 4roky zpět a možná platí v zimě) Ty roky berte orientačně, určitě máte lepší znalosti, já jen, že novináři jak tukani každý rok opisují stejné články a považují se za odborníky.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 17:43
to: vrgada

to téma založils za účelem aby tě všeci kolem přesvědčovali ať do HR na konec jedeš, nebo mě ma mrzet, že i když udělám "občas kiks" tak flast za deset let jsem nedostal?
No o dost víc mě žere zdejši Absurdistán než ten Balkán, ale myslím že Černé Hoře, nebo Řecku je to stejně hezký tak proč ne.
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 20:20
Ale ne, at si jede kazdy kam chce, a Chorvatsko je opravdunadherna zeme. Zacal jsem tam jezdit tesne po valce s malymi detmi a po usmudlane severni Italii to bylo jako zjeveni: Mali Losinj, Peljesac (tam to tenkrat bylo tak levne, ze si manzelka myslela, ze se asi spletli), postupne komplet pobrezi. pak ostruvek Vrgada:-), pak puberta deti a eroticke dovolene bez decek (Eee, zase do Chorvatska a proooc?). Objev, ze Chorvatsko pro mne zacina pod Splitem + ostrovy vcetne perel jako je Vis ci Lastovo (zklamani z Mljetu), naposledy polorobinzonada na jiznim pobrezi Hvaru a taky zmena terminu a nekolikery velikonoce s rozkvetlymi kamenymi planemi a take jedno vyvedene babi leto i s koupanim na prelomu rijna a listopadu.
...
Ale je to cim dal drazsi, preplnenejsi, dalnice svou dostupnosti pokazila romnatiku Peljesace (polaky opravdu nemusim) a ted jeste tohle. Co se tyka ubytovani vzdy zalevno vetsinou zarizene stany, karavany a bez deti i apartmany, casto velmi povedene lasty s velkou slevou (na tohle byla expert zkrachovala Galatea) Zpravidla se darilo sehnat ubytko levneji nez v tuzemsku-vareni vlastni a samozrejme cyklistika vcetne takovych kravin jako vyslap od Makarske k vysilaci, nebo prejezdy ostrovu rano tam a vecer zpet (Korcula, Hvar). Kdysi jsem si vedl i podrobne zapisky, jak dlouho trvala, cesta, kudy jsem jel a dal jsem to i sem na forum (zmizlo pri nejake rekonstrukci stranek). I fotky jsem sem daval, nez jsem usoudil, ze bude lepsi pro mne i ta mista, kdyz se jim nebude delat zbytecna publicita. A cesty zpet Bosnou (Neretva, Jajce, Vrbas)
...
Krome cestovek mam za ta leta i ruzne polozname cechochorvaty schopne zajisti ubytovani kdykoliv na rozdil od cestovek, (jste se zblaznil,ne? ted koncem rijna do Chorvatska, pane tam se preci jezdi v lete). Nicmene lonsky pokus dostat se tam opet na podzim ztroskotal na neochote pani jet az na Peljesac (slevomat za velmi peknou cenu) a me zdroje bliz ztroskotali na neochote chorvatu slevnit a ja opravdu nehodlam platit v rijnu stejne ceny jako uprostred sezony
...
Ono to Chorvaty pravdepodobne prejde a pak se mozna vratim, momentalne se priklanim pro tento ro k Albanii, od ktere si slibuji podobnou atmosferu, jaka byvala v Chorvatsku tesne po valce
,,,
preji vsem stastnou cestu bez pobytu V LOCHU
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 20:50
tak v tom musím s tebou souhlasít, je to čím dál horší, ale kam jinám? Do Řecka daleko i když stojí za to, Bosna je nádherná a také dodnes vzpomínam na cestu přes ni (jezdím už jen po dálnici), ale moře je tam málo, Černa Hora - nebyl jsem, Bulharsko - složita cesta (autem) Albánie je zatím nejista, ale věřím lidem co už tam byli, že je to ta atmosfera jako po válce v HR a letos se tam chystam na výlet abych se rozkoukal, tak snad se tam na kone všihní samotáří setkáme dříve než to objeví Poláci a Rusové...
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 20:54
Také jsem platil jednou pokutu v Chorvatsku, ale to na mě nahráli. Nakonec bez dokladu za 100 HRK. Záleží, jestli narazíte na zkorumpovaného policajta - těm ten nový předpis bude určitě vyhovovat.
Na druhou stranu zase musím říct, že kromě tohoto případu jsem na jiného takového nenarazil, jezdím poměrně defenzivně a snažím se dodržovat předpisy - i když konkrétně kolem Plitvic se mě to zcela nedaří - ta omezení jsou tam opravdu příšerná.
Jinak v MNE, kde jsem byl již 4 krát, jsou mnohdy také omezení nesmyslná a policajti je velmi často kontrolují. Ale musím říct, že jsou korektní a pokud dodržuji předpisy, tak mě ještě nezastavili.
V tomto roce chci jet do MNE přes Bosnu - trochu se obávám, jací jsou tam policajti. S nesmyslným omezením rychlosti počítám a nemá cenu ji nerespektovat. Přece jen jsme v cizí zemi a nevíme, jak se zachovají. Nechci si dělat na dovolené zbytečné problémy.
Místní jezdí samozřejmě jinak, stále někam spěchají a vytrubují, i když jedu povolenou rychlostí. Nenechávám se však od nich vyprovokovat, oni by nakonec pokutu nemuseli dostat a já bych to odnesl.
Poslední dobou se mě bohužel zdá, že ten spěch a zbytečné riskování se stále ve větší míře přenáčí i na naše silnice.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 22:28
Citaci
Karel M. napsal(a):
...Poslední dobou se mně bohužel zdá, že ten spěch a zbytečné riskování se stále ve větší míře přenáší i na naše silnice.

