Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování v Chorvatsku-dvě malé děti (kolem roku)

Autor Klára 
Ubytování v Chorvatsku-dvě malé děti (kolem roku)
08. 05. 2008 11:18
Ahoj,
prosím o tip na ubytování v Chorvatsku. Chceme jet 4 dospělí a dvě malé děti (11 a 15 měsíců), tudíž někde kde nemusíme chodit na pláž po schodech. Úplně nejlepší by byl apartmán se dvěma ložnicemi, kuchyní a koupelnou a WC.
Díky
Re: Ubytování v Chorvatsku-dvě malé děti (kolem roku)
08. 05. 2008 14:58
klára, nepíšeš kedy by ste chceli ísť a to je podľa mňa dosť podstatné. z toho čo si napísala mi vyplýva, že chcete dom na pláži. a ak chcete ísť cez prázdniny, tak to je už dosť neskoro na rezerváciu. ale ak chcete ísť v júni, to by ste mohli nájsť aj niečo priamo na mieste. ťažko radiť kam máte ísť. neviem, či ste už v chorvátsku boli, ak nie jednoducho choďte a zostanete tam kde sa vám bude páčiť. tých dediniek pri mori je tam nesčítané množstvo. pozri si vlákna kvôli inšpirácii. my chodíme od makarskej nižšie, ale určite je veľmi pekne aj na svere. ostrovy vzhľadom na nízky vek detí nedoporučujem. chorvátsko je veľmi pekné, určite si nájdete svoju obľúbenú lokalitu.
avatar Re: Ubytování v Chorvatsku-dvě malé děti (kolem roku)
08. 05. 2008 22:14
ahoj,Klára.My sme boli minulý rok vo Sv.Filipe pri Zadare.Táto dedina je chodníkom popri mori prepojená s Turanjom.Pozdľž chodníka je veľké množstvo apartmánových domov,alebo malých viliek,pár metrov od mora.Pláž je kamienková,čistá voda.Mestečká nie sú rušné,pár obchodíkov a krčmičiek,vo Sv.Filipe,asi 200m. za mestečkom piesková pláž s hojdačkami a preliezkami.Veľmi pekný je chodník cez olivový háj,ktorým sa dá dostať do rušnejšieho Biogradu-asi 3km.Stretli sme tam veľa párov s kočíkmiyawning smileyMyslím,že na nenáročnú rodinnú dovolenku fajn miesto.Peknú dovču.
ponuka apartman s doma loznicami,velak obyvacia kuchyna,terasa kupelna WC,na plazi ziadne schody pozrite si www....,app82
cena za appstvorlozkovy na den 60EURO
Re: Ubytování v Chorvatsku-dvě malé děti (kolem roku)
11. 05. 2008 22:10
Dobrý den.Pokud máte zájem ohu nabídnout to co požadujete u písečné pláze.
Re: Ubytování v Chorvatsku-dvě malé děti (kolem roku)
12. 05. 2008 21:47
Dobrý den,

můžete mi prosím k Vaší nabídce poslat bližší informace?

Děkuji
Klára
žajdo mhla bych vás poprosit o bližší informace na ubytování v chorvatsku. moc děkuji
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 173
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.