Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Igrane a kolo.

Autor KajkaKonik 
Igrane a kolo.
19. 07. 2011 11:54
Dobrý den, mám dotaz zda Igrane vhodné i na kolo.

Vrátili jsme se z Murteru, kde jsme se 7-letým synem, přejížděli na vytipované oblíbené pláže na kole. Paráda. Z Lovišta na Slanicu písečnou to bylo cca 7km podél pobřeží, parádní vyjížďka po místní komunikaci podél moře. Žádný provoz.

Jsou na Igrane i méně frekventované trasy, kde bychom se mohli přemísťovat na různé pláže.

A pro manžela nějaká tréningová ranní trasa, je to bývalý cykl. závodník, může i kopce.
Re: Igrane a kolo.
19. 07. 2011 14:54
Igrane je pod magistrálou a na té bych se teda na kole moc neprojížděla,protože není moc široká a je tam dost velký provoz,i když je fakt,že pár šílenců jsme tam potkali.Jinak si to manžel může dát třeba na Sv. Juru ,pěkný kopeček,my to jeli z Podgory.
Re: Igrane a kolo.
19. 07. 2011 15:28
Ted jsem brouzdala na netu, co říkáte na tuto trasu?
Myslíte že to najdeme, a není ten 1km po magistrále krklomný jet s 8letým děckem?

Cyklostezka č. 6

Igrane - pošta (5 m) - hotel Nimfa (10 m), 2,8 km - Mala Duba (10 m), 1,4 km - Kemp Dole (5 m), 2,9 km - Strnj (10 m), 2,8 km - Murava (120 m), 3,7 km - Igrane - kostel (90 m), 3 km - Igrane - pošta (5 m), 0,5 km

Obtížnost trasy: středně těžká
Délka trasy: 17,1 km
Převýšení: 115 m
Trvání jízdy: cca 2 hod

Stezka vede od pošty v letovisku Igrane po asfaltce směrem na jihovýchod do letoviska Živogošće. Zde lze odbočit buď na betonovou cestu do přístaviště a podél moře jet k hotelu Nimfa, nebo pokračovat po asfaltce ke klášteru. Od kláštera či od hotelu Nimfa vede stezka 1 km po magistrále do osady Mala Duba a odtud pak osadou cestou podél moře do zátoky Velika Duba (kemp). Zde je nutno vystoupat po schodech na úpatí kopce Matijaševica, dále po "single track" po pobřeží do zátoky Blato (s osadou), kolem kempů Blato a Dole. U kempu Dole odbočuje stezka na magistrálu a krátce nato odbočuje asfaltkou doleva (k severu) na obec Strnj. Ze Strnje vede stará napoleonská makadamová silnička ke hřbitovu v Živogošći-Muravě, pak následuje asi 1 km po asfaltce až na magistrálu. Z magistrály trasa odbočuje v obci Igrane doleva po silnici dolů na pobřeží.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 179
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.