Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Istrie červen 15.-21. 2009

Autor chorvatsko09 
Istrie červen 15.-21. 2009
09. 06. 2009 14:38
Jedete někdo také v této době na Istrii do natur kempu?
Jsme pár 43 let. Kontakt: chorvatsko09@seznam.cz .
Leo
Re: Istrie červen 15.-21. 2009
12. 06. 2009 12:24
Jedeme do Kažely na týden od 13.6. (máme dvouletou holčičku).
Leo
Kažela
13. 07. 2009 13:53
V Kažele bylo super. Dokonce to bylo poprvé za deset let ježdění co manželka řekla, že by se tam klidně vrátila znovu. Kousek od Medulinu (konkrétně v Pomeru) jsme byli 14 dní před čtyřmi roky takže jsme ani moc necestovali a byli pořád u vody.
Mobilhomy jsou rok staré, takže vypadají jako nové. Je to v podstatě 3+KK, ale trochu zmenšené. Když jsme v polovině dovolené zjistili, že se dá sklopit velký stůl v obýváku tak se uvolnilo docela dost místa. Bydlení se nám v nich líbilo a měli jsme vše co jsme potřebovali. Pokud jedete do FKK části tak doporučuji mobilhome číslo 2, protože stojí jako první a z obýváku je vidět na moře od kterého jsou jenom kousek. Ubytovat se můžete už dopoledne, protože se musí do 9:00 vyklidit už uklizené předchozími uživateli takže se nečeká na úklid a akorát se musí najít pověřená osoba s klíčkem (česká delegátka s Chorvatským jménem, která však ještě jezdí do Medulinu kvůli hotelu).
Menší nevýhodou jsou pláže u moře, protože jsou úzké a kamenité (většina lidí leží nahoře na trávě). V moři jsou velké kameny a hrozně dlouho se jde, aby bylo možné plavat (pořád je mělko). S malou jsme však hlavně chodili k bazénům, které jsou jak v textilní tak v FKK části takže to byla pohoda, leželi jsme na lehátku a malá dováděla ve vodě (2 bazény hluboké 150cm, jeden se schůdky hluboký asi 100cm). Nahoře v textilní části je velké animační centrum, kde je víc bazénů stejného typu, houpačky pro děti, diskotéka a restaurace, kde dělají nějaký program (cvičení a hry s dětmi). Vše by mělo být v ceně.
Na snídani jsme si kupovali v Medulinské pekárně listový závin s višní za 7,5HRK a oběd a večeři jsme většinou trávili v restauraci, která je vedle mobilhomu na jejich klasických jídlech jako je ražničí, kotleta, řízek, pizza, ... což stálo kolem 50HRK a pivo myslím 15HRK. Někdy jsme si taky vzali pizzu do mobilhomu v krabici, ale to je potom lepší si zajít do horní pizzérie v textilní části, kde ji mají za stejné peníze lepší. Pokud hledáte nějakou lepší restauraci tak jsme s oblibou chodili do Mimózy v Medulinu, která je umístěna ve svahu mezi domky. Dá se najít tak, že když se vjíždí do Medulinu od Puly nezabočíte doprava k pobřeží, ale pojedete dál po hlavní směrem na centrum. Jednosměrkama se dostanete na malé náměstí s poštou, to projedete rovně a pojedete pořád rovně až dojedete na náměstíčko, kde je po levé straně ona restaurace. Je docela velká a pozná se podle toho, že se sedí na velké obrostlé terase v prvním patře (místo na zaparkování Vám najde člověk co stojí před vchodem).
Na ten termín co jedete jsme se dívali, že měli docela hezké slevy a tak jsme uvažovali, že kdyby ještě zlevnili (jak jsme jeli mi tak asi dva dny před odjezdem měli slevu 75%) tak bychom jeli ještě jednou, ale dnes už to tam není takže to někdo koupil. V kempu byli v červnu spíše starší lidé, ale odpoledne se u bazénků sešly čtyři rodiny s dětmi a tak si děti spolu hrály a i rodiny se už navzájem znaly, protože tam nikdo jiný s dětmi nebyl tak nevím jak to bude v sezónu. V Medulinu u hotelu Holiday nebo v centru kolem pošty je možné se přes WiFi zdarma připojit na internet (v kempu jsem si zaplatil půl hodinu internetu na jejich PC za 30HRK a nešel mi ani odeslat mail ze seznamu tak jsem požádal o vrácení peněz a tím jsem s jejich internetem skončil). Kdyby byly ještě nějaké dotazy tak se ptejte.



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Leo (13. 07. 2009 14:14).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 225
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.