Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Jet na blind nebo objednávat předem? Konec června 2010.Podělte se se mnou o zkušenost se sháněním ubytování přímo na místě.

Autor janecek279 
Posledný
> týždeň 6 mesiaca je plnší než posledný týždeň 8
> mesiaca čo nebývalo a podobne.

Pravda
ještě bych dodal , že nám majitel apartmánu ,ke kterému jezdíme sdělil, že cena 70 euro kterou platíme pro
naši rodinu za apartmán- je nás 2 dospělí a 3 děti je pevná a je mu fuk,jestli nás tam bude třeba 6
anebo jenom 3 osoby. Akorát červen a září bude cena 50 euro.Ale ------ Klima, wifi internet atd.
zcela určitě bude rozdíl taky v lokalitě , kam kdo jezdí, atraktivita místa atd. Když pojedem do SMOKVICE
- asi 25 km od Crikvenice směrem na jih, tak budeme mít cenu pro 5 osob 40 euro.
Všimněte si vážení , že opravdu se ceny pohnuly a viděl jsem i v Nemiře cenu za apartmán 120 euro.
Řekl bych ,že máš pravdu cena apartmanu v Bašce Vodě též dražší cca o 5-10EUR za noc 3lůžkový
Nám sa podarilo zohnať v Baške Vode 24.7.-7.8. apartmán - dve spálne + kuchyňa balkón na more a priamo na pláži za 75EUR/noc/4 osoby. Plus 5 EUR/ klíma /deň, či je to veľa alebo málo neviem v Baške Vode sme ešte neboli. Ísť na blind, ja osobne s rodinou by sme nešli, aj keď deti už majú svoje odrastené (15 a 11 rokov). Možno mám divný názor, ale istotu mám radšej ako neistotu. My máme z vyberania miesta na dovolenku doma hotovú šou. Každý si veberie 3- 4 miesta ktoré sa mu páčia a vyberajú aj deti. No a keď sa na niektorých zhodneme, tam pošleme mail na zaslanie ponuky. Keď padne konečné rozhodnutie už sa len tešíme a počítame - dnes 108.
Pre všetkých - perfektnú dovolenku.
Peter
No, ta jistota vyplývá z toho,že poprvé to je na blind ,ale právě tím si uděláme ty kontakty s domácími,
získáme na ně ty kontakty, popovídáme o možnostech telefonu, a další rok už jedem skoro najisto...
Každý musí nějak začít, i na doporučení známých a ty kontakty si vytvořit. Pak už se člověk jen vrací.....
A už se nám stalo, že přijeli s náma další rodinka, náš majitel vzal mobil a trvalo pár vteřin a měli
super ubytko. Předpokládám , že pro každého to bylo jednou " poprvé "
Svatá pravda, je to jen poprvé na blind, nebo na doporučení někoho známého. Další rok už jen Vašemu domácímu zatelefonovat a domluvit se, chce to se nebát.
Můžete prosím dát kontakt na vámi vybraný aparrtmán.
...ja teda musim rict,ze jsem jela do Basky Vody 2x (2003 a 2004) bez zarizeneho ubytovani a uz bych to nikdy neudelala!!!
Nesehnali jsme absolutne nic a to jsme byli 3 dospeli bez deti!!! Kdyz si jen predstavim to vedro uz rano kolem 10.hodiny a to behani po baracich a shaneni,des a hruza,proste nikdy vice!!!
Reseni:v klidecku jsme zajeli do Basko Polje do stanu od ceske cestovky a za 500 Kc na den jsme meli dovcu,jak namalovanou!!



