Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!

Autor sir.van 
avatar Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
18. 08. 2006 12:08
Kurňa Michale kdes co pil ? Já si deně dával tak 5 lašek po 10 kuna. To jest 200 CZK. Doma chodím na PU za 30. Rozdíl je 50 CZK (kvalitativně ovšem nelze srovnávat). Což zase není takovej rozdíl vzhledem k tomu že jsem na dovolený. Nealko je sice drahý, ale na to nemusím chodit do hospody.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
18. 08. 2006 13:31
Michale,

můžeš prosím Tě konkretizovat? Kdo je ten idiot a kdo koho urazil, zesměšnil a zpochybnil, co napsal?
Evik i já jsme vyjádřili, že za cenu, kterou popisuješ, bychom jeli do Egypta na all hned a možná všichni. Zcela logicky. Dep.Laguna v červnu stojí letecky bratru tak 11.000. Palivový příplatek, taxy a vízum budou na Egypt celkem tak možná o 1.000,- Kč vyšší ( teď střílím od boku). Tedy Egypt s all a takovým výběrem jídla, jaké popisuješ, za takzvanou základní cenu cca 12.000,- beru v sezoně, která odpovídá červnové střednědalmatské sezoně, hned. A určitě nebudu sám. Tak prosím uveď, s jakou jsi byl CK a v jakém hotelu. A to porovnáváme katalogovou cenu s lastem, tedy neporovnatelné, jen tak pro úplnost. Děkuji předem za informace. Bez ironie.
pavla66
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
18. 08. 2006 20:56
Proč se hádat, stačí si např. na stránkách Invia zadat cenu za last a pak Chorvatsko i Egypt a máte jasno.
strapecek
GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
03. 02. 2008 10:07
Dobrý den,

