Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Živogošče - kemp Dole

Autor martas 
Živogošče - kemp Dole
12. 08. 2008 21:13
Kemp jako takový špatný není, problém je v cestovce. Věci, které byly na seznamu jsme vůbec nepotřebovali, naopak jsme byli nešťastní z plastových talířů a hliníkových příborů (nemluvím o malých hrncích a miniaturní pánvy). Taky staré vojenské deky a špinavé flekaté polštáře nepovažuji za vhodnou přikrývku. Jeli jsme do kempu jen proto, že tam mělo být možno zapůjčit sportovní vybavení a že zde bude také nějaké hřiště, pokud nebudeme chtít trávit celý týden na pláži. Půjčovaní se nekonalo a jedniné hřiště byl jakýsi zarostlý plac vedle záchodů. Když si jedna žena poranila v moři nohu, zjistilo se, že ani delegátka, ani kdokoliv na recepci nemá obvaz nebo něco podobného a museli jsme jí ho půjčit z autolékárny !!!!!Jediné co zachraňuje situaci je nádherné moře a krásné pláže. Ale ani to mne nedonutí jet do tohoto kempu znovu !!!!
Re: Živogošče - kemp Dole
13. 08. 2008 12:29
to naruby:
jestli chces mit neplastove talire, nehlinikove pribory "velkou" panev apod. nechod do stanu, ale priste vem chatku
o delegatce p.fialove je to zname uz ze san marina p.fiala je uplny opak az na toho frtana co si da, ale je snim rozumna rec
dokonce a to je nad ramec delegata:-) me dohodl s mistnim fleka pro clun u mola
na dovolenou kvuli delegatum nejezdim a sportovni vybaveni me nezajima...kdyz jsem u toho sport. vybaveni zapomel
jsi napsat, ze zato muzou chorvati a to cca od 15.7.2008 a to z duvodu aby jim cestovka nebrala kseft dost absurdni
tak proto cestovka zakazala pujcovani
chtit obvaz a podobne po nekom jinem...to snad ne to je zakladni vec kterou by si mel mit kazdy sam
asi toho chces moc od stanu a od delegatu:-)

pribory,panev...povleceni vozim sve a v chatce jsem byl i vloni a nemam co vytknout byl jsem tam od 12.7 do 19.7
pak na krku v basce od 19.7 do 26.7 v apartmanu tak mam moznost porovnavat jak ubytovani tak plaz apod.
a zatim je to misto kam bych jel znova

nechci te urazit a nezastavam se viktorie jen jsem to trochu okomentoval
Re: Živogošče - kemp Dole
13. 08. 2008 16:17
V případě, že za to cestovka nemůže, tak ať potom neinzeruje, že je v kempu možno půjčit sportovní vybavení a že jsou zde hřiště, kde je možné hrát. Je to podvod !!!!!!!Pokud jde o vybavení stanu, stačilo napsat, co tam je a co si máme vzít - napsali jen výčet věcí, které jsme vůbec nepotřebovali. A k tomu obvazu se opravdu divím, je snad základ každého kempu či rekreačního střediska, aby měli alespoň člověka, který má nějaké zdravotní zkoušky první pomoci atd... Co kdyby se tam někomu opravdu něco stalo????????????
Povlečení jsme svoje samozřejmě měli, ale ten hnus, ne který jsme to měli povléct !!!!!!!!!!!!!!!! . Co se týče delgátky, měli jsme nějakou mladinkou slečnu- jméno ani nevím a nebyla schopná s ničím poradit. A taky Ti co psali, že měli nad hlavou dálnici - vím o čem mluvíte !!!!
Příště tedy do chatky....i když žádné příště nebude.
Re: Živogošče - kemp Dole
13. 08. 2008 17:15
to nebyla delegatka, ale jejich dcera nebo pomocnik na prazdniny
stany jsou pod magistralou coz souhlasim je spatne, ale nedokazu si predstavit jak upozornovat na nefunkcni sport.vybaveni
ktere v pul sezony byli nuceni nepouzivat...ze by rozesilali dopisy:-)
jinak jsou tam dve hriste na tenis, ale jsou zastrcene... to jenom kdyby bylo nekdy priste do chatky
Re: Živogošče - kemp Dole
13. 08. 2008 19:40
Několikrát jsme s cestovní kanceláří telefonicky hovořili, myslím, že upozornění by neškodilo. Navíc píšete, že to věděli už od 15.7. a vzhledem k tomu, že jsme dovolenou objednávali na internetu, určitě bylo možné udělat na jejich stránkách změnu ! A nám tvdrili, že jim to chorvati zakázali před dvěma dny :-)). Co se týče delegátky nebo tedy pomocnice na prázdniny, tak mi prosím vysvětlete, proč s námi všechno vyřizovala JEN ONA SAMA???Nikdo jiný se s námi během celého pobytu nebavil. Předávala i přebírala stany atd... Pokud tam nebyla jako delgátka, tak "pravý" delegát tam asi nebyl a nebo na nás úplně kašlal :-(((
Re: Živogošče - kemp Dole
13. 08. 2008 19:56
ja jsem s delegatkou mluvil resp.jen poslouchal den pred odjezdem a chatky predava/prebira p.fiala
a stany pokud se nepletu p.fialova rikala ze prebere ta holcina, ale jako delegat tam je fialova a zbytek pomaha:-)

