Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ubytko pro rodinu s dětmi

Autor mikina 
ubytko pro rodinu s dětmi
10. 05. 2009 16:08
Dobrý den, nemáte někdo prověřené tipy na apartmány, blízko na pláž-bez velkých kamenů a s pozvolným vstupem, nejlépe Severní a Střední Dalmácie. Jsme rodina se třemi menšími dětmi, vloni jsme byli ve Srimě, spokojenost, jen tam při vstupu do vody byly větší kameny a občas jsme se odřeli, tak bychom rádi lepší pláž. díky
avatar Re: ubytko pro rodinu s dětmi
10. 05. 2009 16:48
mikino, kdyby se Vám s rodinkou chtělo zkusit ostrov,tak můžu vřele doporučit Ivan Dolac na Hvaru. My jsme kdysi vybírali místo hlavně kvůli dětem a od té doby už nikam jinam nejezdíme grinning smiley. Pláže jsou oblázkové,vstup do vody je taky v pohodě a za jednou z pláží je hned borovicový les, kam se dá schovat před prudkým sluníčkem. Kdybys měla zájem, můžu pro inspiraci poslat pár fotek.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 109
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.