s přítelem se chystáme do tohoto hotelu, konkrétně depandace A, avšak po přečtení této diskuze tedy nevím nevím. confused smiley
Loni jsme byli v Makarské (hotel Rivijera). Nám se tam velmi líbilo, ubytování bylo za slušnou cenu, pokoje byly čisté, každodenní úklid a výměna ručníků, dobré jídlo atd. Zkrátka jsme byli spokojeni.
Avšak zaslechli jsme také názory lidí, že tento hotel je hrozný.
Tudíž tedy chápu subjektivní názory každého z návštěvníků hotelu Laguna. Ale: opravdu je hotel Laguna tak hrozný????
avatar Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
03. 02. 2008 11:07
Já si myslím/ a nejen myslím, ale na základě vlastních zkušeností vím/, že vůbec nelze srovnávat Chorvatsko,a jině Evropské i mimoevropské destinace. A to ani finančně, ani jinak.
Prostě Chorvatsko je Chorvatsko, a i v samotném Chorvatsku jsou natolik různé destinace,že ani samotná jednotlivá místa v Chorvatsku nelze srovnávat podle nějakých předem daných kritérii.Platí zde, že "jeden má rád holky, druhý má rád vdolky."
A co se týče Laguny - týden - v roce 2005
Depadence nevím, ale i tam jsou myslím 2 druhy - A a B. A v hotelu strašně záleží na tom, kde máte pokoj umístěný. Já jsem si hned dala podmínky u objednávání - pravda už v prosinci, a ty byly dodrženy.Byly tam totiž i pokoje situovány tak, že bych je nechtěla ani zadarmo./ Nad kuchyní, dokonce jsem si všimla jednoho pokoje, který byl situován výhledem do vnitřku hotelu.Tudíž jsem byla spokojena - výhled na moře směrem na Hvar a Brist.Strava byla přiměřená cenové nabídce, bylo jí dostatečné množství, jídelna v chládku, dost se to prodražovalo pitím po večeři..K moři - nejblíž - s výtahem/ jedním/ asi 50 metrů. Lidi na pláži dost hodně - to jsem ostatně očekávala a věděla dopředu.Pravidelný úklid. Větší problémy s parkováním - málo místa na počet rekreantů. Personál ochotný - syn si tam vykloubil kost v kotníku, tak správce hotelu s manželem a synem jeli pozdě večer někde hluboko do hor k vyhlášenému napravěči - ten srovnal bez sádry/ bývalý primář/, dodnes dobré.
Neočekávala jsem tedy to, co mi hotel nemohl nabídnout, a to co mi nabídl ,jsem plně ke své spokojenosti využila.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
03. 02. 2008 13:25
Pro strapecek - i ostatní, kteří mají zájem- k hotelu Laguna (ne depandance). Pobyt byl v 2.pol. června 2006, 11 dnů. Při pohledu od moře jsem byl ubytován v levé budově (tam je recepce), ve 3. patře, pokoj s velikou terasou, a ničím nestíněným výhledem, ostatní pokoje mají o mnoho menší balkon, a jsou po stranách hotelu - je to vidět na fotkách hotelu. Měl jsem tehdy štěstí, na tu terasu, nevýhoda byla ta, že tam celý den pralo slunko, takže použitelná byla až skoro po západu. Jsou tam ale i pokoje, které jsou nevýhodné, nad kuchyní či do vnitřního atria. V budově vpravo je jídelna s kuchyní, před jídelnou terasa, kde se dá také jíst. Jídelna byla klimatizovaná, jídla polopenze šv. stoly, neměl jsem výhrady. Pití k večeři za hotové. K personálu nemám co říct, úklid byl každodenní, vše doplňováno a vyměňováno. Obě budovy jsou propojeny, s výtahem.
Pláž- před hotelem plno, i když ještě nebyla plná sezona, vedle je hotel Labineca a jeho depand., takže jsme na pláž chodili asi tak 5 min. směrem na Brist, těsně před FKK pláž, kde bylo lidí o mnoho méně.
Depandance A je vedle hotelu, jsou to také dvě budovy shodné s hotelem, ale údajně bez výtahu a televize. Na jídlo se chodí do hotelu, ale je to přes cestu v areálu
Dep. B - o těch nemohu nic povědět, nevím.
Celkově - já jsem byl spokojený, vzhledem k tomu, jaké jsem měl ubytování, nemám co k tomu vytknout, ale to je můj soukromý názor.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
05. 02. 2008 14:17
V depandanci A hotelu Laguna jsem byl v roce 2001a mohu potvrdit že ubytování není nijak dobré, záleží i na konkrétním pokoji - výhled na moře může být výhledem do statné borovice a možná někde mezi větvemi je k zahlédnutí kousek moře. Nebo na opačné straně výhled na tenisový kurt přes řadu balkonů.Stravování v té době dost ubohé.Přesto jsem na Gradac nezanevřel a od roku 2003 jezdím do vedlejšího hotelu Labineca který je třídu lepší a s all inclusive. Letos tam pojedu po 5-té - v červnu.
Byli jsme v depandanci A loni v srpnu. Pokoj penší, starší nábytek, balkonek směr na hotel Laguna. Na moře skoro vidět nebylo, ale pod stromy jsme měli pěkný stín, do pokoje ani na balkon za celý den nepražilo, tak že to byla vlastně výhoda. Televize zde není, ale tu nepotřebuji, na pokoji trávíme minimum času. Výtah tu není, ale se schody to není tak hrozné, pokud tedy zrovna nemáte zdravotní potíže. Ráno bylo tak před pátou hodinou slyšet auta, která zásobovala kuchyni. A v 5,30 zvoní zvony z místního kostela, ale to musí být slyšet po celém Gradacu. Na pláži byla místa narvaná, ale dala se najít i místa daleko klidnější. Jídlo v Laguně není žádný zázrak, asi záleží na konkrétních lidech, někteří si libovali, nám až tak moc nechutnalo. Snídaně tak 2 druhy obyčejnějších salámů, plátkový sýr, máslo, vejce, marmeláda, různé cereálie, občas nějaký opečený párek...To se denně opakuje. Horší jsou večeře, ale jak říkám, je to věc názoru. Gradac je nádherný, tak že se na to dnes dívám asi takto: Pokud by nebyla v Gradacu jiná možnost, Laguna by se znovu vydržela. Asi taky záleží na tom, v které části Gradacu chcete bydlet a také na tom, kolik jste do hotelu ochotní investovat. Labineca je podstatně dražší, ale také jsou zde daleko levnější možnosti než je Laguna.
Letos jedeme s manželem a dětmi 9 a 11 let do hotelu Labineca - depandance 4.července. All inclusive jsme ještě nikdy neměli, tak bych prosila nějaké informace - hlavně zmrzlina a mlsání pro děti jestli by byly. Také mne zajímá, jestli má hotel nějaký bar nebo něco s občerstvením těsně u pláže. Výlet si tam snad vybereme, už jsem prohledávala net celkem důkladně, ale další dobrá rada zkušeného se vždycky hodí. Do Chorvatska už jedeme pošesté, z Dalmácie jsme byli v Bašce Vodě smiling smiley, Makarské smiling smiley a Drveniku yawning smiley, tak se už moc těšíme na další místo.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
30. 03. 2008 15:45
Anonymní návštěvník napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Letos jedeme s manželem a dětmi 9 a 11 let do
> hotelu Labineca - depandance 4.července. All
> inclusive jsme ještě nikdy neměli, tak bych
> prosila nějaké informace - hlavně zmrzlina a
> mlsání pro děti jestli by byly. Také mne zajímá,
> jestli má hotel nějaký bar nebo něco s
> občerstvením těsně u pláže. Výlet si tam snad
> vybereme, už jsem prohledávala net celkem
> důkladně, ale další dobrá rada zkušeného se
> vždycky hodí. Do Chorvatska už jedeme pošesté, z
> Dalmácie jsme byli v Bašce Vodě smiling smiley, Makarské smiling smiley a
> Drveniku yawning smiley, tak se už moc těšíme na další místo.

