Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování s bazénem

Autor majka.ka 
Ubytování s bazénem
16. 01. 2006 18:40
Ahojky cool smiley,
již několik let jezdíme pravidelně do Chorvatska, ale poslední dobou mám určité zdravotní problémy sad smiley a vloni jsem celý pobyt proseděla na břehu. (teplota moře se v červenci pohybovala kolem 22 stupňů thumbs down).
Proto bych uvítala možnost nějakého ubytování kde by byl i bazén (ať už se sladkou nebo mořskou vodou), který by se v případě nepříznivého počasí dal využít.
Poradíte někdo z vlastní zkušenosti? Nemáme zájem o mamutí hotelové komplexy s bazény, ale spíše o vily, penziony, či malé hotýlky v bezprostřední blízkosti moře kdekoliv po celém Chorvatsku.
Díky za informaci na mail: majka.ka@seznam.cz eye rolling smiley

Zdravím Majka




Upraveno 1krát. Naposledy upravil majka.ka (16. 01. 2006 21:26).
Re: Ubytování s bazénem
23. 01. 2006 10:08
Loni jsem byl na Istrii v Pule,apartmány PUNTA VERUDELA.Moře ve vzdálenosti 50m.
a dva bazény se slanou vodou.Bylo tam krásně,ale mínus byly dost vysoké ceny ubytování.
Re: Ubytování s bazénem
23. 01. 2006 14:10
Majko, upřesni! Rozumím tomu, že sháníš ubytování s krytým bazénem. To bude asi trochu problém. Většinou jsou v sezoně mimo provoz.
Re: Ubytování s bazénem
24. 01. 2006 16:53
Pro evola:
Ahojky, upřesňuji:
sháním ubytování s venkovním bazénem, ne s krytým! Je mi jedno zda bude s mořskou nebo sladkou vodou. Jde mi o to, že se nesmím prochladit a tak v případě, že bude moře studenější, tak aby se dal využít bazén buď přímo patřící k ubytování, nebo někde v blízkém okolí.
Nemáme ale rádi takové ty ohromné hotelové komplexy. Raději soukromou vilu, penzion, apartmánový dům, mebo malý hotýlek.

Jinak děkuji všem, kteří mi na mail poslali své tipy i těm kdo se snaží třeba jen poradit. Dík smiling smiley
Majka



Upraveno 1krát. Naposledy upravil majka.ka (30. 01. 2006 18:20).
Re: Ubytování s bazénem
24. 01. 2006 21:07
Majko, Majko.
Jeď do termálních lázní B"uk v Maďarsku nebo do jiných termálních lázní tamtéž. Tam neprochladneš. Teplota vody od 36 až do 39 stupňů Celsia ( možná i víc ) i ve venkovních bazenech. Vyléčíš si revma a ještě dalších asi 40 chorob. Je to tam opravdu pohoda.
avatar Re: Ubytování s bazénem
24. 01. 2006 21:33
> majka

Napadl mě hotel Fontana na kraji Jelsy na Hvaru. Je malý v příjemném prostředí na břehu moře s bazénem. Do centra městečka to není daleko. Vlastní zkušenost s ním ale nemám. Odkaz je na našich stránkách o Jelse [www.chorvatsko.cz]



Michal
Re: Ubytování s bazénem
24. 01. 2006 22:15
Díky Michale, Vypadá to moc pěkně, hned jdu zjišťovat víc informací thumbs up smiley

Pro autora příspěvku s nickem "ZNOJMO"
můžeš mě prosím kontaktovat na můj mail?
Do termálů v Maďarsku jezdíme už několik let ale až dolů k chorvatským hranicícm. Letos máme poprvé objednán shodou náhod na týden Bük!!! Pokud jsi tam byl ráda bych se dozvěděla několik podrobností. Ale nechci řešit Maďary tady na Chorvatském fóru. Pokud máš osobní zkušenost a chtěl by ses o ni podělit ozvi se mi, prosím. Mohu zase poskytnout osobní zkušenosti o termálech v Harkánech, Zalakaroši a Egeru smiling smiley

