Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytovanie na blink - ostrov Pag

Autor Pyke 
Pyke
Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 14:45
Ahoj všetci,

predom sa ospravedlňujem, že zakladám nové vlákno, avšak tých príspevkov je tu už toľko, že by som hľadal možno celý deň, aby som našiel odpoveď na to, čo chcem. Takže: vlani sme boli na Pagu, mali sme cez cestovku zabezpečený apartmán. Chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s cestovaním na blink a hľadaním ubytovania na mieste a pokiaľ možno, konkrétne na Pagu. Či je lepšie ísť na mieste do nejakej agentúry a tam žiadať ubytovanie, prípadne si vyberať apartmán sami. Zatiaľ sme takýmto spôsobom nešli a preto uvítam všetky názory a skúsenosti tých, čo už zháňanie ubytovania na mieste majú za sebou. Vopred ďakujem.
avatar Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 18:19
Na blink winking smiley jsem teda ještě nikdy nejel. Na blind jo a bylo to celkem vpohodě. Akorát to chce dorazit na místo zrána a vyspalý. Teď jsem si vzpomněl na jednu paní, která neustále chtěla vědět, kde ten blind v tom chorvatsku je a jak to tam vypadá.
Pyke
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 18:57
No tak jo, Luďku, tak som sa preklepol. Pozerám, že dokonca dva razy. ALe skús mi poradiť, či hľadať ubytovanie na mieste cez agentúru, alebo samostatne. Díky.
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 19:05
no ta agentura ti určitě ušetří spoustu marného hledání a dovíš se tak třeba hned to, co by jsi jinak dlouho zjištˇoval. Proto tam jsou.
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 20:16
Takto pušálne by som to nezjedušoval- obrátiť sa na miestnu agentúru a máš vyhrané. Je to len čiastočne pravda. Stáva sa ,že v miestnej agentúre často sa snažia dohodiť najprv "svojich" príbuzných aj drahšie oproti kvalite ponuky.
Príklad : Na Plitviciach naprv svoj dom ,podobne som videl nešťastného mladého čecha ako mu tvrdí na jednom ostrove , že je voľný len drahý apartmán hoci v tom čase bolo plno voľných kapacít.
Takí hostia z Itálie to už vedia a chodia do domov -obyčajne niekto sa zmieni kto by mohol mať voľné.
Turističke zajednice sú totiž obsadzované podobne ako miestne zastupiteľstvo obce a to sa premieta aj do ich zloženia.
Trochu iná je situácia v podnikateľskej turistickej agentúre tá sa snaží klienta získať a nestratiť.
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 20:49
to máš asi pravdu. Já to myslel tak, že mu třeba hned řeknou, že nic volnýho není a tím pádem se nebude zdržovat a pojede dál. To říkám z vlastní zkušenosti, kdy jsem to nejednou absolvoval.
fery
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
20. 03. 2006 22:37
s ubytováním bych si hlavu nelámal,jeď klidně na blind,když přijíždíš k nějakému středisku/městečku,tak vidíš jak všude seděj před domy majitelé,ve většině případů
čekaj na klienty,zastavíš,zeptáš a bydlíš,jednoduchý,ne?jezdím tam každý rok a nikdy jsem neměl předem zajištěné ubytování.
hezkou dovolenou
Elfy
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
14. 08. 2006 14:19
Z Pagu jsme se vratili pred par dny, nesouhlasim s tim, ze je nutno prijet po ranu. Dorazili jsme na pag kolem seste vecer a ubytovani jsme sehnali do 10minut. Stacilo zajit do jednoho z mnoha mistnich obchodu a bylo to..... Konkretne jsme byli ubytovani ve Stare Novalji
za týden jedu někam nahorui s 6 mesíčním miminem,na Pag je most nebo su musí trajektem?
nevite nemáte někdo kontakt někam na krk nebo na pevninu nahoru? at nejedu uplne na " blink" :-)
Re: Ubytovanie na blink - ostrov Pag
15. 08. 2006 08:39
Když jseš ubytován od Mandre až po Lun (severní strana ostrova) tak trajekt Prizna Žiglen, jestli jedeš od města Pag na jih tak most
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 220
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.