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fanky (07. 04. 2010 10:11).
ahoj,ja byl v Hr 4krat a vzdy sem mel apartman domluven predem,cena je stejna a nikdy sem nelitoval.ale nevidim problem v tom vyrazit na blind ale mam jeste male deti a tak me to takhle vyhovuje. za 72 dni valime z Prahy do Omiše..mejte se fajn a krasnou dovcu.. Karel
Vždy se dá sehnat něco na blind.
Každý jak chce, já jezdím každý rok ke stejnému domácímu a za ty roky můžu napsat, že jsme dnes nejlepší kamarádi. Dokonce už proběhla návštěva i u nás v Česku, i letos se k němu do Podgory moc těším - grilovačky a pod budou jako vždy :-)))) společné. Miluji jak Ivan připravuje - ribu na roštlilj i salate :-)))
Ahojky,
v roce 2005 jsme jeli 3 rodiny a ubytování bylo zajištěné,no až na místě jsme zjistili spoustu špatných věcí,tam jsme během půl hodky sehnali jiné ubytko,daleko lepší a za dobrou cenu.
Letos tam jedeme už po 3 a poprvé s naší malou,které jsou 2 rokyspinning smiley sticking its tongue out,domácí je perfektní,není problém nám zajistit výměnu peněz nebo čerstvé ryby,byla i projíždka na lodi.
Akorát nám podražil,apartmán stojí v červnu 45Eu,je pro 2-6 osob,ale pěkně zařízený a přízemní ,to mi hlavně pro malou vyhovuje a 30m od pláže.
Myslím,že není problém sehnat v červnu ubytko pro jednu rodinu s prckem,ale záleží jak je kdo náročný a co vyhovuje jednomu nelíbí se druhémutongue sticking out smileyhorší to je,když jede více rodin,viz.vlastní zkušenost,pak je s hledáním asi problém.
nase skusenosti
na murteri v roku 2008 v slepej ulicke Pod Raduc, s vyhladom na otvorene more a Kornati sme zohnali ubytko na blind v pohode....bolo to ale na zaciatku juna, aj ked Slanica mi prisla "narvana" uz vtedy...nechcela by som ju vidiet v sezone sad smiley
minuly rok na Rabe, par metrov nad plazou "livacina" tiez na blind ubytko v skoro novych apartmanoch, tiez v juni

kazdorocne chodime na blind kedze nikdy nevieme dopredu kedy budeme moct presne vyrazit a dokedy ostaneme
mame len "zhruba" datumy a to sa meni kazdym dnom
este minuly rok sme 40 hodin pred odchodom nevedeli ci ideme alebo nie smiling smiley
je to na jednej strane adrenalin a na druhej strane fakt si v tej dobe moze clovek vybrat kde a za kolko smiling smiley
sretan put
tohto roku Privlaka....na blind....niekedy zaciatkom juna...MOZNO smiling smiley
ale tesim
Ono je to těžké radit, každý má jinou zkušenost. My jsme vždy měli ubytování zajištěné předem, letos jsme chtěli jet na blind, ale nakonec jsem si ubytování zajistili (máme dítě 1,5 roku). Napíšu ale pár zkušeností né našich, ale našich známých. V prvním případě jezdí známí každý rok na blind a jeli i když jejich synovi bylo 10 měsíců. Jezdí vždy v červnu a ubytování seženou. Někdy rychleji, někdy to trvá déle, ale do dvou hodin vždy sehnali. Otázka je, zda nejsou ty dvě hodiny po tak dlouhé cestě "nekonečně dlouhé). Další znáí jeli na blind jen jednou, bylo to také v červnu (loni) a chtěli se ubytovat někde na Makarské. Projeli 4 vesnice, kde sháněli ubytko. Nic jim nevyhovovalo, buď to bylo daleko od moře, nebo moc drahé, jednou to bylo ve 3. patře a jednou dokonce apm, kde byla společně s majitelem kuchyň a soc. zařízení. Nakonec po 4 hodinách ubytování sehnali, ale byli úplně vyřízení a říkali, že už nikdy. No a ti poslední známí měli zaplacené ubytování jen na týden někde na Murteru. Ubytování měli od so - so v červenci. Pak se rozhodli, že pojedou na blind o týden dřív a budou tam tak 14 dní. Dojeli na Murter v neděli a ihned sehnali ubytování, když řekli, že to bude do so. Je to o tom, že majitelé většinou čekají na sobotu, že bude nájezd turistů a když nikoho neubytují, tak vás v něděli vezmou rádi. Je ale fakt, že byli každý týden ubytovaní někde jinde a to všem také nemusí vyhovovat, po týdnu si znova zabalit a jet o kus dál.
Jezdíme na blind asi 10let pokaždé jinde, až letos jedeme na stejné místo,protože super domácí a to co nám vyhovuje. Kdysi jsme dojeli ráno a hledali ubytko po soukromnících-žádná radost,člověk utahaný,počínající vedro. Pak jsme zjistili,že v 8.00h ráno otevírají INFORMACE,které jsou v takřka v každém městečku či vesnici. Zajdete tam,řeknete co chcete a oni obvolají všechny volné apartmány,buď vás tam zavedou nebo pro vás někdo přijede. Pokud se vám líbí-vezmete,jinak hledáte dál. Taky jsme poprvé měli strach ale není proč. Co trošku problém je,že jezdíme dva a obvykle máme apart. pro 4,tudíž i cena. Letos NE.
Jednou jsem jel do Chorvatka s cestovkou. Už nikdy víc. Podle mě je lepší si vybrat místo a potom tam najít ubytování. Od té doby jezdíme pokaždé na blind a ještě se nestalo, že by jsme nemohli něco najít. Jezdíme 2, dnes s 16-ti letou dcerou. spinning smiley sticking its tongue out Pokaždé jedeme jinam, dopředu si najdeme místo sjezdu z dálnice a pak už se jenom díváme kde se nám líbí. Jednou se nám stalo, že jsme našli ubytování až v 20 hodin večer, ale to jsme vyjížděli z Česka v pondělí ráno v 9 hodin. Pravda, že s malým dítětem bych toto asi neriskoval. Všem příjemnou dovolenou.
Ja byl loni s pritelkyni kdesi na Murteru ( 2.tyden v zari), tedy chteli sme tam byt a najit si neco na blind.. ale u more vse obsazene a jeste nekteri domorci koukali divne,ze je otravujeme s ubytováním ( nechapu proc kdyz maj plnej stav si ty cedule "zimmer frei" necim nezakrejou, aby bylo jasne, ze tam ten zajemce ani nemusi chodit). Takze po projeti Murteru sme jeli dal smerem na Sibenik a pak nasli ubytko po velkem snazeni u more.. nebylo to nic extra..ale byli sme radi, ze mame kam slozit hlavu... takove moje zkusenosti, takze asi doporucuji se unekoho zamluvit... Pekny pobyt preji vsem.
Dobrý den,

