Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Telefonní operátoři Černá Hora

Autor MíraF 
Re: Telefonní operátoři Černá Hora
25. 07. 2023 15:14
Koupil jsem kartu mtel,založil účet a píše to, že nelze elektronicky dobít.Samotná data nefungují,zítra se stavím v Ulcinu na prodejním místě, jistě mi poradí -aktivují. Doplňuji: účet obsluhuji z jiného, funkčního telefonu.

Karel

Upraveno 1krát. Naposledy upravil KarelS (25. 07. 2023 15:20).
25. 07. 2023 22:48
:KarelS
Karle, pokud jsi koupil jako my tu SIM kartu Turist jen s daty (obřích 500 GB ), tak mě to odmítalo i český email a účet jsem nakonec ani nevytvořil, na rozdíl od srbské karty Yttel a žijeme bez toho. Dál jsem se účtem ani nezabýval. Musíš jen si nabít nezbytné minimum, což jsou €3. Normálně zadáš údaje platební karty a hotovo. Počkáš pár (skoro doslova) minut na potvrzující sms a už frčíš. Opravdu ta data na té kartě jsou, celý týden manželku dojíme o data, synové dokonce i za YouTube, kdy videa jsou daleko větší žrouti než moje čtení novin a nemá to konce.

Zde na této stránce roluj téměř dolů, a "DOPUNI" si ta €3 za pomoci platební karty, což je aktivace onoho datového balíčku
[mtel.me]

Možná ještě takto, přímý odkaz k platbě:
[mtel.me]

Ale tu SIM už musíš mít v telefonu a stránku na NETu třeba puštěnou přes domácí WiFi.

Upraveno 2krát. Naposledy upravil ircavoj (25. 07. 2023 22:54).
26. 07. 2023 06:46
Teď se mi ta stránka,kde zadáváš kolik a kam otvírák.Včera to nešlo .Je možné, že to prodejce musí nejdříve zaregistrovat podle dokladu totožnosti??Na český email mi to šlo normálně zaregistrovat.

Karel
26. 07. 2023 07:33
:KarelS
To vůbec netuším. Tipuji, že to s tim souvislost nemá. Já tu SIM kupoval v novinovém stánku v neděli, kde nepočítám, že by babka prodavačka cokoliv kdekoliv aktivovala, zadávala do systému.
27. 07. 2023 05:52
Tak jsem dobil 3E, přišla zpráva, že získávám odměnu za první dobití v podobě dat.Zkoušeli jsme všechno možné,data ale stále nefungovala.Takže jsem při nákupu v Ulcinu navštívil prodejnu telef.a příslušenství, ochotný mladík pochopil, párkrát přejel prsty po klávesnici a za 2 min.,data frčela.Nevím,co bylo špatně.Teď to používáme jako hotspot pro dalších 5 telefonů a paráda.

Karel
avatar Re: Telefonní operátoři Černá Hora
27. 07. 2023 09:17
Možná jsi měl vypnutá data v roamingu(?)...

ircavoj a KarelS můžete pak cestou ověřit, zda karta z MNE má v rámci WB-balkánského roamingu nějaká ta data i u sousedů např. v BiH? Případně pokud Karel pojede na koupačku na pláž do Albánie?
Díky
smileys with beer
28. 07. 2023 02:57
: Slavkov

Příliš pozdě. "Smo na putu u našu državu"eye rolling smiley
Hodinu od maďarských hranic. Už to nestihneme. Promiň
15. 07. 2024 23:09
Změna po min.roce. Letos hned na SRB/MNE přechodu Dobrakovo švarná děvčica rozdávala na čáře reklamní leták na onu SIM 500 GB na 15 dnů. Cca 500 m za hranicí restaurace na levé straně, nad řekou, nelze minout - půl baráku oblepeno mTelem a 500 GB a letos po mně chtěl prodejce (číšník) "ličnu karticu/pasoš", vyfotil svým mobilem, do kterého strčil mnou koupenou kartu a někam to odesílal. Pak ale se už nemuselo dělat nic a já přehodil kartu k synovi, aby nám dělal HotSpot. V mém mobilu mám srbskou s přikoupeným roamingem (i s nějakými daty) pro Západ.Balkan. MNE, Sev.Makedonie, BiH, Albánie.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil ircavoj (15. 07. 2024 23:11).
16. 07. 2024 21:19
Já kupoval na tripsim esim 1TB na 30dní, fungující jak v BiH tak v MNE. V telefonu nahraná doma, před BiH hranicí esim zapnout v menu, do 5ti minut sms o aktivaci.
16. 07. 2024 21:57
: DJ P
Ano, to je ta druhá, dražší varianta. 1 měsíc/ 1 TB. Jeden ze synů má telefon na e-sim, přemýšleli jsme o koupi ještě v ČR, ale pak se na to vykašlali, kdyby se mu velkou náhodou poškodil telefon, tak kartu do jiného nepřehodíme. Také z dneška mám neověřenou novinu od druhého syna grinning smiley (nevěřím mu, syčákovi), telefon bez e-sim, že když jsme dnes jeli 3 h albánskými horami, že mu internet frčel. Já nechtěl riskovat pokusy, vzhledem k zapnuté navigaci, tak mi data jely ze srbské SIM, kde mám za rozumný peníz připlacen Západní Balkán.

