Zdravim,
nastesti jsem zde dovolenou netravil, jenom projizdel , bylo to v nedeli tusim 29.6.14. Pri prijezdu do Novalji okolo 19:00 se kolem silnice vodili lidi kolem ramen a nekteri lezeli na zemi... pri prujezdu Novaljou jsem pochopil, ze je plna britskych turistu ve veku 18-30 let - vetsina uplne na padrt - v 7 vecer :-) lehali si pres cestu, padali na auto - supr zazitek :-) - dojeli jsme do Stare Novalji a zpatky to vzlali okolo mesta a zastavili se u Konzumu - opet stovky povetsinou silne opilych Britu , ktere rozvazeli okruzni autobusy jak jsem posleze pochopil po celem Pagu .... Bydleli jsme v mestecku Mandre , kde jich jich take nekolik desitek zrejme bydlelo - nastesti nebyli v takove nalade jako v Novalji. Z plazi Cista a Sv.Duh jsme kazdy den nastesti jen z dalky slyseli techno hudbu z lodi , ktera byla obsypana lidmi, jako nekde v Bangladesi - predpokladam opet Brity :-)
Kdesi jsem cetl ,ze Novalja je spis pro ty kdo vyhledavaji na dovolene zabavu , bary atd. , ale tohle jsem necekal. Tedy hlavne ne ty britske turisty! V chorvatsku jsem za ty roky co tam jezdime zaznamenal mnoho narodnosti , ale takove mnozstvi britu jsem v HR jeste nevidel .
Ma nekdo podobny zazitek?
Zdravi Ludek