Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte

Autor zuzikbenes 
Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
14. 07. 2006 12:46
Prosím, máte někdo zkušenost s rezervací soukromého ubytování v Chorvatsku přes internet? Na září jsem si objednala apartmán a majitel chce po mně zaslat zálohu 50EUR. Tak nevím, jestli je to běžná praxe, nebo se chystám naletět podvodníkovi:-(. A také bych byla moc ráda, kdyby mi někdo mohl poslát pár foteček z Brely nebo jejího blízkého okolí. Předem díky moc.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil zuzikbenes (14. 07. 2006 14:44).
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
14. 07. 2006 15:17
1. odkryj si e-mail
2. napiš, jestli ti můžu poslat i větší soubory (rychlost připojení)
3. záloha v HR za APP je běžná praxe

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
17. 07. 2006 09:28
Tak už jsem to napravila:-), můžeš klidně poslat i větší soubory, díky moc.
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
17. 07. 2006 20:50
mohu také poprosit o informace?
Dolní Brela NIKOLA RIBIČIČ ulica Boričak 6 tel. 91-503-1880-00385, Dobré ubytování na klidném místě v části staré Brely s pěkným výhledem na moře.Zdraví Luboš
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
20. 05. 2007 19:42
sháním ubytování v \brela. poradte a předejte kontakty dík
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
20. 05. 2007 20:29
Rezervoval jsem si v Brele apartmán ve vile JAKOVIČ (Jakovič Lenka) v části Podrače č.19
Máte někdo zkušenost s ubytováním v této vile?

Ptám se proto, že majite(ka) požaduje zálohu 200 euro.
Děkuji za odpověď.
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
07. 06. 2007 13:29
Zdravím všechyny. Letos mám jet s rodinou do Chorvatska do Brely a chtěla sem se zeptat jak jste tam byli spokojeni. Co se týče koupání atd..
A taky budem ubytováni v apartmánech u jednoho pána - jménem Matko Ursič. Byl jste tam někdy nekdo? děkuji
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
07. 06. 2007 14:54
Brela je celá krásná. Záleží kde budete ubytovaní. Části Podrače, Sčit, Jarikuša..... jsou klidnější, v centru je rušněji a v sezóně narvané pláže. Pláže jsou oblázkové.yawning smiley
Ahoj všichni, Brela je moc krásné místo na dovolenou, byla jsem tam asi 3x, našla jsem ubytování přes internet: www..... ¨Našla jsem si hezký apartmán, napsala a chtěla, aby mi vypsali jak je to daleko na pláž, jestli je výhled z apt. na moře apod. Poprvé jsme jeli "na blind", ubytování jsme sehnali úplně v pohodě, doporučuji ale nepřijet v sobotu nebo ve středu - to se mění turnusy. Z Brely se nechá dojít krásnou procházkou při pobřeží do Bašky Vody, ta je "živější" než Brela. Když ale půjdete na druhou stranu, jako do staré Brely, doporučuji perfektní "rybárnu". Jmenuje se "La Bomba". Ryby udí před vámi, popíjíte si vínko, koukáte na moře...idyla.
Přeji krásný pobyt!!!
Dagmarko máš nějaký kontakt na bydlení v BRELE?prosím o zaslání jestli to je možné
dík avcaspinning smiley sticking its tongue out
Dagmarko máš nějaký kontakt na bydlení v BRELE?prosím o zaslání jestli to je možné
dík avcaspinning smiley sticking its tongue out
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
13. 06. 2007 08:25
Už jsem se tu jednou pozastavovala nad slovním spojením "krásná procházka" z Brely do Bašky Vody. Krásná procházka je podél pobřeží zřejmě celou Brelou, s koncem Brely ovšem končí. Dál do Bašky Vody se dá dostat jedině podél moře přes kamínky a kameny nebo po frekventované silnici.
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
13. 06. 2007 09:01
La Bomba je fakt super hospůdka je přímo na pláži v části Sčit. Dá se tam najíst ,popít a obsluha je skvělá. Doporučuji navštívit.hot smiley
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
13. 06. 2007 13:15
ahojky všem prosím nebyl ste někto v Brele u Matko Ursič? Nebo nevíte jaký to tam je? dík pá
Ahoj, u Matko Ursič jsem nebyla, byla jsem ubytovaná ve vile Libertas. Na stránkách je to vedené jako Libertas @ Victoria.
Majitel je Milan Bekavac, je to na internetových stránkách www..... Když rozklikneš obrázek vily, objeví se ti tam spojení na majitele - e-mail a telefon.
Vila je nad pláží po schodech-za centrem, směrem na Bašku Vodu. Druhá vila - to je ta z bílého kamene je přímo na pláži směrem do staré Brely, cca 20 min. do centra. Ale ta je krásná. Vila, ve které jsme bydleli byla už starší, i vybavení, ale na stránkách najdete i nové vily.
Pak je pěkná Villa Dominik, Matko Medič, Bekavac, Vanja a Zamič. Ty jsem viděla a myslím, že by se mi tam líbilo. Ale protože nás jelo 10, byli jsme rádi, že jsme něco sehnali. Jestli vás pojede míň, máte větší šanci si víc vybírat.
Chorvati moc velkých apartmánů nemají.
Pa
krásná procházka tam opravdu je..jen se musí na konci BRELY SMĚR baska vyjít kopečkčm před hotelem BERULIE na silnici a kousek dojít pěšky do BAŠKY po silnici,je tam i chodníček.Vubec se nemusí jenom po oblázkách na pláži.stačí koukat a nejít jen jednou cestou.nejlepší si je to vyzkoušet ...a taky potkáte lidičky v oblečení a obutí jak na taneček,tak se pak ničemu nedivím.někdy je komické koukat na lidi jak chodí po pláži v podpatcích....nevím někdy mám pocit na promenádě kolem moře,že jsme na přehlídkovém molu.To co jsi doma neoblečou vytáhnou u moře....muži jsou na tom lépe,kratasy tričko a jde se.zkuste se koukat někdy kolem sebe a je to docela legrační...možná někdo bude souhlasit možná se někdo pousměje,no je to tak.já podpatky k moři netahám..a vůbec mi nechybí.
Ahoj,

