Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ubytování přímo u moře oblast Omiš až po Makarskou?

Autor pepe221 
ubytování přímo u moře oblast Omiš až po Makarskou?
27. 06. 2010 15:43
Mohl by mi prosím někdo doporučit hezké ubytko přímo u moře s krásnou terasou,na klidném místě,třeba i s malou plážičkou u apartmánu pro 4 dospělé?Jsme manželský pár a chtěli bychom jet i s rodiči,kteří už mají problémy s delšími procházkami a proto bych chtěla,aby si tu dovolenou maximálně užili a nechodili daleko na pláž..Jestli teda existuje takový ráj na zemi,budu vám moc vděčná za jakákoli konkrétní doporučení.smiling smiley
Re: ubytování přímo u moře oblast Omiš až po Makarskou?
28. 06. 2010 16:45
Bohužel jsme již v sezoně a tak ty apartmány blízko vody jsou už daleko dopředu objednány. Zkuste na vlákně "Bazar pro všechny" tam nabízí ubytko,které mají zamluvenéa nemůžou z různých důvodů jet! A nebo i jiná vlákna - chce to uvařit kafíčko a číst a číst !! Snad něco najdete ! hezkou dovču !!!
Re: ubytování přímo u moře oblast Omiš až po Makarskou?
29. 06. 2010 12:18
Poslala jsem vám soukromou zprávu.
Re: ubytování přímo u moře oblast Omiš až po Makarskou?
13. 07. 2010 09:25
Tak to teda hodím aj sem,snáď to nebude nikomu vadiť,ale už sme zúfalí čo sa týka ubytovania a tak strašne chceme ísť.Už sme v HR parkrát boli a vieme,že sa dá ubytovnaie nájsť aj na blint,len neviem či pri väčšej skupinke to nebude problém.Nevadilo by nám ani keby sme nebývali v jednom dome.Sme dokopy tri rodiny,ale ubytovanie nám "horí" pre dve,kedže máme deti,tretia rodinka sú už dospeláci.
Skopčim to teda aj tu:

Dobrý den,hladamé ubytovanie pre 2 rodiny (4dospelí + 5detí) v termíne od 19.7 na 7-10 dní. Najlepšie niekde v okolí Omišu alebo Splitu.Máme kočík,takže by potešilo niečo s minimom schodov alebo priamo na pláži yawning smiley Ak by ste náhodou o niečom vedeli budeme radi.
email:tortyinak@centrum.sk alebo ss
Dakujem
Re: ubytování přímo u moře oblast Omiš až po Makarskou?
15. 07. 2010 15:04
Jezdím do Ch už roky a roky. Tohle je bohužel pro ně nejvyšší sezóna. Výborné zkušenosti mám s druhou polovinou srpna a začátkem září. Počasí je výborné, moře teplé, apartmány (polo)prázdné a můžete jet bez problémů na blind i v takto velké skupině. Jinak - good luck.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 57
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.