Upraveno 2krát. Naposledy upravil ircavoj (19. 07. 2024 04:21).
17. 07. 2024 16:12
Jo, telekom umožňuje čerpat 2GB v roamingu v okolních zemích, mají to na webu.
17. 07. 2024 21:02
: DJ
My máme m:Tel Jestli tedy nemáme oba na mysli to samé.
18. 07. 2024 08:51
Český T-Mobile zavedl letos balíček 1GB dat na 7 dnů mimo EU za 199Kč v zóně 2 (tedy kromě jiných BiH, MNE, Albánie, Srbsko, Makedonie). Totéž má i mobil.cz. To už je pro běžnou komunikaci a online navigace v pohodě použitelné.
19. 07. 2024 05:09
: rashi
Krev se ve mně vaří při čtení AKCE, protože "konkurent" T - Mobile, co začíná na "Vod", mi při pokusech poslat MMS, kdy jsem potřeboval odeslat ze svého českého čísla, napsal "férovou" nabídku 200,-Kč na DEN za nějaká drobná data + volání pro CELÝ svět a prý dalším voláním kamkoliv nabídku AKCEPTUJI !!! Nic o MMS jsem v této jejich nabidce nečetl, nijak mne nezajimala, je možné ovšem, že to psali někde dál a po dalším neúspěšném pokusu o odeslání MMS mi náš operátor odepsal, že moc děkuje za přijetí této velmi výhodné nabidky, strhává mi 200,-a něco v tom smyslu, že snad tuto "velmi výhodnou službu" budu dostávat denně, dokud se nepřihlásím z území ČR.

Viděl jsem okamžitě rudě, začal operátora "Vod..." častovat vulgárními výrazy a bez rozmyšlení a ze zoufalství zablokoval celý slavný roaming, že ho zapnu až cestou domů. Jenže mi nedošla jedna věc, občas potřebuji se mrknout na internet.bankovnictví, a timto mi nechodily potvrzovací sms pro jeho otevření. Upozorňuji, že vše se odehrálo v nekolika desitkach sekund, je možné, že některé podmínky operátorovy "výhodné nabidky" nepopisuji 100% přesně.

Takže kajícně jsem zpropadený roaming znovu zapnul, jenže ouha, sms nechodily dál. Takže půlhodina si hraní s nastavením mobilu a současně na PC lezení do jejich "samoobsluhy", s pomocí dvou synů, kteří jsou v tomto už zdatnější. Nějak jsme to nakonec rozchodili, ani nevím jak.

Takže ostatní POZOR na "velmi výhodné" nabídky celosvětového roamingu od operátora, co začíná na VOD, kdy jedinou akcí tuto zlodějinu aktivujete. Žádný dotaz, zda opravdu souhlasite, službu si objednaváte, NIC. Když si vezmu, že pokud kupuji sebemenší drobnost v internetových obchodech i za pár desitek Kč, tak musím snad třikrát nebo i vícekrát potvrdit, že opravdu danou věc chci koupit.

Operátor se chová jak v určitém období podvodníci s nabídkou přechodu k jiným energetickým společnostem, kdy volali důchodcům a jediné slovo v rozhovoru pokud bylo "ANO", smlouva byla "podepsána" Předpokládám, že mě s reklamací pošlou do části těla, na které sedím.

Upraveno 4krát. Naposledy upravil ircavoj (19. 07. 2024 21:31).
19. 07. 2024 07:56
To IRCAVOJ: tak jsem byl na M:TELu, tam byl fup pro roaming 7GB, to je ale pro ten tarif 1TB/30dní. Primárně jsem měl kartu pro MNE.

To RASCHI: pokud máš sebou 2 teenagery, tak je to žalostně málo. My jsme za dovolenou spotřebovali něco přes 130GB. Pokud je použitelná místní wifi, tak je to lepší, ale většinou je to tragédie. Přijde mi, že někteří tu wifi mají jen proto, aby si mohli na booking dát WiFi free. Jinak jedou jen mobilní data.
19. 07. 2024 09:10
To ti tvoji teenageři celou dovolenou sjížděli Youtube nebo co? Teď už jezdíme sami s manželkou, ale před pár lety moje děti potřebovaly jen trochu dat na psaní si s kamarády přes messenger.
Pravda je, že velká většina ubytování má wifi router jen přes mobilní připojení, takže rychlosti nejsou nic moc, ale na přečtení mailů, předpovědí počasí, naplánování další cesty to bohatě stačí. Minulé 3 roky jsem v BiH ani v MNE vůbec neměl mobilní data, vystačil jsem jen s wifi v ubytováních. Jediné, kde mi to trochu chybělo, byla nemožnost použít Waze, jezdil jsem podle offline Mapy.cz
19. 07. 2024 11:24
to víš, digitální nomádi.

přenosy formule 1, vyšlo mi to na 2 závodní víkendy, večer zprávy, nějakej film... Vozím sebou google chromecast nebo kabel USB-C > HDMI k telefonu
Nemusím přemýšlet, ježiši, tady se nemůžu připojit atd. Měl bych být taky zastižitelnej z firmy.
19. 07. 2024 21:41
Dnes viděna novinka, jak jsou všude kolem v MNE reklamy na ty výhodné tarify m:Telu 500 GB nebo 1 TB, tak jsem zahlédl už že píší, že z toho je 1 GB určen pro region " Zapadnog Balkana" Takže syn měl pravdu, když říkal, že mu ta černohor.karta fungovala i v Albánii. Podezříval jsem ho, že jen chytal černohorského operátora, jelikož jsme stále kopirovali černohorskou hranici v Albánii.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 116
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.