Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Nocování

Autor milošhr 
avatar Nocování
23. 08. 2009 08:36
Právě jsme se vrátili z dovči a ráda bych znala vaše zážitky, názory, zvláště z letošní sezony, na rozpálené a vyhřáté kamenné domy / apartmány (o klimatizaci samozřejmě nemluvě), kdy se kvůli vedrům špatně usínalo a spalo .Nakonec jsem s manželem spala na lehátkách - terase, kde bylo k ránu o trochu chladněji.
Loni v karavanu u moře bylo lépe, na tom se letos shodla celá rodina
Re: Nocování
30. 08. 2009 00:14
To my se do app. rádi vraceli ať už přes poledne nebo večer. Měli jsme ho pěkně vychlazený na cca 24 st., po příchodu jsme si otevřeli fr.okno na balkon a koukali na moře z postele za popíjení vínečka. Usínalo se nám nádherně a klimu jsme vypínali před půlnocí, kdy se už dalo dýchat i venku. No a opět jsme ji zapli dopoledne před odchodem na pláž.
Naše rodinka si už nedovede představit letní dolenou bez přímého výhledu na moře a bez klimatizace (a samozřejmě spousty dalších drobností, které zpříjemňují život).
avatar Re: Nocování
30. 08. 2009 11:52
Veroniko taky jsme měli loni klímu v karavanu, ale ani jsme jí nemuseli používat, jednak to vedro snad až takové nebylo jak letos a navíc to bylo celý den ve stínu a asi 8 m od moře, takže velmi, velmi příjemné. Ale mne spíš zajímalo nocování právě bez té klimatizace, jak jsem v závorce uvedla, no a s tím jejich dobrým vínkem, na tom se určitě shodnem. spinning smiley sticking its tongue out
Re: Nocování
30. 08. 2009 23:33
Bez klimy nocovali Polačci pod náma. Větrali ventilátorem - odsavačem par v kuchyni (celkem k ničemu), snažili se vyrobit průvan (ale jak vyvětrat, když je venku v noci 28st. a celý den svítí na app.slunce) a snad i ledničkou. Sprchovali se téměř pořád. Nevím, jestli jim to stálo za těch pár ušetřených Eur.
avatar Re: Nocování
31. 08. 2009 14:30
Podtrženo - sečteno, to mne jen utvrzuje v přesvědčení, že pokud jsou vedra a rozpálený kamenný apartmán bez klímy, je lepší si vzít nafukovačku a deku a jít na noc raději na pláž, i mi jsme to kdysi vyzkoušeli a bylo to fajn. Ovšem pokud má člověk apart. zamluven a zaplacen předem, je i časová výhoda výběru, v horším případě je odkázán co se kde a nakonec za každou cenu někdy i bez té klímy sežene ( to není až taková samozřejmost v nabídkách-přece jen to zhltne dost elektriky ) a k tomu ještě třeba daleko nebo po schodech k moři, to už je někdy horor, jak píšeš s těma Polákama ?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 249
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.