Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování Krk

Autor romča 
Ubytování Krk
05. 06. 2011 15:13
Ahoj, nemohl by jste mi někdo poradit s ubytováním přímo na Krku. Apartám pro 6 osob. Kdo má třeba přímo na nějakého majitele kontakt nebo nějakou dobrou zkušenost. Předem děkuji.
Re: Ubytování Krk
05. 06. 2011 17:22
Ale já tady přece jsem zaregistrovaná.
Re: Ubytování Krk
10. 06. 2011 15:25
ahoj, po minuloročnej skúsenosti môžem ostrov Krk vrelo doporučiť. Boli sme v meste Baška. Naozaj krásne, skôr rodinné letovisko, navštívili sme aj mesto Krk ale zhodli sme sa že Baška je lepšia voľba. Boli sme tam 2 páry mladých do 30 r. a nenudili sme sa. Pekná mestská pláž, fajn promenáda, krásne historické mestečko, dostatok možností na rôzne aktivity v okolí. Apartmán sme našli priamo na mieste. Bývali sme na ulici Sjepana Radiča, meno domáceho si bohužial nepamätám. Bol to veľký oranžový dom na rohu ulice. Takmer na každej ulici v Baške je nejaká garáž alebo také niečo čo slúži ako "cestovná agentúra", kde zadáte svoje požiadavky a oni sa vám pokúsia nájsť ubytovanie v danej lokalite. Tá ulica je priam ideálna. Večer je tam kľud ale zároveň je to veľmi blízko centra diania, asi 100 - 200 m. od pláže a nákupných možností.
Len by som upozornil, že treba zvážiť termín, nechodil by som tam cez vrchol sezóny. Jednak Baška je dosť populárne letovisko medzi nemcami a talianmi (čomu sú prispôsobené aj ceny) a jednak že to tam musí byť preplnené. Boli sme tam koncom Júna (VI.) a pláž bola plná tak akurát. Ubytovanie nás stálo 15€ na osobu. Možno niekde ďalej od pláže by sa dalo zohnať aj niečo lacnejšie. Ale ubytovanie bolo veľmi pekné, čisté, s výhľadom na more a blízko pláže, tak nám to vyhovovalo. Ceny potravín v obchode asi ako u nás, jedlo v reštauráciách možno o 20% drahšie, čo je vcelku fajn.
Re: Ubytování Krk
11. 06. 2011 12:59
Díky :-)
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 185
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.