Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!

Autor sir.van 
GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 11:34
- pro všechny věrné Chorvatsku - v žádném případě si nekupujte zájezd do hotelu Laguna - o depadencích ani nemluvě !!!!!! Je to barák typu socialistická ubytovna, nemá klimatizaci, z pokojů koukáte do zdi domu, nebo do hor !! Jídlo je kapitola samo pro sebe - HNUS a celý týden jsme měli pořád to samé !!!!! Na pláž je to 400 m a musíte z hotelu použít 2 výtahy !!! A pláž-300 m dlouhá, ale pro 3,000 lidí !!!!
Varuji všechny .....
Tady někdo nemá odhad na míry- jak to může být na pláž 400 metrů, když hotel stojí těsně u moře? K jídlu a ubytování se ovšem vyjádřit nemohu,jezdím do soukromí, ale pochybuji, že by vám dávali celý týden to samé.
A na pláž se přeci nemusí jít těsně pod hotel, kam chodí každý. A také tam není je pláž pod hotelem,která má mimochodem kolem 600m a pokračuje přes útes dále do sousedního Bristu. Je tam ještě jedna - nejdelší na Makarské riviéře a ta je skoro 1,5km dlouhá.
mánička
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 12:54
Loni jsme byli v depandencích Laguna a to co píše sir.van naní pravda! Hotel je přímo u pláže,která je teda plná, ale dá se jít kousek dál a je to v pohodě.Jídlo výborné, formou bufetu,překvapilo mě i neomezené množství zmrzliny k večeři.Pokoje nejsou sice úplný luxus,ale dá se tam normálně žít.Možná bych doporučila sir.vanoviat si najde nějaký hotel v Egyptě,tam mu budou stlát na posteli z peřin labutě,ale bude muset taky pořádně připlati.Laguna je slušný hotel za slušnou cenu.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 14:51
to: mánička
---------------

- nenech se vysmát !!!!! Egypt mám zmáknutej po celém pobřeží a máš pravdu, ty
labutě tam opravdu stelou, ale zřejmě Ty jsi o tom jen slyšela z doslechu, když Ti
¨připadá Laguna výborné místo na žití !!! A nemusím si připlácet, začni cestovat a nepoužívěj jen věci z doslechu !! Tento " úlet " s Lagunou si budu dlouho pamatovat. Stejně asi jako Ty " šedivou a špinavou " fasádu na depadencích .... ale proti gustu ........
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 15:03
Z tohohle vlákna je krásně vidět, jak je všechno relativní.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 15:07
No, relativní sice leccos je ... ale jestli je hotel přímo na pláži nebo 400 m... to je dost velký rozdíl na to, by to bylo relativní... Spíš to vypadá, že si někdo vyřizuje účty kdoví za co...
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 16:11
Tím relativním jsem myslel hodnocení kvality hotelu. Jednomu vyhovuje a spokojenost, druhý nespokojený.
Jestli je na pláži nebo 400 m od ní, nemohu posoudit...
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
25. 07. 2006 16:41
to : Ifča a divan
------------------

k té vzdálenosti hotelu - je pravda, že hotelový komplex začíná cca 50 m od pláže, ale to je jen restaurace, bar a terasa !! Vlastní ubytovací budovy a hlavně cesta, kterou musíte absolvovat z pokoje ( 2x výtah ) vychází na 400 m !!!
Nebyl jsem sice v hotelu Laguna, ale v Gradacu jsem byl letos již po šesté, takže
se k tom snad mohu vyjádřit. Hotel má jednak ubytování přímo v hotelu v těsné blízkosti pláže, potom dependence A, vzdálené od pláže cca o 20m více než hotel
a dependence B, ze kterých je to pěšinkou na pláž cca 30m. Ubytování soudit nemohu,
ale nižší kvalita v dependencích je samozřejmě za méně peněz. Ke kvalitě a obsazenosti pláží se mohu vyjádřit myslím dostatečně zodpovědně, protože jsem je
za těch 6 pobytů navštívil všechny: jezdím vždy v srpnu a když chci mít více
soukromí, tak si zajdu na nudu, která je od hotelu cca 200 metrů, tam zatím nikdy nebyla hlava na hlavě jako u hotelu. Kdo nechce na nudu, může jít ještě kouasek dále
ke Bristu a tam si svoji miniplážičku najít. Ahoj Jirka
mánička
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
26. 07. 2006 09:09
sir.van napsal(a):
-------------------------------------------------------
> to: mánička
> ---------------
>
> - nenech se vysmát !!!!! Egypt mám zmáknutej po
> celém pobřeží a máš pravdu, ty
> labutě tam opravdu stelou, ale zřejmě Ty jsi o tom
> jen slyšela z doslechu, když Ti
> ¨připadá Laguna výborné místo na žití !!! A
> nemusím si připlácet, začni cestovat a nepoužívěj
> jen věci z doslechu !! Tento " úlet " s Lagunou si
> budu dlouho pamatovat. Stejně asi jako Ty "
> šedivou a špinavou " fasádu na depadencích ....
> ale proti gustu ........

