Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování

Autor Karol 1 
Docela by mě zajímalo, jaká je možnost sehnat ubytování v oblasti Seline, Starigrad na blind. Jedeme s největší pravděpodobností 1.-8.července, tak mě zajímá, jestli tam něco najdem v pohodě nebo raději někam zavolat.
Před dvěma lety jsme sehnali v termínu 6.7. - 12. 7. ve Starigradu ubytování na blind. Brali jsme asi třetí apartmán, protože první dva nám nabízeli společnou kuchyň s ostatními, na což jsme nechtěli přistoupit. Takže sehnat se dá. Ale v Seline jsme to nezkoušeli.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
09. 05. 2006 21:34
Andy 1-8. července bych se trochu bála, v tomhle termínu asi pojede dost lidí, jsou tam ty svátky a každý to chce využít, aspoň tak to bylo loni...
Přímo ve Starigradu bych se ani toho termínu nebála. Nejhorší jsou vždy srpnové termíny.
když do chorvatska jedete na blint a seženete si něaky ubytování u cizích lidí co po mě budou chtít za měnu euro nebo kuny.prosimvás ptřebuju to vědět do dvou dnů
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
04. 08. 2006 12:48
Obvykle se smlouvá v eurech a těmi se pak i platí.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
05. 08. 2006 10:52
Určitě vezmou jak eura tak kuny, ale běžně se cena uvádí a platí v eurech. Vezmi Eura a ta samozřejmě není problém ve směnárně vyměnit na kuny, když by na to přišlo.
Jinak všechno ostatní já platím v kunách (restaurace, poplatky za dálnici, benzín..)
My by sme chceli ist na Krk-Baška tiež na blint ale nevieme v ktorí den v týždny by sa dalo nájsť ubytovani najskor.Totiž ideme tri rodiny,je možne si najst byvani aj v piatok?
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
05. 08. 2006 22:53
Velmi těžko. Tedy teď. Kdy chcete jet?
17.8.by sme chceli vyraziť na noc a v piatok rano by sme tam mali byt.Neviete poradit v ktorý den by sme mohli mat uspech
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
06. 08. 2006 12:10
V srpnu je problém na Krku sehnat na místě něco slušného v relativní blízkosti moře, natož v Bašce. A pátek bych viděl jako vůbec zabitý. Spíše sobota nebo neděle. Ale obecně bych to neabsolvoval.
Dakujem za odpoved.Asi dam na vašu radu a pôjdeme radšej v sobotu,nebudeme to ryskovať.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
06. 08. 2006 22:12
Ale i v sobotu může být problém sehnat vůbec něco, natož aby to bylo pěkné ubytování a blízko pláže. V případě, že skončíte několik kilometrů od Bašky, budete každý den shánět místo na parkování u pláže za velké peníze, o tom, že večer se vždy jeden musí obětovat a nedat si ani skleničku vína, nemluvě. Pokud seženete něco na slušném místě, předem gratuluji!!! Já bych do toho nešel a radši bych si koupil něco u CK, sice možná dražší, ale s jistotou. Baška je Baška a srpen je srpen.
Nemam skusenosti s cestovkami a neviem do akej časti by nas ubytovali a s tym by sa už nič nedalo robit,lebo niektore cestovky dost zahmlene opisuju miesto ubytovania.Na jednej stranke som našla asi 6000 apartmanov s adresami a tel.na Baške.Niečo si opišem pre pripad v nudzi.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
07. 08. 2006 16:10
S cestovkama ani nechtěj mít zkušenost. Mohl bych vyprávět.
Být to na mě, tak bych jel trochu jižnějc, třeba na Pag a tam se určitě chytneš.
Na Pagu sme boli pred rokom,pekne plaže ale moc daleko aspon pre moju 3-ročnu dceru.Uvažujeme nad Crikvenicou.Mame radšej rušnejšie mesta aj pre naše 2 dospievajuce dcery.Uvitala by som nejaky kontakt na domacich.
Dnes jsem poslouchala na Radiožurnálu rozhovor se zpravodajem na Balkáně, který vyzněl velmi "optimisticky". Jadran je totálně přeplněný, všechny hotely v okolí Makarské beznadějně obsazeny. Od toho se patřičně odvíjí i ceny ubytování v soukromí.
[www.rozhlas.cz]
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
08. 08. 2006 17:22
Taky jsem to poslouchal,ale připadalo mi to mírně přehnané.Mluvil právě jen o Makarské.No,ale je sezona,takže proč ne.Jenže Chorvatsko není jen tahle oblast.To samé,když popisoval kolony a zácpy na silnicích-mluvil o sobotě,a to tu přece víme,co se tam děje.Mám pocit,že ti "zpravodajové"podávají info jen z omezené části,že by málo cestovali za informacemi a brali z místních zdrojů?
