Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Murter

Autor ludas 
Murter
22. 07. 2007 11:03
Ahoj
Chystáme se na druhý a třetí týden v srpnu na Murter. Máme osmiletou dcerku. Najde se někdo kdo poradí možnösti vyžití v okolí tak 100km, ev. někdo,kdo má společnou cestu?
Díky.
Re: Murter
22. 07. 2007 14:48
Jaké vyžití? Národní parky, města, vodní sporty, dětská hřiště, hezké pláže,.... ???
Re: Murter
25. 07. 2007 23:00
Globíku, tos jim teda pěkně poradil.
Re: Murter
25. 07. 2007 23:05
Jak jim může někdo poradit, když neví, co si pod tím představují. Proto se ptám, co má konkrétně na mysli. yawning smiley
Re: Murter
02. 08. 2007 21:38
Ludas: Ostrov Murter je moc krásný. Jezdím tam každý rok. Co doporučit je těžké. Navštívit všechna čtyři města na ostrově, každou pláž, půjčit si silnič. skůtra a projezdit ostrov. Je malý takže za tři hodky budete znát každou cestu. Taky stojí za to půjčit malý motorový člun a obeplout ostrov. Je to nádherný. Přijde to asi na náš litr a obeplutý ho máte asi za šest h. Jsou tam krásné zátoky. Já si ho beru vždy na celý den a zastavuju hodněkrát na pivo.. Jen pozor, at fouká vítr od moře, ne od pevniny, jinak ten den nepůjčovat! Dále v Tisnu vyjít na nejvyšší kopec na ostrově Ctvrdak. Nabídne Vám nezapomenutelnou podívanou na celý ostrov a okolní moře. Pak třeba koupit plavbu lodí do národního parku Kornati. Celodenní, cca 200kuna na osobu, včetně jídla, vínka a rakije.. Fuj tu nepiju.smiling smiley Jinak mimo ostrov asi města Biograd nabo Šibeník. Cca obě asi 30 km. Dál už se možnosti značně rozrůstají. Přeju pěknou dovču.. Já byl první týdny v červenci a když vyjde čas v práci, tak ještě pojedu v ted v srpnu. Ale to dopředu nikdy nevím.
Re: Murter
03. 08. 2007 13:25
Loni jsme by byli na Murteru/ kemp Lovišča/ bylo to tam moc super.Hlavně delegáti moc fajn.Dobré je si půjčit kola a jet do Tisna nebo na druhou stranu.
Pokud budete chtít jít na západ slunce vezměte si s sebou botasky nebo vás pan Milan nevezme.Koupání nebylo pro nás až zas tak ideální,betonové bloky u našich stanů a z druhé strany navežený štěrko písek,ale jesli budete mít auto dojedete si na jinou pláž/kdybych si tak pamatovala jméno,ale je tam bílý písek,pan Milan vám poradí/Výlet lodí byl také fajn,hlavně veliká ňamka a koupání přímo z lodi.Jinak jsme chodili cvičit aerobic,děti měly fajn animátory,takže také zábava i s dětskou diskotékou a s diplomama za celý soutěžní týden v mezinárodním osazení.Sociálky troje,jedny dokonce na trojhvězdičkové úrovni.Já bych prostě doporučila.Hezkou dovolenou.
Re: Murter
04. 08. 2007 12:47
Ahoj.
Díky všem za zajímavé tipy. Když se nic nepokazí, tak zítra večer odjíždíme.
Prý se v Chorvatsku trošku zkazilo počasí. Celý červenec bylo krásně, doufáme,
že tam teď nezmrznem. Držte palce. Díky.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil ludas (04. 08. 2007 12:48).
Re: Murter
27. 04. 2009 22:15
na ostrov Murter jezdíme cela rodina rok co rok..delegati jsou úžasní a dokažou se rozdat...paní Ilonka vše dodetailu povyklada a pan Milan cestuje po výletech....západ slunce, výlet na lodi, vodopady atd atd....četla sem tady špatne recenze na delegaty, ja osobne si myslím, že lepší delegati být nemuzou...jsou dobrostrdeční, s čímkoliv rádi pomohou....kemp je v krasnem prostředí...ostrov je vhodny především pro ty, co mají radi klid....dodržuje se tam noční klid, tak jestli chcete v noci vyvadět, tak to nebude mit dobre vysledky....cely den se dětem věnují animatoři a jsou tam i akce pro despělé, ranní gymnastika, polední aquaaerobic a večerní aerobic...behem dne take tenis, pinec, minigolf, vše po domluve s animatorama...velmi krasne okolní pláže....městečka....tak kdo jede v červnu tak se tam uvidíme:-)
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 195
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.