můžete nám někdo poradit kontakt na ubytování na bašce - krk.Pro 7 vč.dětí.A jaké je to tam pro děti.Děkujeme.Tom
Pro Toma:
Do Bašky jedu v sobotu 23.6, vracím se v neděli 8.7. Byla jsem se tam podívat když jsem bylä v Malinské a byla jsem nadšená. Agenturu jsem si našla na internetu,¨napíšu ti adresu, abys to nemusel dlouho hledat. Oslovila jsem totiž všechny agentury v Bašce, ozvaly se asi tři, já mám ovšem takové nároky, jako že blízko moře, bakon, výhled na moře... A našla jsem apartmán pro 7 lidí: otevři si www.da-tomasi.hr, apartmán se jmenuje JASNA. Nástup je v neděli, odjezd taky v neděli, cena pro 7 lidí na 14 dní 1.156 eur - jedeme všichni starší 18ti let, takže platíme všechny taxy. Cena je slušná, ne? Vychází to málo přes 80 eru na hlavu. To jsem v Bašce čekala vyšší ceny.
Ještě jaké je to pro děti - super, na rozdíl od jiných měst na Krku je v Bašce pláž oblázková, ne ty betonový plata, není hned hloubka a v moři je písek.
Na pláži jsou tobogány...Myslím, že byste byli spokojení.
Kdybys nepochodil u této agentury, zadej si www.krk.hr - privatni smještaj, jsou tam všechna města na Krku a všechny agentury. Ahoj
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
24. 06. 2007 22:51
Ahoj,
tak v tom krásném bílém domečku u plážen u pana Bekavace jsme byli 2x.Super místo!! Taky 2x u Vanji.Moc dobré,kousek nad mořem.Doporučuji!!!
Byl nekdo v Brele ve Villa Petra? Muzete prosim dat nejake reference, nebo lepe fotky, jak to tam vypada? Chci pro rodice neco dobreho a potrebuju mit jistotu, ze je to proverene misto. Diky.
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
18. 09. 2007 22:55
Chcel by som Vás poprosiť o akékoľvek info ohľadom ubytovania v apartmánoch VANJA v časti Podrače, ako ďaleko je to od pláže, ako to tam vyzerá, ako ďaleko je obchod, trh...preste vsetko, ďakujem
PRE TEKS
20. 09. 2007 00:49
Takze v prvom rade musim povedat, ze BRELA JE NADHERNA!!!! Skoda, ze nam tento rok neprialo pocasie...
Apartman Vanja bol od nasho (Vranjes) vzdialeny asi 60m (viem to celkom presne, pretoze kamoska v nom chcela byvat, ale uz nemali volne miesta). Apúp Vranjes vam spominam najma preto, ze je v nom maly obchod so zakladnymi potravinami, niekolkymi druhmi chleba a peciva a drogeriou, otvoreny od rana do vecera 20.00 cely tyzden. dalsi market je az v centre v pristave, je to troska dalej (asi 500m), ale pekna prechadzka.smiling smiley Ovocie Vam odporucam nakupovat na trhu v Omisi (tam je aj kazdy den rano otvoreny rybi trh - v Brele cerstvu rybu asi nezozeniete), alebo v Makarskej, pripadne od trzniciarov na promenade cestou do pristavu. V pristave je niekolko restauracii, posta, zmenaren, zmrzlina... suveniry, jednoducho vsetko, co potrebujete k prijemne stravenej dovolenke:-)
Ceny zakladnych potravin su takmer totozne s nasimi, ovocie je troska drahsie, ale to je asi vsade:-)
Neviem, ako je to pocas sezony, ale v septembri je to idealne miesto pre rodiny s detmi a starsich ludi. Ziadne hlucne diskoteky a urevani turisti. Brelou sa tiahne (udajne az 5 km) dlha betonova promenada - chodnik - idealny na prechadzky s kocikom. (Korcule neodporucam - hoci som ich mala so sebou - myslim, ze sa tam daju pozicat bicykle). Pokusim sa vlozit do tohoto odkazu fotografie plazi, (ak sa mi to nepodari, poslem Vam to na sukromny e-mail) V podstate sa striedaju dlhsie "kruhliacikove" plaze s mensimi "zasivarnami" - a verte, ze si najdete tu pravu. Vas apart. je v blizkosti krasnej plaze, ktoru vsak "hyzdia" zakotvene clny..., ale je len kusok od Punta Raty a ako vravim, cele pobrezie je vlastne sustavou roznych plazi. Posielam vam aj mapku Brely, s pribliznou polohou Vasho app. - parkujete priamo nad app. (na streche, pod pristreskom), a na plaze mate dva mozne pristupy. Jednak schodikmi priamo z balkonika (asi 30 schodov a ste na plazi), alebo dalej po ceste ktora konci na zaciatku Punta Rata - a to je asi 250 m). Ak sa chcete stravovat v restauracii - jednu mate asi 30 m (tusim sa vola Mediteran) smerom na Punta Ratu. Obuv do vody v podstate nepotrebujete, ale to je moj nazor - a mali ich tam asi vsetci:-)) - jezkovia sice vo vode su, ale dalej od brehu, su tam chobotnice, hviezdice ...more ryb (pri Brelskej skale - nadhera) - odporucam snorchel a okuliare. Na kazdej plazi je sprcha s pitnou vodou, prezliekacie kabinky, na niekolkych miestach WC, na hlavnej plazi dokonca plavcik. Uz ma nic nenapada, snad len to, ze je tam naozaj krasne a ze vam pravej krasne prezitu dovolenku. Ak budete mat akekolvek otazky, kludne sa mi ozvite.
s pozdravom
michaela



















