Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pještata vila Ivušič

Autor slofik 
avatar Pještata vila Ivušič
09. 12. 2007 07:44
Ahoj všem.Rád bych příští rok zkusil na Pelješacu zátoku Pještatu a vilu Ivušič.Máte někdo zkušenosti,byl na někdo a jaké je to tam?Chceme soukromí a klid.Děkujem moc.
mm
Re: Pještata vila Ivušič
09. 12. 2007 11:24
u Ivušiče sme byli v roce 2005 je tam moc pěkné - soukromí od ostaních domů - pokud budete mít celý dům tak to nemá chybu - jinak záleží na sousedech. Pan Ivušič je velice ochotný pán a cokoliv jsme potřebovali to zařídil. Byli jsme tam moc spokojení. pokud máte nějaký konkrétní dotaz rád odpovím.
avatar Re: Pještata vila Ivušič
09. 12. 2007 11:37
Ahojky,jsem moc rád že vim aspon něco,pls,jak je to daleko v moři,jaký je výhled na moře,co koupání a vstup do vody,jestli je hned hloubka atd,klima asi v apartmánu není,vid?Jestli moho poprosit o nějaké foto s pláže a okoli domu,moc prosim.Co kuchyně jestli je komplet zařízená nebo co potřebuji sebou,nezlob že je toho tolik ale mame strach abychom nešli do něčeho ee.Můj email slofik1@seznam.cz Moc diky zatim
mm
Re: Pještata vila Ivušič
09. 12. 2007 11:56
Dům je úplně u moře je to jen po schodech asi 40 schodů, výhled na moře je pěkný ale není to otevřené moře takže vidíš na protější břeh, na břehu jsou betonová plata a schody do vody u břehu je tak 80cm ale celkem prudce se dno svažuje, Klima tam není, kuchyně je zařízená dostatečně tzn. veškeré nádobí, lednice s mražákem nic nám nechybělo. Fotky pošlu večer musím něco pohledat. jinak spousta fotek je na adrese paní Koucké dovolenavchorvatsku (před 3x w a za cz)
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 184
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.