Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata

Autor Bagio 
Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
05. 01. 2010 12:58
Ahoj všem,

jezdím do Chorvatska pravidelně již asi 12 let,2x ročně,červenec-září,poslední 3 roky na Brelu a musím říct,že je fakt užasná.Bydlím vždy
u Matko Vranješe v Podrače,jeho dům je vlastně na rozcestí mezi Podarče a Sčitem.Celkově jsem byl v Chorvatsku asi 25x,
ale stále se ho nemohu nabažit.Myslím,že ho znám poměrně dobře,hlavně od Splitu do Brely.Ale proč jsem založil toto téma?
Chtěl bych zjistit buď adresu,mail nebo telefon na majitele posledního domu po pravé straně Podrače,je to poslední dům,těsně před napojením
se na promenádu u moře a od něj je krásně vidět na pláž Punta Rata.Kdo to na Brele-Podrače trochu zná,bude vědět,o kterém domě píši.
Je asi 100m od jediné restaurace v Podrače po pravé straně směrem k Punta Ratě.Musí být z něho nádherný výhled na moře,Punta Ratu i ostrov Brač.
Prosím o zaslání podrobností k tomuto domu,rád bych letos zkusil ubytování zde.Pokud budou nějaké dotazy,třeba ohledně tipů na výlet apod.,rád se o své zkušenosti podělím.Moc díky.
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
15. 06. 2010 13:54
Ahoj BAgio,

take jezdim do Brely jiz nekolik let a snad i vim jaky myslis dum,ale
s kontakty Ti neporadim.
Zkus brnknout spise do turisticke kancelare : http://www..../cs/content/kontakt

anebo mrkni primo na poskytovatele : http://www..../cs/content/soukrom%C3%A9-ubytov%C3%A1n%C3%AD

Snad se dohledas.

Jinac ja jezdim sem : http://www.angelka.cz/

a muzu opravdu vsem doporucit. Pani domaci je po tech letech jak moje
mama a vzdy se na ni moc a moc tesime a stejne tak ona na nas...

Pokud by jsi chtel lepsi info klido pisni : karelmynar@centrum.cz

Rad pomuzu
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
18. 06. 2010 15:10
Ahoj Bagio,

