Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

KEMP PERNA!!

Autor Katulii 
KEMP PERNA!!
29. 07. 2007 15:37
PROSÍM VÁS, kdo se chystá na dovolenou do tohoto kempu, ať se mi prosím ozve. DĚKUJI MOC smiling smiley
ED
kemp Kozarica-Pakoštane
30. 07. 2007 11:00
Prosím Vás,vrátil se teď někdo z kempu Kozárica? Jak se to tam změnilo?
Re: KEMP PERNA!!
23. 08. 2007 15:09
PERNA: Já jsem v tomto kempu byla v roce 2003, stany. Byli jsme tam až v půlce září, byli jsme tam úplně sami, takže nádhera. Pláž pěkná, prostředí fajn. Sice tam už bylo trochu mrtvo, ale vynahradili jsme si to na Korčule smiling smiley
Re: KEMP PERNA!!
08. 01. 2008 20:14
Dobrý den. Protože v létě uvažujem o pobytu v kempu Perna, hledal jsem na tomto fóru poznatky a zkušenosti s tímto místem a moc jsem jich nenalezl. Proto se na vás o informace obracím touto formou. Děkuji za každé info.
Roman
Harry
Re: KEMP PERNA!!
09. 01. 2008 16:49
Do kempu perna jezdim uz asi 5 let, nekdy i 2x rocne, ale kzdym rokem je areal schatralejsi a zdemolovanejsi. Vrchol byl v zari 2007, kdy byly zavreny skoro vsechny socialky (ucpany odpady) a behem pobytu zavreli i ty posledni. Stav WC a umyvaren je take rok od roku horsi. Jinak prostredi je zde pekne (az na komary) a je skoda, ze se urdzbe kempu trochu nevenuji.
Re: KEMP PERNA!!
09. 01. 2008 19:36
Díky za odpověď.
Roman
Re: KEMP PERNA!!
14. 01. 2008 20:45
Rozsáhlý příspěvek na téma kemp Perna jsem napsala v "pozor na cestovku Victoria". Mě by tam už nikdo nedostal ani heverem. Jsou mnohem pěknější, bližší a čistší kempy.
Re: KEMP PERNA!!
17. 08. 2008 19:31
Kdo jste byli letos v tomhle kempu?Zajimalo byme jake to tam je.Nekdo uz to tady psal ze hruza ale rad slysel nove info o tomhle kempu.
Re: KEMP PERNA!!
26. 08. 2008 11:03
Zkušenosti s kempem Perna.

Do kempu Perna jezdím již 10 let.Mé důvody jsou ty,že rád jezdím na surfu a v této lokalitě jsou pro tento sport relativně dobré podmínky a také proto že v tomto kempu je dostatek stínu a okolí s výhledem na město Korčula je nádherné.
Jinak musím potvrdit,že kemp a přilehlý hotelový areál se v podstatě rozpadá.Centrální sociální zařízení je v dezolátním stavu(chybějící pisoáry a záchodové mísy,splachovadla provizorně opravovány různými tkaničkami na splachování,sprchové boxy s uhnilými dveřmi,kde přímo v boxech jsou elektrické rozvody bez ochranných krytů a kde hosté šlapou po střepech popraskaných dlaždic,ale na druhou stranu musím pochválit uklizečky ,že se v danných podmínkách snaží celkem udržovat pořádek.)V areálu kempu není jedinný odpadkový koš,pouze několik smradlavých kontejnerů a dokonce v těsné blízkosti stanů v jedné časti skládka nepotřebného odpadu hotelu Komodor.Přilehlý park hotelu je neudržovaný a zdevastovaný ,zrovna tak volejbalové hřiště.Kdysi nádherný promenádní chodník nenávratně mizí odplaven mořem a jeho torzo místy ohrožuje bezpečnost návštěvníků.Zahradní restaurace nabízí posezení na starych prkenných lavicích a špalcích pokrytých igelitem,což se mi zdá v 21 století jako absurdní.Tyto věci jsou pro mne nepochopitelné,když vidím jak majitelé ostatních okolních kempů zpětně investují vydělané peníze a své kempy vylepšují ke spokojenosti návštěvníků.