PRE TEXS
20. 09. 2007 00:53
Re: PRE TEXS
20. 09. 2007 10:04
hmm, mas to pod heslem, takze se asi nepokochame. PS: vratil jsem z Brely pred dvema dny, pocasi krasne, ale voda ledova ...
fotky
20. 09. 2007 16:39
ospravedlnujem sa za chybnu adresu...

[malma.album.cz]
Ahoj, mohl by mě někdo poradit ubytování pro čtyři dospělí a jedno dítě, minimálně na dest dní a s polopenzí??? díky
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
25. 01. 2008 07:15
Ahoj IvčoB ! Záleží kam v Brele budeš chtít, jestli v Brele - Jakiruša (vesnička asi 1 km za Brelou) nebo do městečka Brela. Pokud budeš chtít, dám ti kontakt na p. Kristinku Ivanac, která provozuje v Brele něco jako malou cest.agenturu. Vloni jsme přes ní sehnali moc pěknej apartmán u hotelu Berulia (na hranici Brely a Bašky Vody).
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
29. 01. 2008 12:56
Ahoj Dančo. Měl bych zájem jet s rodinou letos do Brely a ty zde zminuješ nějakou agenturu která zprostředkuje ubytování,mohl bych tě poprosit o nějaký kontakt?smiling smiley Dík. Leo
Re: Ubytování v soukromí - Brela - prosím poraďte
05. 02. 2008 13:55
Ahojky ! Omlouvám se, ale skolila mě angína a přes týden jsem byla bez připojení na síť :-), zítra pošlu slíbený kontakt.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 259
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.