Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Brist - Vila Marko

Autor karkulka 
Re: Brist - Vila Marko
29. 06. 2006 21:17
ahoj tak to se třeba uvidíme.My vyrážíme za chvíly,tj.dnes ve čtvrtek ikdyž nástup máme 1.7.Zdravím.Eva
Skanes
Re: Brist - Vila Marko
03. 07. 2006 12:28
Tak jsme se včera vrátili z Vily Marko v Bristu. Super ! thumbs up Nová budova s apartmány a klimatizací za příplatek. V pokoji je kuchyňská linka s dvouplotýnkovým el. vařičem, chladničkou a nádobím. Doporučuji si vzít zubatý nůž na chorvatský "kruh". Dole v místnosti je rozkládací gauč a po schodech v patře (galerii) dvoulůžko. Dále je na skříňce možná zbytečná Sat TV, ale jen s němčourskými programymoody smiley. V době kdy jsme tam byli, bylo hrozné vedro a voda jako kafe a naprosto čistá. Vyjít 93 schodů k vile z přístupové cesty byl malý sportovní výkon. thumbs up smiley V Bristu celkem nic není a tak jsme každý den chodili na čepované pivko do Gradacu do baru Stella, kde mají zákazníci CKVT 10 procent slevu ( Karlovačko - 9 kun) smileys with beersmileys with beer. Dále je zde plno krámků a restaurací na nábřeží a to jak před kopcem s kostelem tak i za ním. Správcová ve vile - Marina je skvělá a pokud ji o cokoli požádáte tak se bude snažit Vám to splnit. Co se týče jídla, tak snídaně je servírovaná - plátkový sýr, salám, marmeláda. Dále čaj, kafe a juice. Pro chroustaly zrní je zde müsli a cornflakes. Večere se vybírá ze dvou jídel. Uvítací večeře jsou špagety. Těm co se tam chystají přeji špica dovolenou jakou jsme měli my.thumbs up smiley
Re: Brist - Vila Marko
11. 07. 2006 14:37
V Bristu jsme byli již 3x,letos se chystáme znovu,musíte si umět vybrat ubytování,my jezdíme do vily Lidus, a nemůžeme si na nic stěžovat,nesnáším přecpaný pláže a pod.,tady je vše v poklidu a v pohodě.S čistotou vody jsme nikdy potíže neměli.M.
Skanes
Re: Brist - Vila Marko
12. 07. 2006 10:18
Foto z Bristu je zde : [www.kacha.cz]
Brist - Vila Marko
11. 07. 2007 18:40
Ahoj všichni, chtěla bych se informovat, zda z apartmánů ve vile Marko v Bristu je výhled na moře. Jinak máte-li už někdo letošní dojmy z tohoto letoviska, budu ráda, když se s nima podělíte. Předem děkuji.
Skanes
Brist - Vila Marko
12. 07. 2007 17:52
Většina pokojů má výhled na moře. My jsme byli v 3+1 pod střechou a výhled na moře jsme měli.
Re: Brist - Vila Marko
13. 07. 2007 08:02
Zdravím Vás, nemáte prosím přímý kontakt na vilu Marko v Bristu ? díky Martina M.
Skanes
Brist - Vila Marko
13. 07. 2007 13:46
Tento kontakt je na netu:

Jméno : VILLA MARKO
Adresa : Slavkovac BB
Obec: Brist
Region: Brist
Telefon: +385915598481
Fax: +38521678161
pídžej
Re: Brist - Vila Marko
05. 08. 2007 09:31
Ve čtvrtek jsme se vrátili z Bristu. Koupání bylo dobrý, ale voda se nám zdála celejch 10 dní nějaká kalná, takže se špatně šnorchlovalo. Brist je hodně klidnej, někdy až moc, bydleli jsme v části Miošiči a naše děti milují chorvatskou kopečkovou zmrzlinu - široko daleko žádná. Jen nějaký chorvatský nanukysad smiley. Tak jsme museli každej večer šlapat do Gradacu nebo do Podace jen kvůli zmrzlině. Na točený se dalo přes den jít do hotelu Riva, nebo kousek pod námi byl u moře koktejl bar, kde bylo taky točený.
