Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Orlí hnízdo

Autor Pavka 
Orlí hnízdo
06. 03. 2007 11:24
Ahojky všichni lidičky,co milujete Chorvatsko! Chtěli jsme jet letos někde na Pelješac do stanu,ale zaujal mě apartmán Orlí hnízdo taky na Peljeacu. Je někde na půli cesty mezi Stonem a Orebičem, v osadě Pještata. Zajímaly by mě vaše názory, jak to tam vypadá a hlavně jaký je přítup do moře ( syn - 10 let).Byla bych moc vděčná i za nějaké fotky. Moje adresa je www.pavlabedna@seznam.cz Díky mocspinning smiley sticking its tongue out
Pajoush
Re: Orlí hnízdo
06. 03. 2007 15:35
Reaguji na dotaz. Orlí Hnízdo znám, byla jsem tam 3 krát na modelingovém soustředění. Je to veliký dům, vejde se tam až 40 lidí. Vybavení je vyloženě jednoduché, ale účelné, žádné obrázky, koberečky a pod. Je tam ale sprcha s teplou vodou v každém apartmánu, lednička, nádobí na vaření a společný mrazák pro všechny. Boží je tam bazén. Z betonových teras je tam vstup do moře, musí se hned plavat. Řekla bych, že to je pro lidi, kteří chtějí moře za levný peníz. Kdo má rád komfort, tak pro toho to není, ubytování spíš turistické kategorie. Pro mě to bylo fajn.

Pa Pája
Re: Orlí hnízdo
06. 03. 2007 15:40
Děkuji za odpověď, prosím mohla bys mi napsat, jestli je tam společná terasa nebo má některé studio terasu jen pro sebe.Taky by mě zajímalo,kdy tam zapadá slunce,zdá se mi, vzhledem k poloze,že slunce zapadá za apartmám a proto tam bude brzy stín. A ještě, jsou tam ježci? moc děkuji za odpověď.
Re: Orlí hnízdo
10. 03. 2007 21:07
Ahoj, ještě bych Tě chtěl upozornit na to, že moře na severní straně poloostrova je málo průzračné, není špinavé, jen je plné zooplanktonu, tím pádem je bohatší na ryby a jiné potvůrky, ale na šnorchlování to opravdu moc není. Jestli se ale chcete jen slunit a koupat, tak Vám to bude asi vyhovovat. Byli jsme voni v Blaževu, je to kousek od "ORLÁKU" tak kdybys chtěla ještě nějaké info z této lokality, tak písni na můj mail.
Jinak nějaké fotky jsou na jedné nejmenované stránce, ale přes tu možná jedete, takže jsi je asi viděla.....
Ahoj Karel...
Pajoush
Re: Orlí hnízdo
26. 06. 2007 19:55
Delší dobu jsem nebyla na fóru, a tak se omlouvám, že jsem neodpověděla na dotazy. Na Orlím Hnízdě má prakticky každý apartmán i studio svojí terasu. Navíc je tam společná jakási centrální terasa, která má podle mého odhadu asi 70m. když jsem se podívala dnes na internetové stránky orlího hnízda, zůstala jsem zítrat. Vyhlásili akční ceny na červenec a je to snad levnější než ve stanu. KDO NEVĚŘÍ AŤ SE PODÍVÁ thumbs up smiley sluníčko zapadá kolem osmé hodiny a všechny apartmány jsou osvíceny až do poslední chvíle. Na ježky narazit můžeš, ale pouze při potápění, jsou na skalách a v hloubce, kde člověk nestačí. Tak zase někdy ahoj
Re: Orlí hnízdo
09. 12. 2007 13:30
Orlí hnízdo vypadá dost zajímavě pro kolektivní akce. Nicméně u nich je problém trochu sladit požadavky a představy tolika lidí...
O vybavení, koupání apod. už jsem si jakousi představu udělala, ale jak je to s dostupností civilizace? Jak daleko je to k nejbližší možnosti nákupu, restauracím atd.?
mm
Re: Orlí hnízdo
09. 12. 2007 19:02
ahoj restaurace v Drače 4km, Sreser 6km, Žuljana 10km. obchody Janjina 5km nebo Sreser
Re: Orlí hnízdo
09. 12. 2007 20:02
Díky za info... já to tušila... Pro hromadný zájezd autobusovou dopravou bez vlastních dopravních prostředků tedy ne moc dobře použitelné... škoda.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 204
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.