Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Omiš,Duče,Brzet

Autor kolumbus74 
Omiš,Duče,Brzet
26. 07. 2008 10:54
Přeji všem dobrý den.
Popřečtení příspěvků na tomto fóru si dovolím i já přijít se svou troškou do mlýna.Po HR se pohybuji už 7let.Po tomto období si dovolím konstatovat, že místo kam se rád vacím je Omiš.
Nádherné skalní soutěsky, kterými se prodírá přůzračná řeka Cetina vlévající se v Omiši do moře.
Písečné,či oblázkové pláže pozvolným vstupem do moře a potopenými vraky či výskytem korálů, příjemní provozovatelé výletů, domácí, číšnici.Co dodat?Pokud se rozhodujete kam na dovolenou a chtěli by jste zkusit tuto oblast,mohu Vám poslat fotky, popřípadě i pomoct s ubytováním .......
Šťastnou cestusmiling smiley
Anonymní uživatel
Re: Omiš,Duče,Brzet
30. 07. 2008 12:26
Kolmbe, nemáš něco o Nemiře? Tomm
Re: Omiš,Duče,Brzet
30. 07. 2008 14:17
Čau Tome
nevím co by tě konkrétně zajímalo a proto píši všeobecně.
Nemira je vesnička připojena spodní cestou k Omiši,čímž se stala její místní částí.Má jednu malou oblázkovou pláž,dále pláž z nalých navezených kamínků příbuzných našemu MAKADAMU , a pak betonové plaže.
Přímo na pláži je restaurace AGA na hoře u cesty procházející nemirou se nachází hotel STAR a ještě jedna restaurace.Dva malé obchůdky jsou v bízkosti horních restaurací.
V Nemiře je jedno asvaltové hřiště.
Protože je celá obec vystavěná ve svahu počítej se schody na pláž do 210ks. Záleží na tom ke komu jedeš.Do Omiše se dá jet po magistrále, která prochází nad Nemirou,nebo po vzpomínané spodní cestě.Pokud použiješ spodní cestu tak dávej pozor.Je to prudkej padák a klouže to i za sucha.Nemira je vzálena od omiše přibližně 3km.
Pokud tě zajímá něco konkrétního tak se zeptej.
PS:co se mě osobně týče znám příjemnější místa než je Nemira,ale i zde jsou klienti spokojení.Záleží jaké mají požadavky.
avatar Re: Omiš,Duče,Brzet
30. 07. 2008 22:29
Opět další snaha o skrytou komerční nabídku z okolí Omiše z chorvatských IP adres 212.15.170.25, 77.237.111.206.
Téma uzavírám.

Michal
Promiňte, ale nemůžete přidávat odpovědi na toto téma. Toto téma bylo již uzavřeno.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 199
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.