osobne delegata nikdy neresim nic nechci a nic neocekavam:-)

muzu, ale doporucit delegata na krku z basky...mel jsem apartman a vydel jsem ho pouze 2×30min pri prijezdu tot vse
a hned na me udelal dobry dojem myslim, ze se dostatecne stara, ale to se spise tykalo karavanu a stanu kde byl pri ruce
pro apartmany to bylo zbytecne
Re: Živogošče - kemp Dole
13. 08. 2008 22:05
Nevím no, asi jsme byli každý v jiném kempu :-)) Delegát je od slova delegovat, čili zmocňovat-zastupovat a pokud tohle bylo zastoupení firmy, tak klobou dolů :-)))))
Re: Živogošče - kemp Dole
14. 08. 2008 06:42
jj,ale asi je potreba poznat jeste neco horsiho pak to spatne bude lepsi:-)
Re: Živogošče - kemp Dole
16. 08. 2008 04:49
Nedávno jsme se vrátili z kempu DOLE v Živogošče. Byli jsme ubytováni ve stanu. Vše nebylo na 100procent, ale člověk musí být také trochu tolerantní. Na tuto dovolenou budu vzpomínat jen v dobrém, protože " jaký si to uděláš, takový to máš ". Ubytování, sociálky i pláž v pohodě, není na co si stěžovat. Snad jen ty ježci, ale s těmi se musí počítat. Ještě dnes mám v noze jednu bodlinu, neboť jsem srab a nedokážu si ji sama vyndat. Tak pa a užijte si to tak krásně jako my.
Re: Živogošče - kemp Dole
17. 08. 2008 19:22
Co se tyce socialek tak to byla hruza.Tri dny tam byla rozbita sprcha takze v provozu byli jenom dve.Uklid take zadna slava.Jedenkrat jsem tam videl uklizecku jak tam vitirala ale prislo me to ze nazactku namocila hadr a snim to vytrela vse na jeden zatah.Delegatka rikala ze majitele vubec do kempu nic neinvestuji a ji to prijde jak kdybi tam cechy vubec nechteli.
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
14. 12. 2008 14:55
Nic asi není ideální, ale také se přikláním k příznivcům autokempu Dole, jezdíme tam už desetiletí a teď poslední 3 roky hned vedle do Bobanu, dalších pár desítek metrů je Čiste...když to tak zhodnotím někdy od r.1984, kdy jsme tam byli poprvé, pokrok je vidět všude, jen ta příroda se moc nezmněnila ( zaplať pánbůh )
ED
Re: Živogošče - kemp Dole
15. 12. 2008 15:27
Souhlasím s předcházejícím příspěvkem.Kdo hledá klid,čisté pláže,je to jedno z nejhezčích míst.Také již po čtvrté jsme byli k kempu Boban,prochází se do něj z kempu Dole.Majitelé tohoto kempu jsou velmi přijemní,kemp se nyní rozšířil ještě více směrem k Čistě,nové záchody,umyvárky.Rádi se tam vracíme.
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
16. 12. 2008 05:12
tak to mohu potvrdit, máme tam karavan na parcele již třetí rok a s výběrem pláží vzhledem k blízkosti / návaznosti kempů...žádný problém, ale zde v Bobanu - mnohem větší klid, volněji a levněji !
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
17. 12. 2008 15:06
..rozhodně nejste sama, pokud to ještě není totálně hluboko zarostlé do kůže, tak zkuste ( hlavně na noc ) soustavně přikládat po plátku citronu ( stačí 2 - 3 mm silný měsíček - 1/2 )...kyselé rozpouští zásaditý vápník ( bodliny ), přeji mnoho úspěchů