Nevím na co si hraješ!Ty máš sice Egypt zmáknutej po celém pobřeží,já jsem tam byla jen 3x.Vždycky jsem volila dražší hotel, protože mám pocit, ,že egypťané jsou velmi odlišný národ od nás co se týká pořádku. (pokud jsi se byl, ty chytráku, podívat u pyramid a dalších památek, tak mi musíš dát za pravdu.) Takže ,jestli vyvledáváš v Egyptě hotely stejné ceny jako Laguna, tak jsi o těch labutích slyšel ty , ne já.Jo a ještě, odkdy se počítá vzdálenost hotelu od moře už s pokoje?A ty metry jsi počítal od balkonu nebo ode dveří? Metrem nebo krokoměrem? Příště si dej požadavek nižší patro a ned budeš mít na pláž o 350m blíž.Ahoj a příjemně strávené dovolené 4 cenové skupiny v Egyptě.PS: ty labutě ti můžu poslat na fotce, ať vidíš jak vypadají.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
26. 07. 2006 10:35
to : mánička

- koukám, že jsem se dotknul tvého EGA co ??????????????????
mánička
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
26. 07. 2006 13:32
Koukám,že ti došla řeč.
Byla jsem v loňském roce na dovolené v Gradacu v hotelu Laguna.Po přečtení příspěvku Autor: sir.van (IP zapsáno)Datum: 25.07.2006 11:34 jsem se rozhodla reagovat.Bohužel jsem neměla s sebou metr,abych přeměřila vzdálenost hotelu od pláže,ale 400 m jsem do hotelu určitě nechodila.Do patra,ve kterém jsem byla ubytovaná jsem jezdila jedním výtahem.Výhled byl z prava na moře a z leva na hory.Ke stravování nemám jedinnou výtku.V nabídce klimatizace nebyla uvedena,tudíž není také důvod nic výtýkat.Jedinný zádrhel bych viděla v hluku,který se šířil každé ráno z kuchyně.Jinak jsem s pobytem v Gradacu byla spokojená.Zdraví Jarka
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
09. 08. 2006 15:57
V hotelu Laguna jsem byl před 3 lety. Panelový barák hrozné vedro.Balkon jsme měli přímo nad kuchyní, takže od 5.00 najíždělo zásobování, nedalo se spát. Od 6.00 jsme cítili vůni z kuchyně a s ženou jsme se dohadovali co bude ke snídani,jestli míchaná vajíčka nebo párky. Jídlo bylo dobré, akorát asi 6 párů českých důchodců čekalo na večeři již půl hodiny před otevřením jídelny, když byly ryby tak si každý nabral 4 - 5 kusů a pak 3 vyhazoval a na nás nezbyla ani malá čudla.To samé bylo na pláži. Všichni před snídaní si odnášeli lehátka a deky na pláž, podle mne vzdálenou 250 metrů bylo tam i schodiště, a mi jsme v 9.30 hodin neměli místo ani na stání. Tak jsme odjížděli každý den směr Živogošče kde jsme se koupali vždy na jiné pláži.Problém byl po návratu s parkováním auta ačkoli jsme měli oplocené parkoviště před hotelem zaplacené tak nebylo místo.Takže příští rok už po 11 Pag Stará Novalja.
Přemek
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
13. 08. 2006 19:12
Pohov!!!

