Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Banjole

Autor milan007 
Banjole
29. 12. 2010 11:02
Ahoj tak vybírám novou dovolenou a našel jsem Banjole Aparthotel del Mar na Istrii kousek od Puly je moc pěkný ale nevím co od toho čekat jestli už tam někdo byl mohl by mi zdělit jaké je okolí zatím jsem cca 10 x byl v Chorvatsku ale vždy od Zadaru směr dolů ,kolega říkal že když jsem zvyklý na jih tak na hoře s mi líbit nebude tak bych chtěl znát vaše názory .
avatar Re: Banjole
29. 12. 2010 11:59
Ahoj,
Istrie je moc pěkná. Určitě stojí za to se tam jet podívat. Je to blízko a cesta tam je suprová po Slovinské dálnici. Byl jsem tam dvakrát jednou v Pule a podruhé v Novigradu. Ale jih je jih.
Poprvé jsem byl na Punta Verudele. To je kousek od Banjole. Ubytování bylo v hotelu. Hotely nám moc nesedí a tak to bylo poprvé a naposled. Ale ten tvůj hotel neznám, tak nemohu soudit. Pokud budete autem, tak určitě doporučuji na koupání poloostrov Premantura. To je jedno z nejhezčích koupání, které jsem tam viděl. Dále jsou tam perfektní výlety. Pula, Rovinj, Poreč atd.
avatar Re: Banjole
29. 12. 2010 15:39
Milan007 ... podobně jako Stenly.stenly ... jsem byl několikrát na Istrii ... potvrzuji, Istrie je krásná, jednou jsem byl přímo v Pule ve Splendidu ... do Punty Verudely jsme docházeli ... na koupání je dobrý Medulin ( písčitá pláž pro děti ) jinak je Istrie obecně a zvl. okolí Puly dost kamenité, Tvůj vyhlídnutý aparthotel v Banjole je ale kvalitní a má hezký bazén

avatar Re: Banjole
29. 12. 2010 16:00
Tenhle hotel vypadá o hodně lépe. Ten na Punta Verudele byl spíše jako taková lepší ubytovna.
Re: Banjole
29. 12. 2010 17:52
Chlapi děkuji za odpovědi tak to asi risknu .
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 157
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.