Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ubytování Promajna

Autor ZdeněkH 
ubytování Promajna
17. 08. 2005 22:35
Ahoj,
prosím nemáte někdo kontakt na ubytování v Promajně?
Re: ubytování Promajna
27. 08. 2005 00:34
vynikající je VILA JADRANKA
co tato vila nabízí ?

děkuji
Re: ubytování Promajna
07. 09. 2005 13:59
Re: ubytování Promajna
15. 01. 2006 18:52
Nevíte někdo nějaké www stránky kde jsou apartmany v promajne.děkuji
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 17:50

Pro david001(---.comhal.cz)

Už jsi byl na www.promajna.cz? Na stránkách je fotogalerie,kontakt na ubytování a domácí mluví česky!
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 20:01
Není tam málo místa u vody pro tak velký dům? Ale vypadá to hezky.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
PP
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 20:21
Ať koukám jak koukám,nemůžu přijít na to v které části Promajny ten barák stojí,ale patrně bude ve směru na Makarskou,kde končí pláž a je přístaviště pro čluny,ale nedaleko začíná velká obecní pláž,takže o místo ke koupání bych se neobával,ale soukromí bych tam nehledal.Je tam,stejně jako jinde v Promajně barák na baráku.
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 20:30
Chtělo by to širší záběr - každý majitel to nafotí pěkně a efektně. Proto vždy před definitivním rozhodnutím najdu co nejvíc fotek a informací o místě (pokud to jde, pokud ne, tak tam nejedu). Většinou se dají najít celkové záběry městečka, pobřeží apod. Pak musím lokalizovat vlastní barák a celé to vyhodnotit. Letos jsem měl krásný dům v Trstenu - po objevení fotek pobřeží a jeho lokalizaci jsem od toho upustil. Dá to ale dost práce a zabere čas.
Sorry, nepatří to do Promajny, ale všeobecně to na tento APP platí taky.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
david001
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 21:39
Ale tam je jen jeden barák a já shámím informace o více apartmanech!!!
HankaD
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 21:42
Jardo, postupuji při výběru stejně. Dá to dost času a někdy je informaci dost málo, pak záleží na prioritách. Všem dobrý výběr!
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 22:00
David001: zadej si do jakéhokoli prohlížeče Promajna a otvírej a zavírej a otvírej a zavírej a ... až do zblbnutí. Obvykle se zobrazí přes sto odkazů, z těch se dá dostat dál a dál ... Přeju hezkou zábavu.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
PP
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 23:27
dám ti radu,napiš www pak název státu o kterém se tu bavíme pak dej pomlčku pak napiš ubytování za to .cz a máš vymalováno cool smiley
PP
Re: ubytování Promajna
17. 01. 2006 23:39
Jarda napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Chtělo by to širší záběr - každý majitel to nafotí
> pěkně a efektně. Proto vždy před definitivním
> rozhodnutím najdu co nejvíc fotek a informací o
> místě (pokud to jde, pokud ne, tak tam nejedu).
> Většinou se dají najít celkové záběry městečka,
> pobřeží apod. Pak musím lokalizovat vlastní barák
> a celé to vyhodnotit. Letos jsem měl krásný dům v
> Trstenu - po objevení fotek pobřeží a jeho
> lokalizaci jsem od toho upustil. Dá to ale dost
> práce a zabere čas.
> Sorry, nepatří to do Promajny, ale všeobecně to na
> tento APP platí taky.
>
>

a to je celkově problém výběru přes internet,papír potažmo obrazovka hodně snese,a tak se fotí tak aby to vypadalo nejlíp,z 500m k moři se udělá 50,někdy když je napsáno k moři 20m,zapomenou uvést,že ne na délku,ale na výšku,tedy nad srázem,atd.
Už je mým sportem,že v místech kde trávím dovolenou (někdy podvědomě,asi chorvatská deformace) vyhledávám objekty,které jsem viděl na netu a pak se půl dne smějeme tomu co bylo napsáno a jaká je skutečnost.
Proto to řeším tak,že jezdím na místa,které znám a pokud se rozhodnu jet do míst která neznám,jedu na blind,abych odtamtud mohl případně vypadnout dřív než vylezu z auta.
avatar Re: ubytování Promajna
18. 01. 2006 01:00
PP napsal(a):
----------------------------------------------------
> a to je celkově problém výběru přes internet,papír
> potažmo obrazovka hodně snese,a tak se fotí tak
> aby to vypadalo nejlíp,z 500m k moři se udělá
> 50,někdy když je napsáno k moři 20m,zapomenou
> uvést,že ne na délku,ale na výšku,tedy nad
> srázem,atd. ...............................