Pán si zřejmě umí dobře vybrat. Když si něco kupuji, tak se s tím napřed seznámím. Tedy pokud chci mít moderně zrekonstruovaný hotel s klimatizací, koupím si ubytování v moderně zrekonstruovaném hotelu s klimatizací. A ne nejlevnější depandanci. Když chci mít kvalitní budndu, co mi v žádném případě nepromokne, koupím si jí za pár tisíc v seriozním specializovaném obchodě a moc dobře se zajímám, z čeho je udělaná a jak kvalitně zpracovaná. A nejdu si koupit levnou bundu do stánku a pak nadávám, že jsem v ní promokl. Příště pane lépe vybírejte a neplačte tady nad vlastnoručně rozlitým mlékem, prosím.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 08:01
Globík
Byl jsem ubytován přímo v hotelu(viz moje první věta), a že není hotel klimatizován jsem věděl. Pouze jsem vyjádřil svou zkušenost s ubytováním, pláží a parkováním. Myslím, že v tomto forum dost lidí uvádí své zkušenosti. Kdyby se neuváděly tak by forum nemělo žádný význam a přínos pro nás všechny co do fora dopisujem.
Ještě poznámka: Mléko nemoho rozlít, protože ho nepiju.
S pozdravem Přemek
Prosím, přečtěte si téma od ADMINA PRAVIDLA PRO POUZIVANI FORA, které je v každém diskuzním foru na 1 místě, hlavně bod 3.
Dík.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Přemek (14. 08. 2006 09:00).
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 10:36
Přemku,

promiň, nedošlo mi, že když to napíšu bez oslovení, bude to vypadat, že reaguji na poslední příspěvek. To nebyla reakce na Tvůj příspěvek, Tvoje zkušenosti jsou celkově dost děsné a reakce zcela pochopitelné.

To byla reakce na 1.příspěvek a tedy na zakladatele tohoto auditka.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 11:34
Globík,
hlavně že se vše vysvětlilo a jestli máš narozeniny 24.8. tak vše nej.
Přemek
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 12:01
S těmi narozeninami to poněkud nechápu, Přemku.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 13:10
Globík
trochu jsem brouzdal internetem a našel jsem odkaz na Tomas co má narozeniny 24.8.
Jestli to nejsi ty, tak promiň ale stejně vše nej.
Přemek
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 13:21
Nejsem ani Tomáš, ani nemám narozeniny v srpnu. Ale nevadí.
Tom
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
14. 08. 2006 18:38
Tak kucíííí, vše nejlepší k svátku i k narozeninám thumbs up smiley smileys with beer drinking smiley
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
16. 08. 2006 09:25
Já tam byl letos (2006) v červnu. Hluk a zápach z kuchyně. Večer "živa glazba" do cca 2.hod rána. Pláž vzdálenost i naplněnost vcelku vpohodě. Ceny v restauracích oproti Bašce Vodě skoro zadarmo. Ubytování se dalo. Klima ve 40 stupnových vedrech chyběla, ale nebyla v nabídce a přežili jsme. Jídlo, bylo ho dost ale pestrost velmi bídná. Ted to porovnám s Tuniskem a Egyptem, kde jsem měl zájezd celkově o 2100 Kč dražší (včetně všech poplatků a tax). V Africe jsem měl v této ceně vždy all inclusive. Na pokojích klimatizace. Jídlo pestré, každý den jsem jedl něco jiného a přesto jsem vše neochutnal! Na labutě na posteli seru, ale každý den ustláno a uklizeno!! V Laguně někdy ani odpadkový koš nevysypali!!
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
16. 08. 2006 16:19
Jóva, MichaleB, prosím, dej mi vědět přes kterou cestovku jezdíš do toho Egypta s all inclusive, za ty prachy tam chci taky!!!thumbs up smiley
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
16. 08. 2006 20:23
Akce! Sraz účastníků tohoto fóra v Egyptě! Za tu cenu letíme asi všichni!smileys with beer
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
17. 08. 2006 11:28
Chce to umět hledat v last minute.
Ale tady stejně nemá cenu cokoliv psát.
Nechci nikoho urážet a potrefená husa nejvíc zakejhá, ale kdokoliv sem cokoliv napíše, tak se hned najde nějakej idiot (to není nadávka ale diagnoza), kterej musí za každou cenu autora zesměšnit, urazit nebo minimálně obsah toho co napsal zpochybnit.
Mohl bych předat důkazy (koneckonců mám doklady - smlouvy, vouchery na letenky a ubytování atd), ale proč? Aby někdo řekl že je to zfalšované. Myslel jsem že se tu mají předávat informace, ale zatím jsem tu našel jen inspiraci jak kde koho zesměšnit, urazit nebo minimálně snížit váhu podané informace.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
17. 08. 2006 13:26
MichaleB, silně přeháníš. Tady na fóru je tak velké množství informací, že hodně lidí se radši zeptá znovu, než aby hledali. Někdy je chápu, ale někdy taky někdo "vypění", protože na tentýž dotaz už několikrát odpovídal. A že se někdo strefil do tebe, nesmíš si to tak to brát. Jestli si slabej na spodek, nechoď do lesa, atd. smoking smiley