My jsme byli v Labinece v roce 2004. Nebydleli jsme v dependanci, ale přímo v hotelu a měli jsme stejně jako vy pobyt all inclusive. Takže k tvým otázkám:

- zmrzlina byla k dispozici v samoobslužném mrazícím pultu minimálně v průběhu oběda a večeře (u snídaně si nejsem jistý), samozřejmostí byla vždy "sladká tečka" ve formě zákusků a ovoce,
- samoobslužný bufet byl na terase u bazénu, na pláž jsi musela sejít asi dvě patra (nebo sjed výtahem) na cestu a pak sejít po schodech na pláž

Jinak se nám v hotelu moc líbilo, personál byl velice vstřícný a ochotný. Pro děti a dospělé byl každý den nějaký program (pro děti hry, pro dospělé taneční večery). Personál zajišťující animační program byl ve složení dvě Slovenky a jeden Rakušák, ale primárně mluvili Německy.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil 4malita (30. 03. 2008 15:46).
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
30. 03. 2008 22:48
Do hotelu Labineca jedu letos v červnu již po 5-té. Určitě Vám tam bude fajn. K obědu i večeři je k dispozici zmrzlina a sladkých zákusků je dostatek.
Terasa s barem kde je "vše v ceně" má skvělý výhled na moře a zážitek západu slunce je nezapomenutelný.Proto tam jezdíme tak rádi. Samotný Gradac je též příjemný.Už se nemohu dočkat.
zdravím všechny, nerada to říkám, ale k Gradacu a Laguně se musím vyjádřit taky - bohužel jsme se s přítelem a kamarády loni rozhodli, že tam zavítáme... paní nám říkala jak se nám tam bude líbit atd... ok, bohužel všechny očekávání mě zklamaly - ubytování v depandanci kde vám slibovali balkon, ale nakonec jste rádi, že ho nemáte protože pod paní co naštěstí bydlela v prvním patře se málem propadl, večer skoro žádná zábava - narozdíl např. od Bašky kde to prostě žilo, takže jsme si večery krátili hraním karet - ale to jsme mohli jen do desíti protože starším lidem vadilo světlo na chodbě, klimatizace žádná, sprcha sotva stála, okna se nedaly pořádně otevřít - proto jsme je vysadili ... jídlo taky žádná sláva - celý týden furt to samé - na konci týdne už jsme tam pro jistotu ani nechodili bo jsme toho měli dost, zmrzliny tam sice bylo dost, ale když se na to vrhli všichni tak za chvíli na normálního člověka nezbylo... no za ty peníze které jsme za to dali bych čekala něco trochu lepšího, bohužel nepoštěstilo se... pláž nebyla tak strašná, ale lidí dost... no ale najít místo volné se dalo, ovšem opravdu to ubytování bylo šílené a víckrát bych tam nejela.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
04. 04. 2008 08:09
V Laguně jsme byli loni v srpnu. Tak strašné nám to nepřipadalo, i když své mínusy to též mělo. Nejvíce mě dostala koupelna se starým, děsně odřeným vybavením, plísní kolem vany a roztrhané ručníky. Jinak ubytování v normálu, balkón s výhledem na moře. Stravování celkem ušlo,i když je pravda,že výběr nic moc a hlavně se muselo chodit včas,protože pak už výběr nebyl skoro žádný. Pláž je krásně čistá, hodně plná lidí. Po pobřeží se dá chodit na procházky a restaurace a diskotéky na promenádě pod hotel také bývají.
Shodli jsme se v tom,že kdybychom nebyli rok předtím v Piniji v Petrčane,tak bychom neměli takové výhrady. Prostě v tom porovnání byl rozdíl jedné hvězdičky znát. Ale jeli jsme tam za mořem a koupáním a to bylo super a ty drobné nedostatky se daly skousnout.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
04. 04. 2008 11:32
toto vlakno je samy zakomplexovany chudak Skoro ztrata casu to cist - ale jako komedii doporucuji :-)))
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
04. 04. 2008 19:08
Maja napsal(a):
-------------------------------------------------------
... a ty drobné nedostatky se daly skousnout.

