Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Vodice, Tribunj, Srima

Autor terkazv 
Vodice, Tribunj, Srima
06. 04. 2011 11:08
Zdravim, mohl by jste mi někdo říct jaké to je na těchto místech? Chystáme se tam letos na dovolenou, ale tahle lokace zdá se být ignorována, nebo jsou tu záporný názory. Podle fotek a článků se mi to líbí, ale názor od někoho kdo tam byl ocením nejvíc. Tak předem děkuju a pište pište smiling smiley
Re: Vodice, Tribunj, Srima
15. 04. 2011 22:30
Ve Vodicích je živo , zatraceně živo . Na pláži hlava na hlavě něco na způsob tučňáčí kolonie .Dá se ale najít i odlehlejší místa Tribjun to je dobrá volba.Doporučuji zájezdy do Šibeniku a řeka Krka (natáčely se tam scény z Vinetua )
Re: Vodice, Tribunj, Srima
16. 04. 2011 18:43
My jsme byly o jednu vesnici víc na jih.Jmenuje se JADRIJA, konec června začátek července 2010.K moři 46 kroků,pláž skoro sami pro sebe.Tady fo'ráci to nazívají koupalištěm Šibeničanů ale nám se tam líbilo.Tady se podívej se na pár fotek.Karel

[bazinakchybny-odkaz-rajceDovolena_2010_JADRIJA_a_moje_auticko]
Re: Vodice, Tribunj, Srima
19. 04. 2011 15:41
No záleží, čo človek od toho očakáva. Osobne sme boli vo Vodiciach cca 8 krát a práve to, že je to také rušné letovisko sa nám páči. S mojimi "babami" keď sme na nejakom tichom mieste, tak musím počítať, že každý večer treba štartovať niekde za zábavou (dcéry majú 16 a 21 rokov, tak že asi na to majú právo). Pre toho kto chce rušnejšie stredisko si myslím, že Vodice môžu byť vhodné, na kľud by som hladal niečo iné.
Re: Vodice, Tribunj, Srima
20. 04. 2011 08:28
Ahoj, Vodice jsou celkem pěkné místo, jen se mi zdá, že v sezoně je tady moc lidí, já pracuji v Chorvatsku a shodou okolností dělám reklamu pro apartmány, aj... Pokud nechcete zbytečný "kolotoč" jak říká moje kamarádka poohlédněte se například po Srimě toto městečko je s Vodicemi spojené. Koukněte na Dovolena-Chorvatsko.cz Je hodně destinací kam jet na dovolenou v Chorvatsku, každá má něco do sebe a tak přeji štastnou ruku při výběru místa i ubytování.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 77
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.