Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Bijela Uvala

Autor J 
J
Kemp Bijela Uvala
03. 05. 2007 13:00
Jedeme od 4.8. - 11.8.07 do karavanu v kempu Bijela Uvala. Jsme 2 dospělí a 8 letý syn. Jedete taky někdo?
Re: Kemp Bijela Uvala
03. 05. 2007 13:44
Taky jedeme do kempu Bijela Uvala, ale bohužel jiný termín, od 21.7. - 28.7.07. Jedete zde poprve nebo už kemp znáte?
J
Re: Kemp Bijela Uvala
03. 05. 2007 14:17
Jedeme sem poprvé, ale doufám, že budeme spokojeni. Vy tento kemp znáte?
avatar Re: Kemp Bijela Uvala
03. 05. 2007 15:47
Chtěl bych se vás zeptat jakým způsobem jste si rezervoval pobyt a kolik vás to bude přiblyžně stát?Předem díky za odpověď.Chceme jet taky s manželkou a dcerou v tomto termínu a též do karavanu či zařízeného stanu a tak hledám a hledám.
Re: Kemp Bijela Uvala
04. 05. 2007 07:07
Kemp osobně neznám, jen jsem od pár lidí na něj slyšela samou chválu. Ale každý očekává něco jiného. Já se vždy snažím, aby mimo pozvolného moře, v tom kempu byl i nějaký program pro děti, hřiště, příp. i bazén no a to právě kemp Bijela Uvala jako jeden z mála kempů splňuje. Byli jsme v podobně vybaveném kempu Zaton u Zadaru ale tam mě zklamalo zase moře a vzdálenost ubytování od pláže byla taky dost velká. Do kempu Bijela Uvala jedeme s agenturou Cherry
/ karavanyvchorvatsku.cz/, která zde pronajímá stany i karavany. Cena je pro dvě dospělé osoby a dvě děti kolem 12.000,- včetně parkovného, pobyt. taxe a použití bazénů. Byl zde někdo osobně?
D33
Re: Kemp Bijela Uvala
04. 05. 2007 10:55
Bielou Uvalu znam jezdim tam (tedy ne přímo do těchto karavanů, ale každý den okolo chodím) takže jenom pozor na ty krajní směrem k moři na jedné straně je hned vedle sociální zařízení a na druhé frigo box kterej pěkně hučí.
Re: Kemp Bijela Uvala
08. 05. 2007 13:09
Můžu ještě poprosit o popis pláže a vstupu do moře, jedeme s dětmi a staršími rodiči - neplavci, tak by bylo vhodné postupné klesání a ne hned hloubka, aby se mohly aspoň pár metrů od břehu koupat.
Re: Kemp Bijela Uvala
08. 05. 2007 15:51
ja sem byl v kempu Biela Uvala na PORECI pred 3 lety. v kempu soc.zarizeni na urovni. take strava se dala poridit za rozumnou cenu. v tedy jeste ceska kuchyn no dnes jenom domaci.horsi je to s plazema. betonova plata a vjezd do more rebrikem jak na plovarne.
Re: Kemp Bijela Uvala
10. 05. 2007 09:37
Tak nevím, ty pláže jak popisujete by mě moc nepotěšily. Na netu uvádí že jsou tam pláže vhodné i pro děti s pozvolným klesáním, tak uvidíme.
D33
Re: Kemp Bijela Uvala
10. 05. 2007 12:29
Pro Tinu. jestli si chcete udělat představu jak to tam vypadá navštivte [www.plavalaguna.hr] dejte camping BU mapu kempu a pritable map (stáhněte si mapu v pdf) ty karavany jsou u toalet (3) a frigo box ke značce parcel D pláž pod parcelama D14 - 18 je bez schudků navezené oblázky ve vodě šutry a skály a od cca. 9 hodin zcela narváno. Další je pod mini golfem a bazénem a také pod parcelama G ale tam je naproti marina a když fouka Jugo (jihozápadní vítr) tak je tam špinavá voda a bordel z mariny.Jinak jestli jedete autem doporučuji kola směrem na Poreč se dá dojet až k zátoce u Novigradu a směrem na Vrsár až k Limskému kanálu bez nutnosti jet po hlavní silnici.Jinde je to jak píše Pepino l.V BU jsou dva bazeny vedle v Zelené laguně jeden.Dětí bych se nebál spíše těch rodičů vlastní skušenost když mě před kolo vběhlo dítě a byl jsem nucen si rozflákat ústa než ho zmrzačit (195 cm a cca. 100 kilo) a zmršil jsem si koleno byl docela problém jako pajdající se vykoupat.Bez kola bych tam nejel ráno dojedete do Poreče pro čerstvou rybu a litřík domacího vínka bez toho, že půl hodiny hledáte kde zaparkujete prostě kolo a batoh je k nezaplacení.Navíc crno vino a západ slunce nad morem je supr.