Neměl by jste někdo nějaký kontakt na ubytko na Pelješaci - byli jsme před 2 roky v Trsteniku a uplně úžasný.Může být i Korčula nebo Mljet.Díky za jakékoliv info.2 dosp.+2děti konec června - začátek července
katica.sestanovic@du.t-com.hr

Korčula - Lumbarda, anglicky, možná že se už naučila i trochu po našemu ! Byli jsme u ní po dva roky ..kdysi dávno !! No zkuste !!
A jakpak by to asi dopadlo, kdybyhom jeli dva mlaďoši jen tak na blind někam mimo turist-oblasti. Myslíte že se sežene i něco pro dva tak aby se nemuselo platit za čtyři? Cheme jet asi příští týden... díky
Je to apartman v Orebiči hned pri mori a plažička je 10 m. Apartman je velky ma 2 pokoje, 2 kupelne a kuchyna. Na streche domu je velka terasa s lehatkami a slnečnikmi. Domaci maju krb, motorovy čln, internet a sukromne parkovisko. Nepisali ste ake su velke deti, ći nemate zaujem o menši apartman. Možete si pozriet www.orebic.besama.au
Orebić je miesto pre rodiny s detmi. Apartman je na mieste kde nie je velky hluk a blizko je plaž, čo vam velmi sprijemni pobyt.
Za komunistů býval takový vtip. Ať se otevřou jakékoliv dveře, vypadne Lenin. Dnes jakmile se řekne Pelješac, vypadne SEPAR s Orebičem . Kde je naplněno pravidlo nevkládat příspěvky s komerčním obsahem včetně plné adresy webových stránek?
Stačí jen prolistovat toto forum od ledna a jeden se nestačí divit, co komu lehce prochází.confused smiley thumbs down
Krásné léto přeje
Jjeta