Jinak chci varovat před ubytováním v apartmánech Vera - neudržované, špinavé, připadalo nám, že majitelka posbírala vybavení po skládkách, kdejaký volný místo kolem baráku zaházený a zaskládaný harampádím a bordelem, zatím zdaleka nejhorší ubytování na chorvatském pobřeží, co jsme kdy zažili. Ženský se nám po příjezdu na místo a prohlídnutí apartmánů rozbrečelysad smiley Kdybychom to neměli už zaplacený... Paní majitelka si stěžovala, že má na sezonu málo hostů - vůbec se nedivím. V průběhu našeho pobytu si přijela nějaká rodina z čech na blind prohlídnout jeden volnej apartmán a znechuceně odtud odešli. Tak to asi nebyl jen náš dojem.
mb
Re: Brist - Vila Marko
05. 08. 2007 17:16
Mohli by ste prosím napísať celú adresu alebo meno majiteľky? Chystáme sa do Bristu dve rodiny a veľmi nerada by som, keby sme našich priateľov ubytovali do takéhoto apartmánu. Ďakujem .
Re: Brist - Vila Marko
05. 08. 2007 18:43
Ono to máte veskrze jedno, my byli v části zvané Blatnice a už nikdy více.sad smiley
Re: Brist - Vila Marko
05. 08. 2007 19:54
Nemáte náhodou někdo informace o penzionu Franka?Předem díky.
pídžej
Re: Brist - Vila Marko
06. 08. 2007 13:51
to mb:
Jednalo se o apartmány Vera, tak se jmenovala i majitelka. Nacházely se hned pod silnicí v části Bristu zvané Miošiči. Dům je starší, má jen přízemí s velkou terasou a sklep, bez střechy, je nachystanej na přístavbu dalšího patra, ale asi už hodně, hodně dlouho. Číslo domu si nepamatuju. Myslím, že nepořádek a neudržované a zanedbané okolí domu budou k identifikaci stačit.
mb
Re: Brist - Vila Marko
06. 08. 2007 15:46
Ďakujeme, rezervovali sme nám aj priateľom apartmán cez internet, majiteľka je tiež pani Vjera, ale je to v časti Litnoga, tak dúfam, že to nebude niečo podobné.
Inak, ďakujem aj za fotky (www kacha.cz), už sme kľudnejší, po návrate napíšem aj svoje dojmy, pretože fotky na internete sú krásne, ale realita je niekedy naozaj na zaplakanie. (dovolenka na Slovensku)
Re: Brist - Vila Marko
06. 08. 2007 19:38
Byl jsem v casti Litnoga dva roky po sobe a 100% spokojenost. Kdyz to prirovnam k total, ale totalne prelidnenemu Gradacu, tak balzam na nervy drinking smiley
Brist - Vila Marko
12. 08. 2007 16:13
Má někdo zajímavé poznatky či zážitky z Bristu a ubytování ve vile Marko? Opravdu k ní vede přes 90 schodů? Poraďte nějakou příjemnou hospůdku k večernímu posezení u pivka či vínka a nějakou tou doboru specialitkou. A kde se tam nachází nuda pláž (jak daleko od vily) ? A bankomat až v Gradaci? Předem díky za informace.
pídžej
Re: Brist - Vila Marko
13. 08. 2007 06:52
Příjemnou hospůdku k večernímu posezení u pivka či vínka a nějakou tou dobrou specialitkou hledejte spíše v Gradaci, bankomat tamtéž, o nuda pláži v Bristu nevím, ale je pravdou, že jsem po ní ani nepátral.