Měl bys definovat termín "poslední doba": pravidelně, když se po vícedenním ježdění, zejména po západní Evropě včetně Itálie, vracím, si koleduji o průseur, když si si včas neuvědomím, že jsem už v tuzemsku, kde nestačí pouze jet tak, abych nepřekážel a neohrožoval. Musím dávat bacha i na to, jak jedou ostatní, abych stihl zabrzdit, zapřít sám sobě, že mám přednost, případně uhnout.
Jenže to "poslední dobou" pozoruji už přes 20 let. Předtím, když mě nepouštěli za firhaňk, jsem neměl kde zjistit, že za hranicemi se jezdí jinak, a byl jsem tady na ten divoký Východ na silnicích zvyklý...


V Chorvatsku, BiH, Slovinsku či v MNE raději příkazy, zákazy i limity nepřekračuji a je mi jedno, jestli jsem místním za blba.
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 23:15
Tak proti tomuto já nemám žádný výhrady. Letos pojedu po 6tý a bohužel musím říct že největší prasata na silnicích byly vždycky Češi a Poláci sad smiley
Re: chorvati se uplne zblaznili
08. 01. 2013 23:27
Bosna se hodne spravila, silnice maji novy povch a policajti uz necihaji na kazdom kilometru a vozovy park mistnich uz se taky znormalizoval. Letos jsem navstivil Medzugorje a zapusobilo to na mne docela silne a pak urcite nevynechejte Jajce. Mostar mne tak nebere. Obr prusvih byl loni akorat na bosensko-chorvatske hranice cestou zpet, kde jsem uvizli snad na dve hodiny a pak jeste nekde v noci na chorvatsko-madarske, kde nam pred zdvizenim zavor dokonce zacali madari prohrabavat zavazadla. Ale zase v te Slavonii neni provoz a pres vesnice je bezne dovolena 70km/hod a cloveku nehrozi, ze omylem najede na placenou slovinskou dalnici. Lesy jsou tam stale zaminovany. jen ty pomniky uz nejsou tak opecovany.
...
Co se tyce Albanie, zeme 800 000 bunkru:-), tak tam byla pred par lety ma dospela dcera na cundru a prijela uplne nadsena, jak z more, tak z uzasnych hor (uz ten nazev Proklete hory:-) a privetivych lidi, kteri jeste neprivykli turistickemu ruchu a nesnazi se rejzovat za kazdou cenu a asi je to poslednich par let, nez se to zkur*i jako vsude jinde. Takovy rumunsky Banat uz jsem prosvihl, nebo je to stale ta spravna romantika nyni vylepsena obrovskymi vetrnymi elektrarnami?
...
Uz jsem s tim seznamil drahou polovicku, sic neprojevila to spravne nadseni, ale mne zari oci a strasne se tesim
...
Tak zas nekdy
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
09. 01. 2013 02:07
Zatím jsem měl štěstí a nikdy jsem neměl v Chorvatsku na silnici žádný problém. Dopravní předpisy a rychlosti se snažím dodržovat, ale je to samozřejmě právě i o tom štěstí protože třeba po "staré" cestě je to při jejich značení opravdu často nemožné. Přesto mě ten jejich zákon od cesty do Chorvatska určitě neodradí. Jsou to spíše jiné věci o kterých je tu mnohokrát psáno, pro mne právě třeba ten Pelješac který pomalu ale jistě přestává být tím co dříve.

