Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ubytování Makarská, kam přímo?

Autor neo69 
Ubytování Makarská, kam přímo?
06. 06. 2009 15:59
Nemá někdo konkrétní tip kam na Makarskou, v této lokalitě jsem ještě nebyl tak bych rád uvítal nějaké doporučení jakoulokalitu v okolí zvolit a případně ubytování pro 2 osoby, jestli má někdo něco osvědčeného. Děkuji
Re: Ubytování Makarská, kam přímo?
11. 06. 2009 14:51
Kdybych jel na Makarskou, tak bych volil mezi Podgorou, Tučepi a Brelou.
Ostatně je tady na tyto lokality mnoho příspěvků od lidí, co tam jezdí. Zkus trochu pročítat.spinning smiley sticking its tongue out
avatar
FAT
Re: Ubytování Makarská, kam přímo?
21. 06. 2009 10:54
Makarska je najväčšie mesto riviéry. je tam teda najrušnejší život a zábava. Mne to pripadá tak, že aj ceny sú tam najnižšie a čím viac do stredu mesta, tým výhodnejšie. To robí konkurencia. Naproti tomu,ale more a pláže nie sú tam práve najčistejšie v porovnaní napríklad s BRELOU. Pláže sú v Makarskej preplnené. Ubytovanie ak nemáte zaistené najľahšie zoženiete práve v Makarskej. V Brele bez rezervácie v sezóne je problém. Pre mňa naideálnejším riešením by bolo ubytovanie a pláže v menšej dedine pri Makarskej a za zábavou večer cestovať hoci aj taxíkom, alebo autobusom, ktoré chodia skutočne často a sú perfektné, do Makarskej.
Re: Ubytování Makarská, kam přímo?
22. 06. 2009 15:24
Můžu doporučit Tučepi-super pláž, peší zóna, dá se jít i pěšky do Makarské (cca 3 km) večer je ale určitě lepší vzít si taxi..pěší zóna se totiž mění v kamenitou cestusmiling smiley. spousta restaurací, hudna, tanec především bar Michigen...ubytování je spousta- my jsme volili levnější variantu s vlastní kuchyňkou cca 180 m od moře www.villatomas.com...moc milí lidé a ubytování super (cca 20 m obchod s potravinami...)
Re: Ubytování Makarská, kam přímo?
25. 06. 2009 15:53
My jezdíme do Igrane, to je 16 km pod Makarskou. Na Makarskou bych nikdy nejela jako na dovolenou, protože je přelidněná, k vodě daleko, a pláž jedna hlavní u tržiště, kde je hlava na hlavě. Ale jako na výlet na jeden den, je to velmi krásné místo.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 178
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.