S pozdravem.Evina
avatar Re: KEMP PERNA!!
26. 08. 2008 14:10
Máš pravdu, letos jsme kempem procházeli pouze před týdnem a kemp na mě působil stejně deprimujícím dojmem.Jediné co se nám líbilo, byla pláž skoro už za kempem. Ta byla perfekní, asi nejlepší, co jsem mezi Orebičí a Kučištěm viděl.
Re: KEMP PERNA!!
04. 09. 2008 17:24
do tohoto kempu bych již nikdy více nejela.
Re: KEMP PERNA!!
02. 06. 2009 11:35
Vytahuji staré téma, protože nakonec přece jen plánuji dovolenou v HR a mám trochu zmatené informace.
V bungalovech Komodor jsem byla před třemi lety, přilehlý kemp opravdu byl v hodně špatném stavu.
Nyní se do těchto končin chystám znovu, se známými, co se dušují, že pravidelně bydlí v kempu Perna a popisují ho dost jinak, než si ho pamatuji, i než zaznělo tady. Nakonec jsme nějak dali dohromady plánky a mapky a vyplynulo nám z toho, že kemp jménem Perna by neměl být totožný s kempem, co patří do areálu Komodor (vypadá to tak o 1-1,5 km blíž k Orebiči). Já si zpětně vůbec nedokážu vybavit, zda tam opravdu něco takového bylo či ne. Nevěděl by někdo z častějších návštěvníků Pelješace?
avatar Re: KEMP PERNA!!
02. 06. 2009 17:25
Na Pelješaci přímo v kempu Perna jsme byli autobusem s cestovkou Atlas asi před 7 lety v srpnu v zařízených stanech. Kemp jako takový se nám docela líbil, bylo tam dostatek stínu i soukromí a leží přímo u moře. Nejsme moc nároční, tak nám nevadilo ani starší sociální zařízení, které bylo udržované v čistotě. Přímo v kempu je obchod, v blízkosti je několik restaurací. Bylo možné také objednat jídlo v hotelu Komodor, kde také byla směnárna, avšak za poplatek. Hotel je součástí komplexu s bungalovy směrem k Orebiči. Mimo tohoto střediska byla jen malá vesnička Perna, kde tzv. chcípl pes. Co nám velice vadilo, byli surfaři, kteří zabírali skoro celou pláž, organizovali tam výcviky a jejich "nářadíčko" se povalovalo všude po pláži. Kdo má rád windsurfing je to pro něj to pravé ořechové. Říká se, že proudy v kanálu mezi Pelješacem a Korčulou jsou ideální pro surfování. A co je velice nepříjemné, je všudypřítomný vítr i v kempu. I když počasí bylo super vítr byl vždy dost prudký a často studený a také tvořil vlny na moři. Pláž směrem k Orebiči stranou od surfařů byla hrozně špinavá a samé odpadky, které nikdo neuklízel. Když jsme chtěli večer jít do Orebiče, tak to jde jen po dost úzké silnici asi 3 km a zpátky jen s pořádnou baterkou a docela jsme se báli, protože tam jezdí dost aut a není před nimi kam uhnout. Na vypůjčeném kole se dalo jet na druhou stranu směrem na Kučiště a dál, kde jsou krásná místa. Pokud je auto, není co řešit. Pohled z pláže u kempu na Korčulu je také nádherný a stojí za to jet tam na výlet lodí. Celkově jsme rádi, že jsme tam byli, ale znovu bychom tuto lokalitu nenavštívili, máme oblíbená úplně jiná a lepší místa.
Re: KEMP PERNA!!
02. 06. 2009 18:41
Hmm... potvrzujete mi mou obavu, že opravdu se známým myslíme oba stejný kemp, jen on ho vidí jinýma očima... :-(

O tu lokalitu mi právě jde. Syn má mít surfařskou dovolenou coby odměnu za maturitu. A jet musím bohužel přesně na místo, co známí, protože já nejen nejsem schopna poskytnout surfařské zaškolení, ale asi ani nějaký smysluplný dozor. A vypustit začátečníky (nojo, zbývající děti, ač nematurovaly, se samozřejmě svezou taky), co zatím vyzkoušeli jen pár českých rybníků, na prkně na moře v naději, že je snad ještě někdy uvidím, si netroufnu. Ale zase, pokud je to opravdu tento kemp, bych mohla objednat ubytování v bungalovech. Tam jsme byli posledně a vyhovovalo nám to. Žádný luxus, ale přece jen střecha nad hlavou a jakési soukromí...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Ifča (02. 06. 2009 18:41).
Re: KEMP PERNA!!
03. 06. 2009 20:31
Ahoj. Tak jsem se kvuli tomuto zartegistroval do fora a jestli to někoho zajimá já osobně serfuji, a takouvou lokalitu jako je Pelješac nenajdu. Teplo pro manželku a děti, vítr sice ne vždy pro mě. Za poslední roky se kempy docela změnily, já sice jezdím kvuli větru do Viganje což je asi o 5 km dále, ale jsem spokojenej. Kvalita služeb se zlepšuje. Jestli se vám nebude líbit v Perně což je na můj vkus dost velkej kemp, kousek ál podel břehu jsou Antony Boy a Maestral, kde je kvbalita velmi přijatelná a moc v nich nefouká neboť jsou skovány. Se serfaři se musíte smířit, nevoť většina z návštěvníků tam kvůli tomu jede. Jinak nemusím tak daleko!! Na těchto stánkách v kempech najdete informace i fotky těchto kempů.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 169
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.