Jo jo, je to tak. Někdy před 3roky jsem nad výběrem vhodné lokality strávil tolik hodin že bych to ani nespočítal, dopadlo to tak že jsem se nakonec stejně "seknul", se zklamáním se už nedalo nic dělat protože zaplacené to bylo předem. Od té doby jsem už moc opatrný, předem zaplatit maximálně tak nějalou tu požadovanou zálohu která vychází vetšinou pro ubytování cca na 1 až 2 dny a doplatek raději až na místě, dle situace... Není vůbec žádný problém nafotit klidně i ze předu barák v nádherné zeleni tak, že rušná silnice vedoucí přímo před domem není vidět. A takových příkladů by bylo....

Obdobné je to i s koupáním, v Chorvatsku je nespočet nádherných míst ke koupání ale také nespočet skalnatých pobřeží kde je přístup do vody hodně špatný, proto to chce vidět raději až na místě ve skutečnosti. Od doby co jezdím na Jadran mě také dost překvapilo, čemu všemu se tam říká "pláža". Asi mám o významu slova pláž zkreslené představy, nikdy jsem si pod tím slovem nepředstavoval například nějaké betonové "placky"..... Takže proto i v mém případě jet "na blint" je čím dál více aktuální, je to asi to nejlepší řešení. Chorvatsko je nádherné tak proč si kazit dovolenou trávením v místě, které mě nevyhovuje.




** Petr **



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PetrK (18. 01. 2006 01:04).
Re: ubytování Promajna
18. 01. 2006 19:04
PP i PetrK : Oba máte pravdu, ale to riziko je taky trochu dobrodružství. Měl jsem asi víc štěstí než Petr, zatím jsem byl spokojen. Nebo se mi opravdu podařilo najít dostatek informací (většinou fotek z jiných zdrojů) a případné podezření nebo nemožnost získat víc informací znamenalo nekompromisní vyloučení "kandidáta" na ubytování ze seznamu. Musím přiznat, že na zdejším fóru jsem se taky dost poučil. Nemám nervy na cestu na blid tak jako Petr a mnoho jiných. Neumím si představit, jak po prohlídce APP někomu říkám, že jeho "kuča" nestojí za nic a že jedu jinam. Ten sport, co provozuje PP začnu dělat taky. Připravím si hromádku nabídek v okolí Pisaku (vytisknu) a příležitostně "nenápadně" navštívím. Doufám, že se taky pobavím.
Šťastný výběr všem!!!

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
avatar Re: ubytování Promajna
19. 01. 2006 16:14
Jarda napsal(a):
-------------------------------------------------------
> .......Nemám nervy na cestu na blid tak jako Petr a mnoho jiných. Neumím
> si představit, jak po prohlídce APP někomu říkám, že jeho "kuča" nestojí
> za nic a že jedu jinam.....


No právě Jardo i to riziko "na blint" je trochu dobrodružství grinning smiley . Ale abych to uvedl na pravou míru, že bych byl nespokoujený s ubytováním se mě ještě chvála bohu nikdy nestalo. V případě toho špatného výběru o kterém jsem psal jsme měli APP včetně domácích naprosto senzační, v tomto si nemůžu absolutně na nic stěžovat. Špatný výběr byl ale v lokalitě, jednak vzdálenosti uvedené na webu neodpovídaly ani náhodou, ale hlavně přímo otřesné koupání oproti tomu na co jsem v Chorvatsku zvyklý, ani jezdit autem po okolí moc při výběru koupání nepomohlo. Proto se přikláním k tomu zajistit si ubytování až na místě, abych viděl jak to v dané lokalitě vypadá, jaké je tam koupání, abych nebydlel u rušné silnice atd... Že by se mě nelíbil APP se samozřejmě stát také může ale to pokládám spíše za málo pravděpodobné, rozhodně to ze všech důvodů proč raději jet na blint mám až na posledním místě.