Re: Brist - Vila Marko
13. 08. 2007 09:35
V Bristu bohužel žádná nudapláž není, musí se jít do Gradacu. Ale nahoře bez se tam opalovat dá, kromě víkendu, kdy se tam přiřítí muslimové z Bosny se svými totálně zahalenými manželkami. To jsem měla docela strach sundat plavky. Kdoví co takovému muslima napadneangry smiley
Re: Brist - Vila Marko
13. 08. 2007 11:04
Co by ho napadalo - taky se rád podívá !!! grinning smiley

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
avatar Re: Brist - Vila Marko
13. 08. 2007 12:19
kleopatra napsal(a):
-------------------------------------------------------
> V Bristu bohužel žádná nudapláž není, musí se jít
> do Gradacu. Ale nahoře bez se tam opalovat dá,
> kromě víkendu, kdy se tam přiřítí muslimové z
> Bosny se svými totálně zahalenými manželkami. To
> jsem měla docela strach sundat plavky. Kdoví co
> takovému muslima napadneangry smiley


Napadne ho, že je asi lepší, když je ta jeho baba zabalená vod halvy až dolů v hadrech.thumbs up smiley
Re: Brist - Vila Marko
13. 08. 2007 16:42
Jeden bankomat je v Gradacu v hotelu, blíž k Bristu, druhý u Studenace. Stalo se nám, že v sobotu večer byl u Studenace prázdný a byl až do pondělí mimo provoz
avatar Re: Brist - Vila Marko
18. 08. 2008 15:07
Letos jsem byl v srpnu ve Vile Marko a popis od Skanes,který je psán před dvěma roky víceméně sedí.Správcová Marina je stále ochotná,vybavení pokojů je stále jako nové.Jen mi připadalo,že jedlíci zvyklí na bufetové polopenze budou asi smutní.Ráno chléb,4 kolečka salámu+2 plátky sýra a k tomu po 1ks máslíčka a marmeládky.U večeře neexistuje salátový bufet,holt co vám Marina přinese to je vaše.Jinak ty schody se dají v pohodě vyšlápnout.Pláž je hezká a oblázková.Klidné středisko až na skákací trampolínu pro děti,která je přímo pod vilou-děti křičí,hudba hraje (a to cca do 22 hod.)
007
Re: Brist - Vila Marko
24. 08. 2009 18:00
Zdravím všechny!
Z Vily Marko z Bristu jsme se vrátili v sobotu 22.8.2009 z týdenního pobytu. Dvě rodiny, každá se dvěma dětmi do 7 let. Potvrzuji recenzi stamara z loňska, je pravda, že jsme byli namlsáni loňským all inclusive ze Šibeniku Hotel Jakov, ale jsme skromní,tak nám ta polopenze stačila, i když opravdu nápaditá moc nebyla, hlavně, že jsme nemuseli vařit ráno a večer, trampolína pod vilou nás vůbec nerušila, hned vedle trampolíny taková hospůdka nebo bistro, kde jsme dávali točené,pizzu...docela v pohodě, moře bez problémů a kousíček, jen občas odpoledne dorazila k pobřeží dávka trávy z moře....nádherné procházky po osvětleném a upraveném chodníku do Gradacu podél moře (cesta s dětmi asi 35-40 minut), v Gradacu už půjčovny šlapadel,skútrů, tobogán, spousta obchodů, supermarket Studenac, pizzérie...dokonce i hospody (Stella), kde točí Gambrinus...v Bristu kromě trampolíny nic moc nehledejte...za ten týden jsme byli v Gradacu asi 3x...doporučujeme..nakonec dovolenou v hlavní sezóně s polopenzí pro 4 členou rodinu,včetně pojištění a pobytové taxy, za 17.500,- Kč jen tak nepořídíte, vzdálenost přes Slovensko,Maďarsko z Brna cca 1130 km. 007 and his family!
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 189
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.