Májo, můžeš mi říct, když tohle jsou "drobné", co by si považovala za velké nedostatky? To, o čem se zmiňuješ, většina lidí za ně totiž považuje. možnost b) - si nebetyčný optimista nebo pohodář. smoking smiley Zvlášť to s tím stravováním - jak se jedná o žrádlo, neznám bratra.

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
avatar Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
05. 04. 2008 17:15
Dost často je to opravdu o našem myšlení a žebříčku hodnot v životě. "Bohatí" lidé se zaměřují na příležitosti. "Chudí" lidé vidí jen překážky a nedostatky.
Ne nadarmo se říká, že cizinec se zeptá kamaráda po návratu ze vzdálenějších cest " Cos tam viděl?" Čech se zeptá: "A nebál ses? S čím byly problémy?" I proto tzv. "nedostatky"a "klady" jsou pociťovány naprosto rozdílně.......
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
05. 04. 2008 19:18
Loni jsme byli poprvé a taky asi naposled v Gradaci v dependance Laguně (červenec 2007). Proč???
Pláž byla tak plná, že jsem si myslel, že na pláži nejsou žádné kamínky jen lehátka. Na vodě mastné fleky od olejů a krémů.
Je pravdou, že nemám rád hodně lidí, ale abych denně poslouchal nad sebou v hospodě jednoho úspěšného podnikatele, jak podniká, druhý den jak se vypaluje CD. Další den jaký je rozdíl v televizi LCD a Plazma apod. Prostě mě vadilo, že tam bylo hodně lidí a hlavně, že tam byla půlka republiky ČR a SR. Člověk nemohl ani ty holky hodnotit, zda jsou hezké nebo ne. Pokud by to řekl nahlas dostal by tzv. po hubě ( ČR a SR). Jinak, zaparkovat před dependance Laguna byl problém. Pokud by jste odjeli, tak zaparkovat po výletu, buď čekat cca dvě hodiny (nebo kroužit kolem) nebo zaparkovat na ulici. Jídlo, které jsme měli objednané v hotelu Laguna bylo skvělé. Vzhledem k tomu, že okolí Zadaru, kde jezdíme nám vyhovuje a není tak přeplněné, nebudu již experimentovat.

