Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Istrie pro děti - ubytování

Autor leguán 
Istrie pro děti - ubytování
31. 08. 2012 09:43
Hledat vyhledávačem jsem se snažila, bohužel mi to nenacházelo nic, co bych potřebovala...

chceme příští rok s dětmi - dvojčata, rok a třičtvrtě - do CHorvatska, Istrie, hledali jsem u CK, bohužel vždy zdarma jen jedno dítě, druhé platí :-/.

Tak hledám radu - jet do apartmánu - nidky jsme nebyli, nemáme žádné info - budou si děti mít s kým hrát? bude blízko moře vhodné pro děti? Je dobré platit předem, když vlastně nevím, jak to tam vypadá apod.?

nebo kemp, kde jsou zařízené chatky? - místní - tedy ne přes českou CK?

chceme jet na 17 dní

děkuji za tipy nebo odkazy, kde se to tu dá najít.

leguán
Re: Istrie pro děti - ubytování
31. 08. 2012 13:46
Leguáne, z vlastní zkušenosti vím, že s takto malými dětmi je ideální kemp, nebo apartmán, ale ten jenom v přízemí a s přístupem na zahradu Já osobně dávám přednost kempu, protože děti udělají jen pár kroků a jsou celý den venku. Máš o nich přehled a pořád je máš v blízkosti a mají tam dost kmarádů na hraní. Chatky v kempech mají jen CK. Rozhodující je také období ve kterém chceš jet a od toho se odvíjí i cena. Pochopitelně, že čím blíž k moři, tím je cena vyšší. Nejvýhodnější jsou pobyty v září, kdy je moře ještě vyhřáté a nejsou taková vedra. (když je "normální" počasí.) Je větší výběr a tím i možnost bydlet blíž k moři, nejen v chatce, ale i v mobilhoumu, který stojí od 1.9 - 15.9. cca 21 000 nebo od 8.9 - 22.9. cca 13 000 Kč. Ubytování je velmi kvalitní - 2x ložnice, obýv. kuchyně, sprcha, WC a velká zastřešená terasa, kterou oceníš hlavně v případě, kdy není počasí na koupání a děti si mají kde hrát. Cenový rozdíl proti chatce je minimální. V sezoně je cenově daleko výhodnější chatka. Ve 4 lůžkové chatce se musí zaplatit cena min. za 3 osoby a další dítě je zdarma.
Re: Istrie pro děti - ubytování
19. 09. 2012 20:50
mozem doporucit v Rabaci hotel Allegro alebo Miramar, velmi kvalitne sluzby za slusnu cenu ( ak sa kupi v januari smiling smiley. V oboch hoteloch dobre bazeny pre deti, a aj dobre vybaveny detsky klub, kde si uz kamaratov najdu, ale ak su takyto mali, tak si budu stacit aj sami smiling smiley. Minuly rok, pocas jedneho dopoludnia, ked jemne prsalo, isla manzelka zaviest 5 rocnu dceru do klubu, nech sa zahra a vratila sa az vtedy, ked som dal po nej vyhlasit patranie. Nasiel som ju v klube ako s animatorkou Mirjanou cvici anglictinu a masti z nejakymi ruskymi deckami Clovece, nezlobse a nase deti sa hrali po svojom, kreslili alebo skladali stavebnice.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil dbart (20. 09. 2012 00:06).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 258
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.