zaujal mě tvůj příspěvek ohledně ubytování v Brele. Mám stejný problém, hledáme zřejmě stejný apartmán. Na webových str. jsem opravdu tento dům nenašla, i když dle fotografie jsem myslela, že ano, ovšem adresa nesouhlasila. Pokud budeš mít štěstí a podaří se ti získat kontakt, byla bych ráda, kdyby ses o něj podělil. S rodinou jsem byla v Brela 2x a letos bychom chtěli jet opět, tak sháním apartmán za rozumnou cenu co nejblíž pláže Punta Rata, zatím se mi nedaří. Posledně jsme byli ubytovaní v Podrače u pana Šošiče, ubytování super, čisté, pěkně zařízené - luxus, ovšem dost schodů k moři a od pláže punta to bylo přeci jen kousek dál - no a nebylo zrovna moc levné. Letos (hlavně ze zdravotních důvodů )hledám něco bez schodů a co nejblíž pláži punta. Má někdo kontakt??.Pošlete, budu moc ráda Děkuji
Cher.
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
14. 02. 2012 10:20
Dobrý den,smiling smiley mám prosbu, našli jsme si letos apartmán Renata do Brely a jméno ubytovatele je pan Šošič,čtu, že se zmiňujete o tomto bydlení, chci se zeptat, na vzdálenost do Bašky Vody a jeli to možné podél pobřeží dojít pěšky vycházkou a kolik asi km to je?Byli jsme v Bašce Vodě a chceme se tam jít podívat a budeme busem bez auta.A pochopila jsem, že pláž Punta je daleko, jaké jsou pláže blízko u apartmánu?Myslela jsem,že ubytování je v Brele přímo a tady zmińujete Sčit-Podrač, to je část?nebo vesnice vedle?
Děkuji moc za brzkou odpověď.Madlayawning smiley
avatar Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
14. 02. 2012 11:36
Madlo na www...., najdeš mapu Brely. Ščit, Podrače, Luka, Želiči, Jardula, Stomarica a Soline jsou jednotlivé části Brely. A těch Šošičů je tam pravděpodobně víc. Jinak do Bašky Vody dojdeš promenádou kolem pobřeží a tipuju, že je to tak hodina chůze.
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
14. 02. 2012 11:55
Děkuji moc za info, čtu k Brele různé komenty,ale co člověk, to názor. Nějak to musím rozseknout. Jedeme už 16.6.2012 a mám hlavně obavy z teploty vody i vzduchu,nikdy jsme takhle brzo nebyli,ale letos to jinak nevyjde.Tak snad nebude nějaká extra kosa i když vidím veď na webu zasypaný Split sněhem...nevím, nevím ....s tím teplem letos.
Každopádně díky za každé info o Brele Sčitu.
avatar Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
14. 02. 2012 14:28
@ madla
Kde presne je apartmán Renata neviem a Šošičovcov je v Brele naozaj požehnane...
V Brele je fajn, boli sme tam 2x a ja som bol spokojný. Prestal som tam chodiť, lebo v posledných rokoch už domáci nevedia, čo by za ubytovanie pýtali a navyše vždy som mal problémy autom niekde odísť, lebo sú tam problémy s parkovaní a vždy ma niekto blokoval.
Bývali sme v Brela Podrače, hneď vedľa je Brela Ščit. Pekné pláže sú hneď pod apartmánami, ale treba počítať s tým, že apartmány sú vo svahu a závislosti od ich polohy treba absolvovať k moru aspoň 100 schodov. Tieto pláže nie sú ani veľmi preplnené, nakoľko tam chodia iba tí, ktorí sú v v tejto časti Brely ubytovaní. Nikto cudzí tam nechodí, lebo nemá kde zaparkovať. Je tam kľud, žiadne atrakcie.
Na krásnu pláž Punta rata je to cca 15 minút pešo, táto však už býva oveľa viac zaplnená.
Do centra Brely (do prístavu) to bude cca 2 km, čiže okolo 30 min.
Z centra Brely do prístavu v Baška Vode je to tiež ešte minmálne 2 km, ale nedá sa ísť celú cestu popri mori, nakoľko v závere betónový chodník končí a muselo by sa ísť po okruhliakovej pláži, čo je nepohodlné. Takže sa musí prejsť na asfaltovú cestu, po ktorej chodia autá.
Takže ako písala Kudu, bude vám to trvať cca hodinu.
Brela
14. 02. 2012 20:58
Ahoj madla,
Brela je určitě dobrá volba,je to tam trošku roztahaný,takže do centra je to asi ta půlhodinka chůze-je to pěkná procházka- a do Bašky se dá taky v pohodě dojít.Koukal jsem na ten apartmán(Ščit 40) a tam jsou pláže hned pod apartmánem -na tý první fotce,kde je označen apartmán začíná pláž hned v pravém rohu a na druhou stranu je na pláž asi 100m,ta je trošku větší a je tam bar.Obchod máte od ap. asi taky 100m.
Tady chodí na pláže je ty co jsou zde ubytovaný,na Punta Ratě jsou lidi z hotelů,ale kolem 20 června bude ještě všude klid.
Kde Vás vyloží autobus?

nějaký moje fotky z Brely:

Re: Brela
15. 02. 2012 09:00
Jirko,moc děkuji za info,
bus by nás měl vyhodit u odbočky na magistrálu, nebo tam někde, jezdili jsme totiž doposud autem a tak jsme v cestování do Chorvatska nováčci. Psala jsme ale majitelům a prý nás po příjezdu vyzvedno uautem, byl by to asi dobrej výlet do brela Sčit, co?
Tak doufám, že to vyjde a nebudu dovoleno uzačínat tím, že budu nadávat někde u cesty s kufrem na zádech smiling smiley
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
15. 02. 2012 09:04
Děkuj iza informacesmiling smiley už se těším, tak doufám, že nás Brela a hlavně počasí nezklame. Mám z toho červnového data obavy, aby bylo teplo.
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
09. 04. 2012 16:22
zdravím, taky jedeme 16.6.2012 byli jsme tam již několikrát i v červnových termínech a dobrý, jedeme do Jarduly
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
23. 05. 2012 19:34
Ahojky, chtěla bych letos taky do Brely. Poradí mi někdo jak najít ubytování?
Děkuji
avatar Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
24. 05. 2012 07:34
Na stránkách ... nebo ... máš plno nabídek na ubytování. Ale už je dost pozdě na hledání ubytování, hodně toho už bude obsazeno.
Re: Brela-ubytování co nejblíže pláže Punta Rata
05. 06. 2012 17:15
Jezdím na Brelu již 15 let a pravidelně bydlím zde www.brela-ubytovani.eu
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 196
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.