Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Hotel Astarea-letovisko Mlini

Autor Petra K 
Hotel Astarea-letovisko Mlini
14. 03. 2010 22:54
Ahoj, byl nekdo v tomto hotelu? Jedeme tam v cervenci s triletym a ctrnactiletym synem. Jake to tam je? Hotel , more ,plaze,? Dekuji za informace. Krasnou dovcu vasemspinning smiley sticking its tongue out
Re: Hotel Astarea-letovisko Mlini
15. 03. 2010 15:12
Váš dotaz byl už i na jiném fóru.
Hotel je několikrát rekonstruovaný.Vybavení starší,funkční,prostory klimatizované,pokoje ne všechny.Většina pokojů má balkon na mořskou stranu.U recepce je několik prodejen-butik,drogistické zboží,suvenýry,nástěnka pro zprávy od delegátů jednotlivých cestovek.Hotel se tváří a personál chová jako v zařízení s min. o dvě * víc,k večeři je předpoklad přijít ve společenském oděvu, v plavkách či plážově oděný člověk tam nevkročil(neodvážil se...).Ceny odpovídají tomu tváření se.Strava v hotelové restauraci :snídaně klasická kontinentální, večeře také balkánská klasika-polévka + výběr ze 3 jídel (aspoň ještě v létě 2009).
K hotelu patří bungalovy,ty vypadají kempingově,také tak vybavené, atmosféra samozřejmě volnější, ubytovaní klienti využívají hotelové služby. V hotelu pozor na výtahy-pokud neopravili,přistávají o patro níž nebo se zasekávají v 2.p.
Moře je úžasné,pláže možnost 2 km doleva k Cavtatu,jen si vybrat podle ochoty jít daleko,vlevo od hotelu přes útes je FKK.Vpravo 2 km-směr Kupari,nad plážemi vpravo promenáda lesoparkem.V centru Mlinů menší vybavená sámoška, směrem po pláži ke Kupari výborně zásobený supermarket.personáíl u pokledny téměř automaticky dává "nějaké" přírážky k ceně,třeba si hlídat součet.
Žádné extra atrakce v Mlinech na pláži ,typu skluzavky, tobogány, padáky,aj.rámusy či naftové orgie zaplaťpánbůh nejsou,takže voda fakt super,mělký přístup do moře-nejméně 8-10 m do hloubky pozvolna do 1m,oblázky samozřejmě,ježka jsme od r.1983 neviděli v blízkosti pláže.Boty do vody vhodné pro možnost zranění o ostřejší kámen,nebo o sklo z odpadků po takyrekreantech.Pláže jsou uklizené,možnost pronajmutí lehátka,slunečníku (15kun na den),sprchy jsou daleko od sebe,výběrčí a plavčíci chodí průběžně.Kulturní život v sezóně dobrý-denně koncertíky od popíku přes místní klapy i národní folklórní soubory,venkovní taneční parkety,diskotéky suprové na opačné straně pláže směr KUpari.Žádný provoz -k hotelu z magistrály přístup pro auta a busy,návštěvníků se nedotkne, z městačka malá místní komunikace pro zásobování.Do hor - myslím Biokovo-není přístup-jen pro znalce,jednak zmije a hlavně neodstranitelná minová pole,hřeben hor je srbská hranice. Místní dopravou za pár kun 10 min.cesty do Dubrovníku nebo do Cavtatu,bus jezdí á 20-30min.,romantičtější a hodně využívané je vodní taxi.
Pokud nestačí info,můžu konkrétní dotazy na SZ.
Nikdy jsme tam nebydleli, ale známe ho naskrz-náš domácí tam mimo sezónu dělá recepčního a tlumočníka.
Re: Hotel Astarea-letovisko Mlini
15. 03. 2010 23:00
Andulko moc dekuji, tohle mi staci bohate. Moc se tesime, jeste jednou dekuji.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 84
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.