Otázka kam jinam je pro mě vcelku jasná. Až budu chtít jet jinam, tak určitě bych se rád opět podíval do Černé Hory, byl jsem tam naposledy v r.2005. Albánie o které se tu píše mě taky moc láká a pokud zdraví a jiné okolnosti dovolí, určitě ji někdy v budoucnu nevynechám.

Druhým rokem už také přemýšlíme o Sardínii, bohužel to letos ale opět nevyjde. Přesto jsem si dal práci a spočítal jsem náklady abych je porovnal s mou oblíbenou Žuljanou. Jezdíme už sami dva, no na Sardinii počítáme že by s námi jeli známí, tedy 4 dospělí jedním autem. Trochu problém je trajekt, kvůli ceně by bylo žádoucí objednat jej a zaplatit již nyní začátkem roku a člověk samozřejmě neví co se do září může stát. V každém případě podíval jsem se na aktuální ceny a spočítal to. A kupodivu, obě varianty - tedy dovolená na 2 týdny pro 4 osoby v září na jihu Sardinie a nebo to samé v Chorvatsku v Žuljaně vychází cenově prakticky stejně. Myslím tím náklady na dopravu a ubytování, toto je cenově srovnatelné. Pokud jde o stravování, vaříme si sami. Vlastní útrata na Sardinii a Chorvatsku by možná byla trochu odlišná, to nedokážu posoudit. Ale jinak mě to vychází cenově srovnatelné.

Je tu zmiňované také Bulharsko. Tam jsme byli na 2 týdny autem v r.2010 a vyšlo nás to dráž než Chorvatsko. Bylo to dáno hlavně tím, že ubytování v soukromí je v naprosté většině v pokojích a nikoliv apartmánech s kuchyňkou kde bych si mohl sám uvařit, takže jsme se stravovali po restauracích. Moře a celkově prostředí se s Jadranem nedá absolutně srovnávat, stejně tak cesta. Ta je dlouhá a jednotvárně únavná, po celé trase se prakticky není čím kochat (jeli jsme přes Maďarsko a Srbsko). Průjezd Sofií ale hlavně Bělehradem už bych si rozhodně zopakovat nechtěl ani náhodou. Prostě Bulharsko jsem chtěl vidět protože jsem tam nikdy nebyl, jednou mě to ale stačilo, jak Bulharsko tak i cesta.

Kdybych uvažoval o dovolené bez auta, pak mě rozhodně učarovala Kalábrie. Ubytování v září také za hubičku, problém však opět je jak se tam dostat za rozumnou cenu a čas. My jsme nakombinovali letadlo a vlak protože ten máme zadarmo, museli jsme si koupit pouze místenky za pár €. Cesta tam Wizzairem do Neapole, z Prahy za necelé 2 hodiny a letenky pro oba celkem za 3300Kč, zbytek cesty vlakem. Odlet z Prahy ráno v 6, v 8 hodin v Neapoli, v 10 odjezd vlakem a po 14 hodině jsme byli na místě. Zpět jsme jeli vlakem do Říma a z Říma opět Wizzairem do Prahy s cenou letenek pro oba dohromady 1800Kč. Cesta nás tedy vyšla levněji než autem do Chorvatska. V září tam bylo již poloprázdno, divoké pláže podobné těm Chorvatským úplně prázdné, moře úžasné.
Takže vymyslet něco jiného se dá cokoliv, krásných míst je mnoho. Změna je život, Chorvatsko pro mě i tak zůstane asi vždycky na jednom z prvních míst a právě i tu cestu autem si vždycky užívám.

