Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

hotel Alan Starigrad

Autor Paradox 
hotel Alan Starigrad
11. 04. 2006 14:28
Dobrý den,

prosím, kdo byl v hotelu Alan a může poskytnout jakékoliv informace, budu vděčná. Chceme jet čtyři dospělí a tři děti a vyhlídli jsme se ho v katalogu.
Děkuji moc za reference - ať už kladnésmiling smiley nebo zápornésad smiley
Re: hotel Alan Starigrad
16. 04. 2006 12:30
Hotel Alan je se stravování All inclusive, pro děti jsou tam poměrně příjemné pláže, někde s písečným dnem v moři. Nenechte se odradit vzhledem hotelu (vypadá jako panelák ale není). Rekonstrukce proběhla předloni.
Hotel má venkovní bazén, který je vhodný i pro děti a další atrakce aby se nenudily. Tato oblast je zároveň obzvláště vhodná pro osoby s dýchacími potížemi, vnitrozemské horské proudění se zde setkává s teplým, vlhkým a slaným vzduchem od moře, což blahodárně působí na průdušky. Výhodou je blízkost národního parku Paklenica, nevýhodou naopak, že hotel stojí mimo letoviska dost osamocený. Pokud ale pojedete vlastním vozem není problém se někam podívat.
Re: hotel Alan Starigrad
16. 04. 2006 12:59
Děkuji za pozitivní informace. To, že je hotel osamocený, by nám plně vyhovovalo. Je ale bohužel vyprodaný v tom termínu, kdy potřebujeme jet. Nevíte náhodou o něčem podobném?
Děkuji.
Re: hotel Alan Starigrad
18. 04. 2006 10:21
Věděl bych o ubytování ve Starigradu v soukromí, napsal bych vám kontakt, ale nemáte zde uvedený mail.
Re: hotel Alan Starigrad
18. 04. 2006 12:45
Děkuji za nabídku, ale potřebujeme něco se službami All inclusive nebo minimálně s bufetovou polopenzí.
Ještě jednou díky!
Re: hotel Alan Starigrad
18. 04. 2006 19:42
To zbych
mohla bych poprosit o nějaké informace o tom ubytování. jako ceny, jak to vypadá, a tak.

Děkuji moc: andy.ce@seznam.cz
Dobry den,ivedl jste na foru ze mate kontakt na nejake ubytovani ve Starigradu?
Mohl byste mi ho poskytnout,rad bych se letos do teto lokality podival a zatim jsem nemel stesti na vyhovujici apartman.Dekuji za pripadne info a preji prijemny den.Flodr.
Re: hotel Alan Starigrad
27. 02. 2007 22:25
To Paradox: Pokud hledáte All inclusive za přijatelnou cenu (dva dospělí plus dítě na prvních 14 dníletních prázdnin se dali v prosinci pořídit u ITS za 940 Eur, nyní okolo 11OO, pro srovnání totožný termín a služby u Vítkovic stojí bratru 60000 CZK) zkuste hotel Mina v Jelse na Hvaru. Hvar je skvělý sám o sobě, bydlení v Mině standardní (součást rakouského řetězce Azalea) sic bez klima, strava vynikající,večerní Jelsa je nádherná, blízko hotelu je koupání vhodné i pro malé děti a pokud projedete autem tunelem na jih určitě si najdete pláž sami pro sebe...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 177
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.