Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Dron a videa z dovolené

Autor martas74 
20. 08. 2023 20:53
Ahoj koupil jsem si drona DJI mini 3 Pro a letos poprvé v Chorvatsku .Docela mě to chytlo ,jen bylo málo míst kde jsem letos mohl natáčet .
Jednalo se o počasí vítr,nebo o oblast ,kde je natáčení dronem omezeno. Předem oznamuji ,že zkoušky i registraci mám a drona jsem měl asi tak 5dní před odjezdem do HR ,takže videa nejsou ještě top a že jsem ho již v Drašnici poslal k zemi. Ted již mám zde v ČR vyzkoušené funkce ,které droník umí a slibuji ,že příští návštěva HR bude lepší z pohledu natočených videí. Jo Rastoke je omezeno výškou letu omezeno několika parametry let letadel a nějaké další omezení hasiči,atd. Vložím odkaz na jedno video ostatní jsou na kanálu trubkygrinning smiley
Když se vám budou líbit tak mě dejte třeba vědět na Yutubku dík a třeba tady je nějaký nadšenec co taky točí ze vzduchu .Teda Bessy i lítá grinning smiley

Odkaz [youtu.be] DRON VIDEO

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
avatar Re: Dron a videa z dovolené
24. 08. 2023 11:50
... Martine ... dobrý ... i citlivost kamery ...

smileys with beer
avatar Re: Dron a videa z dovolené
24. 08. 2023 20:03
Děkuji Petře thumbs up

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
Re: Dron a videa z dovolené
19. 04. 2025 17:40
Trocha nostalgie. Video není moje, narazil jsem na něj náhodou

[www.youtube.com]
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 136
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.