Hezký večer všem
Majka
vasek
Re: Ubytování s bazénem
25. 01. 2006 09:52
Loni jsme se po dlouhé době rozhodli pro hotel a byli jsme nadšeni.Je to hotel Neptun v našich oblíbených Tučepech.Na dotaz Majky:bazén se sladkou vodou,moře 10m přez chodník,v případě špatného počasí bazén ve vedl.hotelu Alga/v ceně pobytu/.Letos už máme zaplaceno a jedeme zase.
And
Re: Ubytování s bazénem
29. 01. 2006 18:28
Pokud napíšete e-mailovou adresu, mohu Vám poslat nabídku.
Re: Ubytování s bazénem
30. 01. 2006 18:19
Pro: And

Ahojky
můj e-mail je uveden v prvním příspěvku tohoto vlákna: majka.ka@seznam.cz
Budu ráda za jakýkoliv tip či nabídku.
Přeji pěkný den
Mája eye rolling smiley
Dovolena Chorvatsko ostrov Pag Novalja
Dovolená v Chorvatsku na ostrově Pag, Novalja Potočnica. K dispozici apartmány @#$%& vzdálené 50 m od moře a velký nekrytý bazén. 100 m písčitá pláž. Každý apartmán má samostatnou terasu s výhledem na moře.
Re: Ubytování s bazénem
01. 03. 2006 13:07
Ahoj, žijem v Chorvatsku a poznám nekolik majitelu ubytování s bazenem. Kdyby ste chtely bližší info, napište my prosim na mail. Pozdrav
Re: Ubytování s bazénem
03. 06. 2006 12:37
Ahoj Damir, jsme rodina s 1,5letým synem a chtěli bychom nějaké klidné místo. Nejlépe malý apartmán, protože bychom si chtěli vařit sami. PLáž nemusí být písčitá, malé oblázky synovi nebudou vadit. Neradi bychom betonová plata a velké kameny. Může to být klidné místo, stačí, když bude v místě obchod s potravinami. Bazén by byl super. Chtěli bychom jet kolem 10.7. asi na 10-14dní. Budu vděčná za jakýkoliv kontakt a info o možném ubytování. Líbí se nám Pag - Novalja (podle kladných recenzí tady).
předem děkuji
Re: Ubytování s bazénem
03. 06. 2006 20:12
Minulí rok postavili poměrně pěkný venkovní bazén v Pakoštáne u Biogradu na moru,my konkrétně jsme v něm nebyli protože radši moře ale lidi co si zaplati poměrně nízké celodení vstupné byli spokojeni a musím se přiznat že když jsme chodili okolo tak jsem měla nutkání se tam jít natáhnout na lehátko sednout si na bar a dát si něco dobrého k pití. Není to přímo u hotelu ale s ubytováním by neměl být problém.
Re: Ubytování s bazénem
04. 06. 2006 16:10
-> lukuca: ja žijem v Splite,a mam kontakty jedine v oblasti od Primoštenu niž na jih do max. Pelješcu... Na Pagu ne znam nikoho...
Kontakty ktere mam na majitele apartmanu s bazenem,jsou vetsinou na ostrove Čiovo,a Seget Vranjica nad Trogirem...
Klára
Re: Ubytování s bazénem
19. 06. 2006 15:56
Měla bych tip na bytování v soukromí,s bazenem(s mořskou vodou).Jižní Dalmácie-poloostrov Pelješac.Orlí hnízdo-je to na polosamotě-přímo na mořském břehu!Pravda ubytování skromné,ale čisté-v apartmánech,ale za super ceny(cca 6EUR za osobu)!-v září
NEBO
skoro luxus na Boraku-Ljiljana,bazén se sladkou vodou,otevřené moře,cena je vyšší,ale vzhledem k vybavení apartmánu velice solidní(36 EUR 4lůžkkový ap.).
Myslím že info seženeš když si zadáš do vyhledavače"Šárka Koucká" má cestovku a několikráte na tomto foru byla již vzpomínaná.
Re: Ubytování s bazénem
21. 02. 2008 17:53
ahoj Damire,

muzes mi prosim poslat nejake blizsi info/fotky, detaily popisu apartmanu+ ceny, ktere nabizis?

my shanime pro 4 osoby (3 osoby + 1 malinke dite nebude mit ani rok), 2 loznice s kuchynkou a terasou, idealne vyhled na more, bazen, idealne i pro deti, blizke more s oblazkovou plazi, kousek (pesky) do nejakeho centra mestecka, a oblast ne moc na jihu ani na ostrove, abychom mohli snadno odjet, kdyby se neco delo s malym....

dik moc predem !

Ana
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 223
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.