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
17. 08. 2006 15:36
Michale ale já jsem to myslela vážně!! Pravidelní návštěvníci vědí, že Chorvatsko miluji, ale také znají můj názor na Brist a okolí, kam spadá i Gradac. Že tam jsou lidé ná štíru s hygienou a pořádkem na což my středoevropané nejsme zvyklí, přesně tak jak jsi to popsal.Neboj, taky mi to někteří dali pěkně sežratsmiling smiley Ale teď vážně: Když to sečtu kolem a kolem co stojí ubytování, benzin a jídlo (nepočítám kapesné, to utratím jak v Egyptě, tak v Chorvatsku), tak mi vyjde suma ne více jak 25 tis. Kč. Pokud se do této sumy vleze čtyřčlená rodina aby jsme se váleli 10 dní u Středozemního moře se vším všudy, tak proč ne?? Zatím jsme ale takové štěstí neměli buď v ceně nebyli taxy, nebo žádné all inclusive. Známí, kteří tam byli říkají, že pokud nemá hotel aspoň 4 hvězdičky je hygiena taky v tahu. Takže suma sumárum, sečteno a podtrženo- příští rok se jede na Pelješac!!hot smiley
pavla66
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
17. 08. 2006 17:39
Také mám ráda Chorvatsko, byla jsem tam na různých místech, ale také jsem byla 2 krát v Egyptě. Podle mě má MichalB v podstatě pravdu. Samozřejmě, že mohu mít v Chorvatsku dovolenou za 25 tis. pro rodinu. Ale myslím, že to bylo myšleno na hotel alespoň s polopenzí, ne? Tam si myslím, že se celková cena za rodinu docela vyšplhá vysoko. Některé lasty do Egypta jsou opravdu levné. Já v Chorvatsku upřednostňuji soukromé apartmány. Cena je lepší než v hotelu. A střídám svoje jídlo s restaurací.
Re: GRADAC - HOTEL LAGUNA !!!!! POZOR !!!
18. 08. 2006 11:37
Ano, měl jsem na mysli ubytování v hotelu o kterém je toto vlákno. Já si do Egypta pochopitelně další peníze beru - chodím na šíšu, levně nakoupím třeba rifle apod. Ale když mám all inclusive vpodstatě další prachy nepotřebuji na rozdíl od HR hotel s polopenzí. V HR není rozdíl mezi pivem a nealkem. A ve vedrech která tam byly jsem pít musel a to mě vyšlo denně na cca 300 Kč za týden 2100 Kč. Jen pití!!! Sem tam ovoce a zmrzlina. Když je v Egyptě all inclusiv toto odpadá a hned jsme zase cenou jinde. Ale jak každý preferuje a chce.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 97
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.