Re: Kemp Bijela Uvala
10. 05. 2007 19:37
pro D33: moc děkuji za všechny rady a informace, hned jsem se na to dívala. Tak snad se okoupou i rodiče - neplavci. Dáte mně ještě nějaký tip na hezkou pozvolnou pláž i klidně pár km odtud, budeme tam autem. Nevím ani jestli je třeba volný vstup do jiných kempů na pláž. Jo a ještě k té čerstvé rybě, určitě bychom nějaké zkusili ugrilovat, poradíte jaké máme koupit? Nevyznáme se v tom a ani jsme zatím ještě nikdy neměli odvahu.
Re: Kemp Bijela Uvala
31. 05. 2007 18:45
Jedeme též do kempu Bijela Uvala začátkem července.Poradíte někdo nejlepší trasu nejkratší,nebo nejlevnější ze severních čech od Mostu?
avatar Re: Kemp Bijela Uvala
31. 05. 2007 20:23
jezdím léta k do kempu Ulika, severně od Poreče z Ústí, trasou Praha-Znojmo-Maribor-Ljubljana-Koper-Umag pak podle pobřeží až do kempu, vy projedete Poreč a asi po 5km jste v Kempu.
poplatky: rakouská známka cca 250,-kč 10 denní, průjezd Slovinskem cca 10 euro, Chorvatsko nic, tankuji zásadně ve Slovinsku na kartu.
šťastnou cestu Tom
D33
Re: Kemp Bijela Uvala
04. 06. 2007 11:17
Pro Cukfiru přesně jak píše Tbar jen za přechodem Kaštel se můžete rozhodnout rovně po hlavní na Y nebo cca. 100 m za přechodem vlevo na Buje tam po odbočení vlevo na hlavní se pod kopcem nenechat nalákat cedulema Pula Poreč rovně, ale na světlech vpravo vyhoupnout na kopec na světlech rovně dolů z kopce a pelášit na Novigrad tam na světlech vlevo a po hlavní až do Poreče. V Poreči hlavni zatáčí vpravo zleva kolona z Y po 100 metrech hlavní vlevo když uvidíte, že to tam stojí jeďte z hlavni vpravo do města a stále po hlavní až bude vpravo moře vlevo parkovište a po 100 metrech tržnice tak stále vlevo po hlavní na světlech doprava a na dalších na pravé straně přes křižovatku autobusové nádraží rovně a stále po hlavní až na křižovatku silnice Poreč Vrsár a ušetříte půl hodiny popojíždění na světlech v Poreči.Jestli se budte vracet v dobe špiček doporučuji to Buje vždy se najde dobrá duše která vás pustí do té šílené kolonu u Kaštelu z Y.
Pro Tinu v kempech se při vstupu na koupání platí, ale pouze v případech, že je zcela zjevné, že se jedete koupat (tedy zaparkujete na P u recepce táta nese chladící tašku a děti nafouknuté matrace) my jezdíme všude na kole s baťůžkem a nikde po nás nic nechce.Jinak z BU se dá projít podle moře do Zelené laguny a dále na plaže u hotelů. S nákupem ryb Vám moc neporadím mě učil plody Jadranu baštit Jožo pod Zadarem (bohužel po válce se neozval) a v době kdy se válčilo 200 km od Rijeky (jinak v té době supr dovolená místo v BU 12 DM za parcelu 15 m od moře a na pláží lidí asi jako v listopadu na Lipně jedíné co rušilo 5 krát ze den nízko letící letka nad mořem z I) Danilo důchodce z I co měl manželku ze Slovenska takže se s ním dalo mluvit česky bohužel už taky nejezdí a já si nepamatuji jak se ty potvory jmenují, ale pouze jak vypadají. Jinak je to vše o zpracovaní než mě Jožo udělal salát z chobotnic nebo škeble tak jsem žil v představě,že bych to nikdy nebaštil a jeho v noci chycená Mačka byl koncert pro chuťové pohárky.
Re: Kemp Bijela Uvala
04. 06. 2007 12:07
pro D33 : Moc si vážím jakékoliv rady nebo informace, díky.
Re: Kemp Bijela Uvala
04. 06. 2007 15:14
Já taky děkuji za informace.