Osobně ty jejich zprávy neberu moc vážně.Jak to tam říkají?-Nema problema.A já si je dělat nebudu taky.grinning smiley
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
09. 08. 2006 18:04
Brede a Ty myslíš, že seženeme ubytování pro 7 lidí bez zajištění? Jedeme v neděli, ale hledat chceme až v pondělí.confused smiley
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
10. 08. 2006 14:31
Jeli jsme letos (přelom červenec,srpen) poprvé vlastním autem a bez zajištění ,dvě dospělé osoby,v úterý.Cesta byla bez zácpy až k Šibeniku. Byli jsme ale děsně unavení a bez zkušeností něco hledat na místěsmiling bouncing smiley.Chtěli jsme zůstat v Primoštejnu. Soukromí úplně beznadějné, přes místní agentury 45 eu na noc/2 osoby.confused smileyNakonec po asi 4 hod jsme zakotvili v Sv.Petaru na moru pod Zadarem v apart hotelu 35 Eu/apart/ noc - moc pěkné.Našli jsme jen jedno soukromí za 28 eu ale tam jsem měla pocit , že na mně vylezou brouci z roztahovacího starého gauče... brr. Raději připlatit ale bylo to super, vlastní pláž, slunečníky, aparthotel hned u moře.thumbs up
Naší největší nevýhodou bylo , že jsme byli jen dva. Nikdo nás nechtěl , protože měli apartmány větší a tudíž možnost většího zisku, když přijede větší rodina.Asi bych už bez zajištění nejela.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
12. 08. 2006 11:38
Jak je to s ubytováním kolem Makarské v 1. polovině září? Jedeme jen dva. Počítám, že už to bude bez problémů. Pokud máte někdo tip, tak pošlete, jedeme totiž do Chorvatska úplně poprvé. Díky
Přes Makarskou jsme jeli loni začátkem září (druhého nebotřetího), kolem silnice stáli domácí s cedulkama a "lovily" hosty, takže sehnat uytování nebude problémsmiling smiley
No, nas letos jede 15 a ubytovani budeme hledat az na miste. Loni byla situace lepsi, jelo nas 10 a hned prvni tyden v cervenci. Ted nam to ale vychazi v tu nejsezonnejsi sezonu ze vsech sezon, tedy prelom cervence a srpna, tak to bude asi krusnejsi. Ale my se nedame :-). Nejvetsi zadrhel ale je, ze jeste nevime, kam chceme jet. Z lonska jsme zmlsani Baskou a Brelou, tak se obavam, ze v porovnani s nimi ostatni letoviska jen tezko obstoji...Poradte nekdo :-)
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
26. 06. 2007 11:54
Asi Gradac
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
06. 02. 2008 20:49
Minulý rok jsme jeli na blind do Tučepy. A našli. Ale předloni to bylo opravdu super, chce to zaparkovat, kde ti nepřemístí auto a jít hledat tam, kde se ti to líbí.
Jedu letos poprvé s dětma (6 a 8) a mám z toho hlavu v pejru. Kudy, jak, kam (známý mi něco zarezervoval na Podstraně). Mám rád čistý moře, tak se těch informací kolem špíny atd. trochu lekám. A rád bych si alespoň trošku zašnorchoval a vytáhl nějakou tu mušličku. Přemýšlím jestli ještě nevyberu jiný místo na blind.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
16. 05. 2008 22:44
To Monro :
Znečisteného mora v Podstrane by som sa nebál. Ja aj iní sme sa síce zmienili o znečistení okolo Splitu , ale ide výlučne o oblasť na druhú stanu od Splitu , nie smerom k Podstrane. Len smerom na Kaštelanský zajlev sú výrobné prevádzky, nákladný prístav atď. ako zdroje znečistenia . Už kúpalisko Bačvice v Splite má modrú vlajku . Táto destinácia ponúka ako kompenzáciu výbornú polohu pre spoznávanie Splitu vo dne aj večer . Split sa za posledné tri roky zmenil. Z tranzitného mesta a prehliadkového mesta je to centrum turistického diania s programom a podujatiami ktoré možno závidieť a jeho šarm ho radí k najpríťažlivejším na Jadrane Okrem toho nie je problém navštíviť blízky Omiš či už za kúpaním , raftingom Cetiny ,Trogir a v samotnom Splite je ponuka od zábavy až po kultúru vysoká . Treba len vedieť kde , kedy , čo a vyberať podľa záujmov . Split má aj zaujímavý portál kde najdeš od interaktívých podrobných máp aj podujatia , časy a foto.
Tedy děkuji za uklidnění, teď jsem se dozvěděl, že budeme mít ubytování u moře ve Sv. Martině.
avatar Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
11. 06. 2008 20:02
V plné sezóně byla Istrie docela plná (první týden srpna 2007).Baška na Krku totálně plná,plno bylo i v Drveniku,Crikvenici.
Re: Dovolena v Chorvacku bez zajištění ubytování
12. 06. 2008 21:33
Už někdo konečně opraví tu chybu (Chorvacku) nedá se na to koukat.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 122
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.