Upraveno 1krát. Naposledy upravil milošhr (19. 12. 2008 07:34).
Re: Živogošče - kemp Dole
17. 12. 2008 19:50
Dostaňte mně prosím mně prosím do obrazu. Byl jsem někde u Živogošče naposledy tak před 25lety a už si moc nevzpomínám jak to tam je. Tenkrát jsem tam našel pouze dva kempy. Ten první od Makerské byl pro nudysty a hned za ním ten, kde jsem se ubytoval Musím přiznat, že se mi tam moc nelíbylo. Do kempu se ze silnice sjížděle v pravo dost ostrým kopcem a kemp také ve stráni roskouskován na malé plochy pro stany, atd. Na pláži v té době bylo několik tak dvoumetrových palem, pod kterými jsme lehávali. Byli tam oblázky, pláž sice delší ale hned cca za 4m voda- taková nudlička. Jako součást kempu byly zděné níské stavby na levé straně pláže-ty byly pěkné - jídelna atd. Abych našel místo na položení deky, tak se muselo hodně brzo vstávat. Za tři dny jsme odjely až hodně dolů přes Boku Kotorskou téměř k Albánii, kde to bylo super.
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
18. 12. 2008 04:17
nějak se mi tu zpřetrhnula nit, myslím na "jéřa" , omlouvám se, už to tu nemohu najít a tak posílám www.kontakt na kemp Boban znovu.....[www]....



Upraveno 1krát. Naposledy upravil milošhr (18. 12. 2008 04:36).
Re: Živogošče - kemp Dole
18. 12. 2008 06:54
Kemp dole:


V kempu je dlouha siroka oblazkova plaz.Vpravo od tohoto kempu je kemp Boban a nalevo Blato
Re: Živogošče - kemp Dole
19. 12. 2008 22:56
Miloši dík, již jsi mně to jednou poslal ale tohle je vylepšené.Zdraví Jéřa.
Re: Živogošče - kemp Dole
01. 01. 2009 19:10
Zdravím Vás lidičky. letos bych rád do kempu dole, jen nevím jestli zvolit victorii a stan, nebo galateu a chatku.. asi to vyjde nastejno . Mám jen obavu z té magistrály a hluku, jaké mate s tímto zkušenosti?? Děkuji za info

Karel.....
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
01. 01. 2009 19:31
Je pravdou, že se kemp rozkládá u hlavní magistrály, ale pokud si dobře vzpomínám, když jsem kolem něj projížděl, tak první soukromé stany byly umístěny asi 100m od komunikace v (borovicovém) lese, navíc pokud si zvolíte chatku, potom zvuková izolace bude vyšší.
Re: Živogošče - kemp Dole
01. 01. 2009 22:11
victoria má stany hned u moře, docela vzdálené od magistrály. není o ní v kempu ani vidět, ani slyšet.

chatky jsou vzdálenější.
Re: Živogošče - kemp Dole
02. 01. 2009 15:36
to dankarlito:
viktorie ma stany jak u more tj. dale od magistraly, tak i pod magistralou tam jak ma svuj stan pro vyber vyletu apod.
zde uz hluk bude asi vyssi.Osobne nemuzu posoudit hluk vzdy jsem byl v chatce
chatky viktorie jsou cca 30m od more a hluk zadny.
chatky od CK Galatea jsou asi ve stejne urovni jako chatky viktorie blize k Blatu, ale pozor maji platenou strechu.
jeste tam mate pekne chatky od CK Tusla, ktere jsou blize k magistrale tusim, ze v urovni recepce
Magistrala se nad kempem (recepci) staci a je vyse, tak i pokud jste blize magistraly hluk muze ubyvat.

Pravdepodobne tam letos take zase pojedu a vyberu si chatku od viktorie...ne kvuli ck, ale, ze maj dobre misto a chatky nejsou spatne, tak doporucuji radeji pridat finance a vzit chatku toto neplati pro chatky od ck galatea to jsou lepsi stany:-).

