Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ubytovanie na Pagu

Autor pepee 
ubytovanie na Pagu
19. 07. 2006 16:18
chystame sa na Pag, resp. chceli by sme
vie neikto poradit kludnejsie miesto, okolo 10 euro na hlavu,
ubytko pre 12+2(4 rodiny) s detmi,takze hlavne plaz pre deti,
kde by bola sem tam aj neaka disco?
je nas viac a ideme na blint,
ked nic nenajdeme tak smer zadar mozno nizsie
dik
asda
Re: ubytovanie na Pagu
19. 07. 2006 16:46
Mame dobrou zkusenost ve vesnicce SIMUNI na Pagu, kousek od Novalja. Malinka rybarska vesnicka s hezkymi hospudkami, trhem s rybami kazde rano...

Platili jsme 30 euro za apartman pro 3 osoby na den se vsim vsudy, domaci nam davali zeleninu a taky koralku. Lozni pradlo, uklid, elektrika a rucniky v cene.

Apartman byl ve vile hned u plaze, misto pro auto za retezem, velka terasa se slunecnikem, trochu bokem od pristavu, musi se trochu diskutovat o cene. V ulici bylo hodne vil s apartmany, takze se da urcite domluvit ubytovani u sousedu...

Disko bylo pak v kempu asi 10 minut pomale chuze po plazi. Plaz byla oblazkova, ale s pozvolnym vstupem do vody, vzdycky tam bylo hodne deti, takze myslim idealni.
Re: ubytovanie na Pagu
28. 07. 2006 22:11
Zdravim.My sme sa pred tyzdnom vratili z mestecka Povljana.Su tam pekne pieskove plaze pre deti ako stvorene.Ubytko sme mali problem najst,lebo sme pricestovali piatok a chceli sme byvat 3 rodiny pri sebe.Nakoniec jeden domaci pan nam pomohol .Ubytko 10 eur/os.v centre mestecka.Cele poschodie prenajima za 120uer-12 posteli.Prajem krasnu dovolenku.
Biba
Re: ubytovanie na Pagu
06. 08. 2006 01:06
Minulý rok sme boli v Povljane je to male kludne mestečko disco som tam nevidela.Je tam kemp do ktoreho sa môžu chodiť deti hravať,inak nuda chýba tam promenada a velke vyletne lode z čoho boli deti sklamane veru aj my.Na druhý den sme išli do Novalie to všetko tam bolo čo v Povljane chybalo,je to o dosť dalej ale večšie mesto,viacej atrakcií a pláži,velmi čistých, každý den sme boli na inej (autom kôli trojročej dcere).Straško,kde je nadherný kemp nafukovacie atrakcie vo vode,tam sa pačilo starším detom(okruhliaky sa nepačili najmladšej).Zrče,ta je už dalej su tam tobogani,hojdačky,šmýkalky a ihriska tu bývaju aj discoteky.Z plaže cez lesik v lavo sa dostanete na plaž z hrubeho piesku. Parkovyska su na týchto plažach platene(asi50Sk).Su tam aj rôzne kludne zatoky.Doporučujem si zadovažit mapku okolia.

























ň)
Re: ubytovanie na Pagu
14. 11. 2006 18:22
Chystáme se příští rok na Pag, nemůžete nám poskytnout nějaký kontakt na majitele apartmánu?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 172
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.