Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ubytování v černé hoře

Autor pavel626 
může mi někdo dát informace a kontakt na slušné a levné ubytování v černé hoře?? preferuji stany, chaty,přívěsy nebo apartmany.zajimalo by mne kde v kterém místě ubykace je a kolik stojí. díky
tak mam pocit že do tý černý hory nikdo nejezdí ????????HHHHAAAAALLLLOOOO......????
Ahoj, hallllloooo

boli sme dvakrat v CH, raz cez cestovku- drahe, druhy sami. absolutne bez problemov sme nasli ubytovanie, zalezi ci chces klud alebo zabavu. Viac info na www.skrznaskrz.sk, odsek forum - Cierna Hora. Bolo to super, vyborne ceny aj ludia.
pavel626
Re: ubytování v černé hoře
03. 08. 2005 18:23
bene kolik jste platili za ubytovaní jaka byla kvalita jak daleko k vodě a mas kontakt nebo adresu?? díky
Ahoj, Pavel!
Za ubytovanie sme platili 42 Euro za veľký 6 miestny apartmán s klimatizáciou a bolo nás 5, takže paráda, len nebol celkom blízko pri mori - išlo sa cez cestu dolu schodami na pláž. Ale všade v mestách a dedinách ponúkali domáci ubytovanie, stačilo ísť a pozrieť si. Odporúčam apart.len s klímou /noci boli horúce/. Myslím, že ceny sa pohybovali za osobu a noc od 6 do 10 Eur, podľa kvality. O stanoch, prívesoch a pod. nemám známosť, lebo som to nehľadal. Kontakty nemám, šli sme na blind.

Veľa šťastia a príjemnú dovolenku!
pavel626
Re: ubytování v černé hoře
04. 08. 2005 19:35
bene diky za info
avatar Re: ubytování v černé hoře
08. 08. 2005 05:16
Zrovna jsem se vrátil z Černé Hory, byl jsem tam dva týdny a musím potvrdit co píše BEN, určitě se ubytování dá sehnat. My jsme jej měli zajištěné předem ale nabídek jsem po cestě viděl spousty, stojící lidi u silnice s cedulí v ruce nabízející ubytování nebo někde jsem například ve městečku zastavil a už byl u mě člověk nabízející apartmán.... Stejně jako BEN bych doporučoval apartmán s klimatizací, do Chorvatska jsem vždycky jezdil do apartmánu bez klimatizace a přežil jsem to v pohodě, ale většinou jezdím mimo hlavní sezonu. Nyní v Černé Hoře bych asi bez klimatizace nepřežil, přes den zde byla až 45C vedra (na slunci pochopitelně víc) a noci byly také značně horké a navíc ještě bezvětří. Nikdy jsem taková vedra nezažil, bez klimatizace by to bylo fakt kruté...

Jinak ceny neznám, neptal jsem se. My jsme platili za apartmán pro 3 lidi 35EUR/den.

** Petr **



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PetrK (08. 08. 2005 05:20).
pavel626
Re: ubytování v černé hoře
09. 08. 2005 20:48
petre díky moc




Upraveno 1krát. Naposledy upravil (22. 08. 2005 21:15).
avatar Re: ubytování v černé hoře
25. 06. 2009 10:20
Zdravím a ptám se těch, kteří sice už nečtou vlákna v tématu Černá Hora, ale byli tam a mohli by nám poradit:

Hledáme tip na ubytování poblíž historické části Kotoru. Jedeme letos asi naposledy na Pelješac a tak bychom rádi vyjeli z Pelješacu na 3 denní výlet do Černé Hory - Kotor + Lovčen a okolí.

Potřebovali bychom ubytko na 2 noci. Stačí nám jen pokoj s koupelnou, klidně v zastavěném prostoru bez výhledu na moře (toho si v Hanije užijeme až až). Nepotřebujeme apartmán, ale chtěli bychom být blízko, abychom se mohli toulat uličkami Kotoru i večer zajít do hospůdky apod. bez toho, že bychom tam museli vyjet autem. A kdyby to bylo i za rozumnou cenu ....
Díky. smiling smiley
Re: ubytování v černé hoře
25. 06. 2009 21:50
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil JirkaD (25. 02. 2013 18:23).
avatar Re: ubytování v černé hoře
26. 06. 2009 09:59
Ráda vysvětlím:
Ptala jsem se samozřejmě i ve vlákně v Černé Hoře. A pak mi to došlo podle nás - loni jsme do Černé Hory nejeli a tak jsem na toto téma vůbec nechodila nic číst - stejně jako nechodím na kempy, jachting. A tak jsem si myslela, že to tak má více lidí - myslím tedy ty, kteří už v minulosti v Černé Hoře byli a teď jezdí jen do HR. A spíše se všimnou mého dotazu tady. Fakt jsem tím nechtěla nic zlého a protože to vypadá, že stejně nikdo neodpoví, tak za pár týdnů zapadne opět v zapomnění.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 179
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.