Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování na Murteru

Autor JAVI 
Ubytování na Murteru
06. 01. 2008 11:04
Zdravíme,
jako všichni tady se už těšíme na prázdniny v Chorvatsku. Plánujeme letos pobyt poslední týden v srpnu a rádi bychom změnili náš každoroční pobyt v Ruskamenu za něco jiného. Z Vašich příspěvků jsem dost pozitivně naladěn na ostrov Murter. Prosím, pokud máte někdo dobré zkušenosti s klidnými nuda plážemi na Murteru a můžete nám doporučit i dobré ubytování v soukromí (jsme dvá, takže studio, nebo apartmán)blízko moře a pokud k tomu ještě můžete přiložit foto, tak to bude super. Na oplátku můžeme poskytnout zkušenosti z Primoštenu,Blatu a Ruskamenu.
Díky a všechny na foru zdraví
JAVI
avatar Re: Ubytování na Murteru
07. 01. 2008 11:25
Ostrov Murter (spojený v Tisně s pevninou zvedacím mostem) ná poměrně příkré západní pobřeží, takže hovořit zde o nějakých delších plážích nelze, tím spíše o "klidných nuda plážích" - žádná taková tam opravdu není. Na východním pobřeží směrem pevnině u Murterského kanálu od vesnice Betiny už vůbec ne. Samozřejmě se dají, jako všude, najít privátní plácky. Pokud se jedná o kempy, tak např. v kempu Kosirina jsem běžně viděl ubytované adamity smiling smileymezi ostatními, okolí je krásné s kamennými plošinami, ale do kempu se za příjezd neubytovaného vybírá vstupné. Nejhezčí na Murteru je známá pláž Slanica s opravdovým pískem, ale v sezoně proto hodně plná, ale bez nudistů. Jedině, pro spravení oka pánům, jsou dámy nahoře "bez" k vidění běžně jako ostatně všude.smiling smiley
Jinak nejlepší je mít nějaký člun a vyrážet z Murteru k drobným ostrůvkům severně směrem k ostrovu Pašman. Tam je ráj nejen pro nudisty. Ale to už je o něčem jiném.
Pár fotek zde:
[www.galerie-jadran.net]



Upraveno 1krát. Naposledy upravil jeliman (07. 01. 2008 11:29).
avatar Re: Ubytování na Murteru
10. 01. 2008 18:35
Myslím,že nejlepší ubytování na Murteru je v části PodRaduč, apartmány jsou ve svahu nad cestou - ta není nijak rušná - je to vlastně slepá ulice. Je odsud krásný výhled na Kornati, moře čisťounké,pláž je skalnatá. Lidí málo. Od apartmánů k pláži je to tak do 50m. Je to celkem klidné místo, do centra asi 2km. Ubytování je ovšem v téhle části dost drahé - za 4lůžkový apartmán 65-75 Euro. Fotky bych snad taky nějaké našla ...
avatar Re: Ubytování na Murteru
08. 02. 2008 10:38
Kamenitá pláž PodRaduč


avatar Re: Ubytování na Murteru
08. 02. 2008 10:41
Pohled z app. na Kornati


Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 225
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.