D33
Re: Kemp Bijela Uvala
06. 06. 2007 08:54
Pro zájemce o Poreč a okolí je na [www.kacha.cz] pár fotek Bijela Uvala Zelená Laguna Poreč Vrsár Funtana Pazin. Galerie Chorvatsko - Poloostrov Istrie
D33
Re: Kemp Bijela Uvala
06. 06. 2007 09:56
Jenom na vysvětlení aby někdo nežil po prohlednutí fotek (nick Datel) v bludu, že na Istrii je stále pod mraken nebo před bouřkou či po dešti to je tím, že když je to čemu já říkám "MODRAS PARAS" tak nemám čas fotit, ale musím se koupat opalovat jezdit na lodi nebo kole a testovat jestli Karlovačko a crno vino v lednici ma správnou teplotu a ne někde běhat s foťákem.
poreč
01. 07. 2007 16:49
chcela by som navštíviť nudapláže v chorvatsku.poradte.
D33
Re: Kemp Bijela Uvala
02. 07. 2007 09:44
Vzhledem k tomu, že píšete do tématu kemp Bijela Uvala tak tam není, ale je pár metrů v Zelené Uvale směrem na Novigrad je nuda kemp Ulika jižně od BU ve Funtaně(Istra naturist) a Vrasáru (Koversada).
Re: Kemp Bijela Uvala
13. 07. 2007 15:00
No tak já jezdím do kempu společně s rodiči už asi pět let a můžu jen chválit. Je to nejlepší kemp co znám. Zvláště pokud jedete s cestovní kanceláří maják nebo guliver. Byli jsme i ve stanech i karavanech, obojí super, našim však více vyhovuje karavan. Co se týče pláží- je tam taková "betonová" se vstupem po žebříku do vody, takže je tam už nějaká hloubka. Kousek vedle je však kamínková pláž, kde se dá jít postupně. V moři není moc ježků, ale i tak používám boty do vody. Jsou tam kraby, dají se lovit jsou spíš dětem pro potěšění. Je tam menší diskotéka, kterou večer uvítají hlavně náctiletí, takže počítám vaše děti. Věci do moře, brýle ploutve atd. se dají zakoupit přímo tam, mě však více zaujal stánek s tetováním hennou, který je snad na každém rohu. Po cestičkách i kolem pobřeží dojdete do kempu zelena laguna, kde najdete i stánky nejen se suvenýry. Také spousta restaurací či klubů- chodívám si tam s kamarádkama sednout na drink. Možnost nejrůznějších sportů vodních smiling smiley K zapůjčení i šlapadlo. Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat, pište na mail ráda odpovím.
Re: Kemp Bijela Uvala
16. 07. 2007 10:53
Letos tam jedu po druhé (20-29.7)a kemp je podle mého názoru velmi dobrý.Soiální zařízení je hodně dobrý,vše čistý,Teplá voda 24 h denně.Je tam bazén dětské hřiště každý den aqua aerobic s příjemným černouškem.K moři je to taky celkem blízko.Večerní program taky není špatný.Dole u moře je restaurace s dalším bazénem kde jsou každý den diskotéky do 11h.
Re: Kemp Bijela Uvala
16. 07. 2007 10:59
Pokud můžu doporučit nejlepší je to s CK MAJÁK PŘEROV
Re: Kemp Bijela Uvala
16. 07. 2007 12:21
Děkuji všem za příspěvky /navíc pozitivní/. Odjíždímě teď v prátek 20.7. tak se budeme moct přesvědčit na vlastní oči. O kempu jako takovém jsem slyšela jenom chválu, takže zbývá ten přístup do moře pro neplavce a děti, ale to snad vyřešíme tou malou kamínkovou částí pláže, snad tam nebude až tak přeplněno.
Re: Kemp Bijela Uvala
17. 07. 2007 10:32
Také odjíždím tento pátek,Moc se tam opět těším.Určitě si zajděte na aqua aerobic (nezapomenutelny zážitek)smiling bouncing smiley
Re: Kemp Bijela Uvala
09. 12. 2011 14:26
Vzkaz pro uživatele D33 .Ahoj, mám prosbu. Můžete mi poslat soukromý e-mail? Chtěla bych se Vás zeptat na kemp Biela Uvala. Chtěli by jsme si tam zarezervovat karavany, ale četla jsem, na diskuzi, že ty krajní jsou u WC. Bohužel mi ani nejde stáhnout mapa kempu. Chtěla bych poprosit o pomoc. Jo a jaké tam jsou pláže. Jestli plata nebo klasika. varenat@seznam.cz
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 228
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.