Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman

Autor dapCZ 
Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman
24. 05. 2011 22:21
Ahoj, snazim se najit rozumne ubytovani v Chorvatsku na 14 dni a moc se mi to nedari. Protoze mame jedno 2 lete dite a dalsi cekame, tak se mi to moc nechce resit az na miste. Nemate nekdo nejaky tip ? Pozadavky jsou 2 loznice, kuchynka, terasa/balkon/zahrada, opravdu kousek k mori a slusny pristup do vody. Hledam klidne misto. Ke stesti mi staci 1 konzum a nejaka restaurace, turisticke atrakce nehledam..... Dekuji za kazdy tip. Ahoj David
Re: Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman
25. 05. 2011 01:08
Davide, chtělo by to aspoň upřesnit kterou část Chorvatska preferuješ.
Pokud můžu něco z Dalmácie, tak pro malé dítě bych doporučil pláž v Promajně. Je tam taková směs oblázků a písku. Městečko menší, ale v sezoně dost plné, na přelomu června/července by to ještě mohlo být lepší, záleží co si představuješ pod pojmem klidné místo. Mám kontakt na majitele, můžu ho poslat SZ, je to asi 250m od moře ale po rovině, bez schodů.
Re: Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman
25. 05. 2011 19:54
Ahoj, jezdim do HR vice mene vzdycky z leknuti, ale libilo se mi treba ve Stara Baska (Krk), ale byl tam dost problematicky pristup do more, tedy pokud se clovek nespokojil s plazi v pristavu, ktera byla pomerne bidna....zase tam byla desne fajn restaurace s terasou, super tam varili smiling smiley. Loni jsme byli ve Sveti Filip i Jakov u Biogradu na moru a to bylo perfektni co se tyce plaze i ubytovani, ale jeli jsme tam na blind zacatkem zari. Letos diky starsimu prckovi a dalsimu na ceste nechci moc riskovat nejake hodiny reseni, dohadovani a hledani ubytka na miste. Spise bych chtel jet do nejake jistoty. Takze geograficke upresneni (snad jenom ze bych se drzel radeji pevniny) vice mene nemam, ale rekl bych, ze jak Sveti Filip, tak Stara Baska splnuji vice mene definici klidneho mista. Neprecpane plaze a mala aglomerace....

Dekuji a ahoj

David
Re: Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman
25. 05. 2011 20:09
Zkus Brelu, nějakou vzdálenější část např. Stomarica, Podrače nebo Jakiruša.
Poslal jsem ti soukromou zprávu. Je tam kontakt na jedno ubytování cca. 10 m od moře.
avatar Re: Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman
26. 05. 2011 16:24
a co na poloostrově Pelješac lokalita Dingač-Borak? Tam jezdí s mrňaty i místní, protože přístup do vody je opravdu super a malé oblázky. Z apartmánu, který má perfektní výhled na moře je to k němu cca 80m. Více info na soukromé zprávě.
Re: Ubytovani v HR, prelom cerven/cervenec, 14 dni, dum nebo apartman
26. 05. 2011 22:56
Neda mi, aby som nereagovala na posledny prispevok / odporucit Peljesac pre rodinku s dvojrocnym dietatom a tehotnou manzelkou asi nebude velmi dobry napad kvoli vzdialenosti. V dostupnej vzdialenosti je napriklad okolie Zadaru. Pred niekolkymi rokmi sme boli v kempe Zaton nedaleko Zadaru. Kemp bol rusny a drahy, ale nedaleko v blizkosti Ninu a dedinky Privlaka boli prijemne pieskove plaze. Celkom prijemna bola aj plaz Sabunike . Tak mozno by stalo za to skusit plaze v tejto oblasti. My sa teraz v juni chystame do dedinky Metajna na Pagu. Su tam plaze z drobnych kamienkov, vacsina apartmanov je blizko pri mori. Nevyhodou by mohlo byt nedostatok tiena.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 179
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.