S přáním hezké dovolené FOMA
avatar Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
05. 04. 2008 20:03
No právě. Všechno je otázka volby a financí.
Jestliže jedu do evidentně levného hotelu, nebudu naříkat na horší služby, a že jsou tam samí Češi a pláž plná.
Jestliže jedu na druhý konec zeměkoule, nebudu naříkat, jak je to drahé, a že tam nebyli žádní Češi , a nebylo vepřoknedlozelo.
Jestliže bydlím v centru, nebudu vzdychat po samotě.
Jestliže bydlím na samotě, nebudu vzdychat po ruchu a rušném životě.
Někdo by takhle totiž mohl provzdychat celý život. Musím vědět, co vlastně chci. A o tom to je........
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
08. 04. 2008 12:46
Milý Hopkirku, asi jsem oba z Tvých citovaných případů (i pohodář i optimista),a tak snažím se na všem najít to příjemnější a nejen neustále
na něco nebo někoho nadávat. Tento výběr byl můj a z mého pohledu musím soudit celý pobyt, nejen nedostatek nebo omezené množství "žrádla", jak ty píšeš. Ale každý je nějaký,že ano. Přeji Ti, ať i Ty koukáš na svět tolerantnějšíma očima.
avatar Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
08. 04. 2008 17:21
Maja:musím se zastat Hopkirka(jednak už vím že celkem hodně píše tak-že neznalí si to můžou vzít osobně-ale on v tom má hodně nadzázky-jen je ji třeba vidět)
No a k tomu co píšeš.Já jsem taky optimistka-ale mít dle tvých slov jako MALÝnedostatek::Koupelnu se starým, děsně odřeným vybavením, plísní kolem vany a roztrhané ručníky. .... Stravování celkem ušlo,i když je pravda,že výběr nic moc a hlavně se muselo chodit včas,protože pak už výběr nebyl skoro žádný................. Pláž je krásně čistá, hodně plná lidí. ............. .Tak když to tak čtu-máš v tom víc těch nedostatků-než pozitiv.,
Já taky jezdím do Chorvatska za koupáním-ale když si můžu za své peníze vybrat-tak mám raděj koupelnu čistou-pláž skoro jen pro sebe a jídlo si koupím na jaké mám chuť.Ikdyž si za to relativně připlatím..
No a tohle je forum o tom-že si lidi napíšou svůj názor..Takže se nediv že se Hopkirk diví-když prostě on si dovolenou představuje jinak.
Ale i na mě vyzněl tvůj příspěvek tak-že toho horšího tam bylo víc než lepšího.A když si to po sobě přečteš-tak v jednom příspěvku píšeš o negativech a pak se tady oháníš tím že nechceš na nikoho nadávat a že to byl tvůj výběr atd.atd.....spinning smiley sticking its tongue out
Ale nic ve zlém-prostě každý to máme nastavený jinakyawning smiley
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
08. 04. 2008 17:38
Díky Ivetaa, musím se sebe taky zastat - asi bych mněl víc používat ty chechtavé smajlíky. grinning smiley Ale klobouk dolů, vystihla si mne velmi přesně s tou nadsázkou, to je milé a potěší to. thumbs up

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
avatar Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
08. 04. 2008 18:45
Hopkirk-no hlavně sem oba dva chodíme už dva roky(jejda to letí) a tak už znám jak kdo píše ..A vím že zrovna tvoje příspěvky nikdy nebyly o tom nikoho zhazovat-takže proč to nenapsat..yawning smiley
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
13. 04. 2008 08:28
FOMA napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Loni jsme byli poprvé a taky asi naposled v
> Gradaci v dependance Laguně (červenec 2007).
> Proč???
> Pláž byla tak plná, že jsem si myslel, že na pláži
> nejsou žádné kamínky jen lehátka. Na vodě mastné
> fleky od olejů a krémů.
> Je pravdou, že nemám rád hodně lidí, ale abych
> denně poslouchal nad sebou v hospodě jednoho
> úspěšného podnikatele, jak podniká, druhý den jak
> se vypaluje CD. Další den jaký je rozdíl v
> televizi LCD a Plazma apod. Prostě mě vadilo, že
> tam bylo hodně lidí a hlavně, že tam byla půlka
> republiky ČR a SR. Člověk nemohl ani ty holky
> hodnotit, zda jsou hezké nebo ne. Pokud by to řekl
> nahlas dostal by tzv. po hubě ( ČR a SR). Jinak,
> zaparkovat před dependance Laguna byl problém.
> Pokud by jste odjeli, tak zaparkovat po výletu,
> buď čekat cca dvě hodiny (nebo kroužit kolem) nebo
> zaparkovat na ulici. Jídlo, které jsme měli
> objednané v hotelu Laguna bylo skvělé. Vzhledem k
> tomu, že okolí Zadaru, kde jezdíme nám vyhovuje a
> není tak přeplněné, nebudu již experimentovat.
>
> S přáním hezké dovolené FOMA

To nesmíš jezdit v sezone. Já jsem byl konec června a vpohodě. Jinak jídlo taky dobré. Do GRADACU jezdíme již 6 let a jsme tam spokojeni. Pokud ti vadí češi a slováci na pláži tak si zajed do číny.
Ahoj - děkuji za pozitivní zprávu o hotelu Labineca (už jsem se bála, že v Gradacu je jen Laguna)- jedeme tam letos také na začátku července a jsem ráda, že jsem si mohla přečíst, že je tam dostatek zmrzliny a zábavy - jedeme tam se skoro sedmiletým synem - manžel jede s námi k moři vůbec poprvé v životě, takže první dojem bude důležitý, aby se tam ještě někdy vůbec chtěl vrátit.
Ještě jednou díky.
Pokud by ještě někdo měl informace o hotelu Labineca - prosím napište.

Hezký den
Věra
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
28. 02. 2010 11:41
my jedem do Labineci v září
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 211
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.