Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

CK RELAX

Autor pikidi 
CK RELAX
27. 08. 2008 12:47
V pondělí jsem se vratila konečně z kempu Soline do ČR.Byla to katastrofa.Zachody a sprchy v poradku, asi zalezi na tom na jake misto v kempu clovek jede, nekde jsou zachody uplne nove nekde starsi.More perfektni a doporucuji na vylet lodi na Kornati.Nejvetsim zklamanim byla CK RELAX sport kterou vede pan Mikolanda.No vede bych to nenazvala spis na ni pekne ser......Nedodrzel smluvní podmínky a porušil celou smlouvu, zadny delegat, karavan na odpis, zabaveni pasu za dluhy atd atd.
Tady Vám posílám pár věcí ohledně organizace - jak pan Mikolanda vede svoji kancelar a stara se o klienty.Je to pro zajimavost aby ste si na neho dali pozor.
· velice nekvalitní ubytování v polorozpadlém karavanu (viz. přiložené foto) bez příslušenství ( stolek, židle, slunečník, sušák, nádobí ).Vypůjčili jsme si z prázdných neobsazených stanů
· nutnost vařit si sami i přes to, že smlouva obsahovala stravování včetně osoby pověřené a to kuchařky – formou rozšířené polopenze ( snídaně jsme si museli hradit sami, jelikož podané potraviny byli plesnivé – nemožnost konzumace)
· již 3 den zabavení pasů klientům na recepci kempu a nemožnost vrácení z důvodů majitelových dluhů.Pokud by prý pasy vydali vznikla by tím nemožnost ubytování v daném kempu.
· Vymezení zájezdu bylo od 12.8. – 21.8.2008, poté z důvodu dopravy malého počtu klientů přesunuto od 12.8. – 24.8.2008 (čímž vznikla nutnost vybrání jednoho dne dovolené).Přislíben byl autobus a odjezd dán odpoledne v sobotu a návrat v ranních hodinách v neděli.Nestalo se tak z výše zmiňovaného problému nevydání pasů.Majitel teprve v sobotu večer zaplatil své dluhy kempu a díky tomu prodloužil pobyt klientů o další den (čímž vznikla nutnost dalšího vybrání jednoho dne dovolené).Odjezd dán po obědě v neděli a návrat do HK v pondělí 25.8.2008 v brzkých ranních hodinách – opět se tak nestalo.Autobus dorazil po 10,00 dopoledne čím odjezd přesunut po 17,00 v neděli a příjezd do HK byl okolo 9,00 v pondělí 25.8.2008.

Tak snas si kazdy udělá obrázek sám.
Mějte se krásně a zatím ahojky
Re: CK RELAX
28. 08. 2008 13:41
.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 11:08).
Re: CK RELAX
15. 07. 2014 19:55
musím reagovat na tento starý příspěvek. velmi mě zaráží,že kdykoliv dám vygooglovat ck relax mikolanda, tak na jednom z prvních míst je odkaz na tento váš příspěvek. s touto cestovkou budeme počtvrté u moře a nemůžeme si na nic takového stěžovat. pokud ovšem člověk mimo realitu nebude očekávat za 5000,- (řádově) ubytování v interhotelu all inclusiv. a jídlo se kupodivu dalo jíst vždy. areál se snaží rok od roku více zvelebovat a chování pana Mikolandy,delegátky i kuchaře bylo vždy velmi slušné a vstřícné. líbí se tam jak starší generaci, tak i mladým. mnozí se stejně jako my k této cestovce a do Biogradu n.m. vrací každý rok, takže mohu jen doporučit.
Re: CK RELAX
15. 07. 2014 21:00
Cestovku neznám a nebudu hodnotit, ale pokud nemá funkční webové stránky tak je ani google nemůže najít, pak samozřejmě zobrazí to, co najde jinde ...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 106
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.