Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytovanie Vranjica

Autor kovacr 
Ubytovanie Vranjica
30. 09. 2010 09:44
Pomerne dlho sledujem toto fórum a preto som sa rozhodol napísať tento príspevok. Do Chorvátska sa snažíme cestovať koncom sezóny v septembri a preto že sme iba dvaja s manželkou, snažíme sa nájsť niečo na súkromí a podľa možnosti vždy niekde inde aby sme videli z tejto krajiny čo najviac.
Tento rok sme sa tiež snažili nájsť ubytovanie na súkromí, väčšinou prostredníctvom internetu. Dáte mi iste za pravdu, že nie vždy je to šťastné riešenie. Po skúsenosti v tomto roku by som bol rád, aby si záujemcovia dali pozor na stránku "vranjica .eu", kde ponúka ubytovanie v tomto stredicku pán z ČR menom Tomášek. Po dohode a zarezervovaní ubytovanie v tejto lokalite, konkrétne vila De Marchi, sme vyrazili za zážitkami do Chorvátska. Po príchode sme lokmalitu pomerne ľahko našli, čakala nás už pani domáca a ukázala nám ubytovanie. Prvý dojem keď sme vyšli na poschodie bol výborný, hlavne krásny výhľad na more. Ale bohužial, to bolo všetko.Ponúkaná izba bol zatuchnutá, skriňa na šaty rozbitá, všade staré sošky, doplnky a pod. Sprchovací kút a WC ťažko prístupné, kuchynský kút miniatúrny vtesnaný do výklanku na chodbe. Nie sme náročný, patríme ku skromnejším turistom, ale toto boilo nad všetky naše očakávanie.
Tieto skutočnosti uvádzam preto, aby sa ďalší záujemcovi dobre presvedčili na čo reagujú, prípladne aby požiadali o zaslanie ďalších forografií objektu mimo tých, čo ukazujúp iba to dobré ale skresľujú skutočnosť.
Re: Ubytovanie Vranjica
28. 11. 2010 15:17
Já tedy musím oponovat,do Vranjice jezdíme už několik let(4x),pokaždé jsme byli ubytovaní jinde-vše objednáno přes p.Tomáška.Nikdy se nám nestalo,že by bylo něco rozbitého,pouze jednou nám nefungovala lampička,což majitel promptně napravil.Byli jsme v apt.Frano,Inge,Lada a příští rok máme objednánu Višnju
Re: Ubytovanie Vranjica
18. 01. 2011 14:01
Také nemohu souhlasit, ve Vranjici jsme byli 6x, pokaždé v jiné vile. A nemůžeme si toto místo vynachválit i spolupráci s P.T. taktéž. Záleží na každém jakou vilu si vybere a v jaké ceně.
De Marchi patří mezi ty skromnější a levnější, což asi také tomu odpovídá. Myslím, že každý s fotek si může udělat obrázek o ubytování, je jich tam dostatek oproti jiným nabídkám ubytování.
Re: Ubytovanie Vranjica
16. 02. 2011 09:54
Letos se chystáme taky do Vranjice, jak moc bývá v lokalitě turistů? Jedem na konci srpna a máne rádi klid spinning smiley sticking its tongue out .
Je ve Vranjici nějaká dobrá hospůdka ?
Re: Ubytovanie Vranjica
16. 02. 2011 14:30
Ve Vranjici jsou 3 restaurace a 1 v kempu Belvedere. Za kempem v hotel. komplexu Medena je spousta restauraci a baru, prijemna vecerni prochazka kolem pobrezi, asi 2 km
V srpnu jsem byla jen jednou, je tam vice lidi jak na zacatku sezony, ale hlava na hlave tam urcite neni jak treba na Brele, Makarske.
Je to klidnejsi lokalita. Preji peknou dovolenou.K.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 202
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.