** Petr **
Re: ubytování Promajna
19. 01. 2006 16:26
PetrK: Právě té chybě - výběru špatné lokality - se snažím vyhnou dostatečným množstvím informací z jiných zdrojů. Jestliže nejsou, nebo je jich málo, platí varianta nekompromisního vyloučení "kandidáta", někdy i celé lokality. Ale většinou v každé lokalitě jsou dobře situované APP a taky špatně situované APP. Přiznám se, že "dobrodružství" hledání a shánění informací mi bohatě stačí, víc adrenalinu nepotřebuju. Ale je fajn, že si to každý může udělat a zařídit podle své nátury. Někdo dá jen na slovní doporučení, někdo si potřebuje sáhnout a vidět.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Vaci
Re: ubytování Promajna
08. 03. 2006 15:21
Ubytování s malými dětmi doporučuji pension INES, leží 20 metrů od moře a pláže v okolí není žádná silnice tak nemusíte mít strach, že dítě někdo srazí.
Apartmán vybaven+kuchyň+soc.zařízení
Kontakt-:+38598222541

Dále jsme bydlel u Ivany Topič ubytování dobré, ale musí se docházet na 5 min. vzdálenou pláž . U Domu ne malé betonové plato a přístup do moře není vhodný pro děti.
Apartmán vybaven+kuchyň+soc.zařízení
Kontakt – www.promajna.cz

Naposledy jsem bydlel v penzionu Jadranka jak jest uváděno, ale je lepší když sem jedou dvě rodiny, nebo více členů.
Apartmán vybaven+soc.zařízení- kuchyň je společná pro všechny osoby, které se nacházejí v objektu
Kontakt-:+385989243389
Re: ubytování Promajna
09. 03. 2006 09:46
Ahojky lidičky,
mám prosbičku. Nemáte někdo tip na ubytování v Chorvatsku v soukromí pro 4 osoby tak okolo 10 HRK na osobu?? Loni jsem byl v kempu na ¨Hvaru ale přítelkyně si usmyslela že chce změnusmiling smiley
Nemám rád přeplněné pláže typu Makarská, radši něco klidnějšího a koupání třeba na útesech / jako na Hvaru winking smiley/. nějaký rušnější místo ale může být poblíž, aby se dalo večer chodit někam pařit grinning smiley
Předem děkuju

můj mail je : prasanek@seznam.cz
Re: ubytování Promajna
09. 03. 2006 15:24
pro prasanek:
4 osoby x 10 HRK = 40 HRK = 160kč = 5,5 Euro na apartmán. To budou brát jako provokaci. Nevím, nevím ale skoro bych se chtěl vsadit, že z toho nic nebude.
Re: ubytování Promajna
24. 03. 2006 12:22
No jo přepsal jsem se, mělo tam bejt 10 EURO winking smiley
avatar Re: ubytování Promajna
24. 03. 2006 17:21
V sezóně????? Tak 15 EU za osobu v cimře a to nějaké xx letovisko.Vždyť ani kempy nejsou tak levné a to bydlíte ve svém.To bychm chtěli všichni takové bydleníčko nazval bych to jako u našich "žlutých" prodejců "SKORO ZA DARMO" !!!!hot smiley

MirekŠi
Re: ubytování Promajna
24. 03. 2006 17:35
V srpnu 2004 jsme jeli na blind s tím že budem spát po kempech, nakonec nás odchytli loviči v Promajně a bydleli jsme za 20 EU za apartmán pro 2 (spíš teda studio; chtěl 25, ale řekli jsme že nám kolega nabízel za 20, tak se nás zeptal jak dlouho zůstanem a my že necelý týden a on že v poho). A ceny se pohybovali u všech podobně. Takže sehnat apartmán za 40 EU pro 4 lidi myslím nebude problémthumbs up
Re: ubytování Promajna
25. 07. 2006 14:50
V Promajne a jinde na Makarske Riviere za 10EUR/osobu neseženete nic. Jedine jestli byste chtely byvat primo u magistraly... Za tu cenu mužete dostat apartman treba v Marine u Trogiru, ale taky ne primo u plaže...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 227
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.