Pokud budes chtit mel bych mit nejake foto kempu.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil StandaM (02. 01. 2009 15:41).
Re: Živogošče - kemp Dole
02. 01. 2009 19:10
Díky Vám za info, hlavně teda StandoM a jestli by jsi mohl nějaké to foto na kduchon@seznam.cz .
Už jsem se rozhodl pro Victorku a pod stan, jede nás 5 takže chatka už by přišla draho..........když je ta krizeangry smiley
Snad se tam vlezem,kdyžtak budu spat venku. Já totiž mám v Chorvatsku premiéru,jezdil sem jen v ČR na dovču,až loni teda itálie rosolina mare,ale to mě nenadchlo ani trochu, tak snad Živogošče,
Re: Živogošče - kemp Dole
02. 01. 2009 19:14
................................na kolik mě tam vůbec přijde pivo,třeba v marketu vplechu__????????smileys with beer
Re: Živogošče - kemp Dole
02. 01. 2009 20:15
take jsem se rozhodl a zarezervoval jsem si chatku.Vloni jsem to nechal na konec ledna a uz bylo pozde.

Jak je to s cenou piva uz nevim:-)
ja zahanim zizen mineralkou a pokud jsem si koupil pivco v marketu, tak jsem to neresil.Navic soused mel z domu vlastni pivco, tak jsem parkrat zasel:-)
mozna bude lepsi si nejake pivco vzit sebou. ...ne zduvodu setreni, ale karlovacko nemusi vsem chutnat.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil StandaM (02. 01. 2009 20:19).
Re: Živogošče - kemp Dole
02. 01. 2009 21:52
Kdyz pujdes po kempu smerem k recepci furt rovne tak narazis na vesnici zivogosce-blato.Jsou tam apartmany a dole u plaze je restaurace a tam toci pivo budvar.Kdyz si proctes starsi prispevky tak uz jse to tady psalo.Kemp dole neni spatny ale socialky zadna slava.Kdyby jsi chtel vedet vic tak napis na email.Rad ti napisi co te bude zajimat.
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
03. 01. 2009 03:39
docela by mne zajímala cena u donkarlita za stan u "Viktorky" i za chatku u StandyM, myslím celkovou za týden komplet pro všechny?... a k tomu pivu bych jen dodal, že nejlevněji pořídíte, když si koupíte lahváče ( s vrácením lahví na zálohu ), ovšem přístup k chladničce je nutností a vychlazené Karlovačko až zas tak špatné není...
Re: Živogošče - kemp Dole
03. 01. 2009 08:55
Za stan dám 9000,- a za chatku bych dal 14 700,-
Počítám to už se slevou při platbě do konce února a v termínu od 10.7.09..............bez dopravy

Karel.....
Re: Živogošče - kemp Dole
03. 01. 2009 10:30
donkarlito:
jsem zapomel, ze fotky naleznes zde Fotky


to miloshr:
chatka 7 dni
pri obsazeni 3 osoby
dospela osoba 4200,-
pri obsazeni 4 osoby
dospela osoba 3500,-
pri obsazeni 5 osob
dospela osoba 3500,- , pristilka 2300,-
dite sleva 20%

chatka 10 dni
pri obsazeni 3 osoby
dospela osoba 5500,-
pri obsazeni 4 osoby
dospela osoba 4700,-
pri obsazeni 5 osob
dospela osoba 4700,- , pristilka 3100,-
dite sleva 20%

chatka 11 dni
pri obsazeni 3 osoby
dospela osoba 5800,-
pri obsazeni 4 osoby
dospela osoba 4900,-
pri obsazeni 5 osob
dospela osoba 4900,- , pristilka 3300,-


cena na 7 dni (3×dospeli, 2×dite 10,13let)
4×osoba zaklad 3500,-
1×osoba(dite) pristilka zaklad 2300,-

cena po odecteni slev 14 256,-
pobyt taxa celkem 1 260,-
parkovne 420,-

celkem 15 936,-


cena na 11 dni (3×dospeli, 2×dite 10,13let)
4×osoba zaklad 4900,-
1×osoba(dite) pristilka zaklad 3300,-

cena po odecteni slev 20 016,-
pobyt taxa celkem 1 980, -
parkovne 660,-

celkem 22 656,-

casova sleva 10%, dite(0-11let) sleva 20%
ja jedu na 11dni a ty ceny plati pro termin 30.6 do 22.8



Upraveno 1krát. Naposledy upravil StandaM (03. 01. 2009 10:46).
avatar Re: Živogošče - kemp Dole
03. 01. 2009 11:41
...díky...a za fotky samozřejmě také, chtěl jsem jen info pro srovnání cen, jezdívali jsme do Čiste a Dole od r.1984 ! a jen s malým výpadkem ( asi 10 let na Istrii ), jsme se vlastně vrátili, teď pár let hned vedle v "Bobanu" a vypadá to na totální kotvu.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 72
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.