** Petr **
Re: chorvati se uplne zblaznili
09. 01. 2013 18:43
PS, Chorvatsko ma pro mne jeste jednu prednost, mam pocit, ze se domluvim. Ja zase premyslel o Elbe. tam je to casove i vzdalenostne srovnatelne s Peljesacem, ale ten trajekt:-(. Tu Albanii uz mam domluvenou a pak poreferuji
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
09. 01. 2013 19:18
tak to se na ten referat už terazky těšim a držim ti palce vrgado.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
10. 01. 2013 00:00
Myslim že kdyby podle toho zákona všem měřili stejným metrem, zavřeli by všechny chorvaty mladších ročníků.
Pak by bylo na chorvatských silnicích rázem bezpečněji.
Re: chorvati se uplne zblaznili
10. 01. 2013 08:44
Hill napsal(a):
-------------------------------------------------------
>
Citaci
Karel M. napsal(a):
...Poslední dobou se
> mně bohužel zdá, že ten spěch a zbytečné riskování
> se stále ve větší míře přenáší i na naše
> silnice.
>
> Měl bys definovat termín "poslední doba":
> pravidelně, když se po vícedenním ježdění, zejména
> po západní Evropě včetně Itálie, vracím, si
> koleduji o průseur, když si si včas neuvědomím, že
> jsem už v tuzemsku, kde nestačí pouze jet tak,
> abych nepřekážel a neohrožoval. Musím dávat bacha
> i na to, jak jedou ostatní, abych stihl zabrzdit,
> zapřít sám sobě, že mám přednost, případně
> uhnout.
> Jenže to "poslední dobou" pozoruji už přes 20 let.
> Předtím, když mě nepouštěli za firhaňk, jsem neměl
> kde zjistit, že za hranicemi se jezdí jinak, a byl
> jsem tady na ten divoký Východ na silnicích
> zvyklý...

>
> V Chorvatsku, BiH, Slovinsku či v MNE raději
> příkazy, zákazy i limity nepřekračuji a je mi
> jedno, jestli jsem místním za blba.

Hille,

Tady mi nejde jen o všeobecný spěch, že se nedodržují rychlostní limity. Ale i zbytečné kličkování v jízdních pruzích, předjíždění na dálnici v pravém a dokonce v odstavném pruhu!, vybržďování ( zdaleka nejen případ Trpišovského). A bohužel musím svého syna poučovat, že zelená na semaforu neznamená šlápni na plyn, ale raději na brzdu.Pokud dojíždím ke křižovatce a přede mnou se rozsvítí zelená, tak určitě do ní hned nevjedu. Většinou ve směru, který mám již červenou, projede ještě několik aut.Dříve specialita velkoměst, se rozšířila po celé republice.
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
12. 01. 2013 18:26
možná už tento odkaz někde je, toto téma moc nečtu:

[www.chorvatsko.cz]
avatar Re: chorvati se uplne zblaznili
12. 01. 2013 20:15
Karle, však jsem také v souvislosti s našimi silnicemi nepsal nic o rychlosti: když někdo chce předjet a jede mu to, proč bych ho nepustil? Když vidím, že kličkuje mezi pruhy a předjíždí zprava, tak si koukám nechat dištanc. A třeba v tom je další rozdíl: za hranicemi si toho kličkujícího všimnou i ostatní a zvětší si rozestupy taky, co kdyby. U nás ne - jak si zvětším rozestup, hned se najde mamlas, který si myslí, že mi to nejede, a musí tu díru vyplnit. Zvětším odstup a za chvíli se situace opakuje, ačkoliv v každé zatáčce i ten další musel vidět, že před námi je ještě asi tak pět či více aut a to stejně najednou nepředjede.
A těch způsobů nepředvídavosti a bezohlednosti je u nás na výběr. A nemusí přitom jednoznačně dojít k porušení předpisů...
Re: chorvati se uplne zblaznili
12. 01. 2013 21:44
Hille, myslím, že jezdíš obdobným stylem jako já. Takže si myslím, že pokud nenarazíme my dva v Chorvatsku na zkorumpovaného policistu, nemusíme se bát, že nás obviní z "rozpustilé jízdy".
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 173
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.