separ napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Je to apartman v Orebiči hned pri mori a plažička
> je 10 m. Apartman je velky ma 2 pokoje, 2 kupelne
> a kuchyna. Na streche domu je velka terasa s
> lehatkami a slnečnikmi. Domaci maju krb, motorovy
> čln, internet a sukromne parkovisko. Nepisali ste
> ake su velke deti, ći nemate zaujem o menši
> apartman. Možete si pozriet www.orebic.besama.au
> Orebić je miesto pre rodiny s detmi. Apartman
> je na mieste kde nie je velky hluk a blizko je
> plaž, čo vam velmi sprijemni pobyt.
thumbs upjjeta napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Za komunistů býval takový vtip. Ať se otevřou
> jakékoliv dveře, vypadne Lenin. Dnes jakmile se
> řekne Pelješac, vypadne SEPAR s Orebičem . Kde je
> naplněno pravidlo nevkládat příspěvky s komerčním
> obsahem včetně plné adresy webových stránek?
> Stačí jen prolistovat toto forum od ledna a jeden
> se nestačí divit, co komu lehce prochází.confused smiley thumbs down
> Krásné léto přeje
> Jjeta
>
> separ napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Je to apartman v Orebiči hned pri mori a
> plažička
> > je 10 m. Apartman je velky ma 2 pokoje, 2
> kupelne
> > a kuchyna. Na streche domu je velka terasa s
> > lehatkami a slnečnikmi. Domaci maju krb,
> motorovy
> > čln, internet a sukromne parkovisko. Nepisali
> ste
> > ake su velke deti, ći nemate zaujem o menši
> > apartman. Možete si pozriet
> www.orebic.besama.au
> > Orebić je miesto pre rodiny s detmi.
> Apartman
> > je na mieste kde nie je velky hluk a blizko je
> > plaž, čo vam velmi sprijemni pobyt.
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil JirkaD (25. 02. 2013 22:27).
jjeta napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Za komunistů býval takový vtip. Ať se otevřou
> jakékoliv dveře, vypadne Lenin. Dnes jakmile se
> řekne Pelješac, vypadne SEPAR s Orebičem . Kde je
> naplněno pravidlo nevkládat příspěvky s komerčním
> obsahem včetně plné adresy webových stránek?
> Stačí jen prolistovat toto forum od ledna a jeden
> se nestačí divit, co komu lehce prochází.confused smiley thumbs down
> Krásné léto přeje
> Jjeta
>
> separ napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Je to apartman v Orebiči hned pri mori a
> plažička
> > je 10 m. Apartman je velky ma 2 pokoje, 2
> kupelne
> > a kuchyna. Na streche domu je velka terasa s
> > lehatkami a slnečnikmi. Domaci maju krb,
> motorovy
> > čln, internet a sukromne parkovisko. Nepisali
> ste
> > ake su velke deti, ći nemate zaujem o menši
> > apartman. Možete si pozriet
> www.orebic.besama.au
> > Orebić je miesto pre rodiny s detmi.
> Apartman
> > je na mieste kde nie je velky hluk a blizko je
> > plaž, čo vam velmi sprijemni pobyt.

Niekedy sa učilo, že Lenin ˝˝nemohol urobit chybu˝˝, ale ja som omylom poslala sukromnu spravu na forum, ale tiež poznam pesničku ˝Zloba, zavist, zašt....˝
ajax napsal(a):
-------------------------------------------------------
> thumbs upjjeta napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Za komunistů býval takový vtip. Ať se otevřou
> > jakékoliv dveře, vypadne Lenin. Dnes jakmile se
> > řekne Pelješac, vypadne SEPAR s Orebičem . Kde
> je
> > naplněno pravidlo nevkládat příspěvky s
> komerčním
> > obsahem včetně plné adresy webových stránek?
> > Stačí jen prolistovat toto forum od ledna a
> jeden
> > se nestačí divit, co komu lehce prochází.confused smiley
> thumbs down
> > Krásné léto přeje
> > Jjeta
> >
> > separ napsal(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Je to apartman v Orebiči hned pri mori a
> > plažička
> > > je 10 m. Apartman je velky ma 2 pokoje, 2
> > kupelne
> > > a kuchyna. Na streche domu je velka terasa s
> > > lehatkami a slnečnikmi. Domaci maju krb,
> > motorovy
> > > čln, internet a sukromne parkovisko. Nepisali
> > ste
> > > ake su velke deti, ći nemate zaujem o menši
> > > apartman. Možete si pozriet
> > www.orebic.besama.au
> > > Orebić je miesto pre rodiny s detmi.
> > Apartman
> > > je na mieste kde nie je velky hluk a blizko
> je
> > > plaž, čo vam velmi sprijemni pobyt.


ajaxi ... moc pěkně píšeš ... smoking smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 170
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.