Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

KEMP ZABLAČE BAŚKA

Autor Lusia-27 
KEMP ZABLAČE BAŚKA
23. 01. 2007 23:42
Ahoj všem,
prosím o radu.

Právě jsme se chystali zaplatit dovolenou s CK Victoria v kempu Zablače u Bašky na ostrově krk.

Jenže jsme narazili na tyto stránky a přečetli jsme si o CK Victoria ne moc hezké věci.

Jsme v rozpacích, s touto cestovní kanceláří nemáme zkušenosti a v Bašce už jsme roky nebyli.

Je někdo zkušenější?

Budu ráda za jakékoliv info o Kempu Zablače, karavanech, rušnosti kempu, pláží...atd.

Kdyby měl někdo zkušenost i s kempem Pila a mohl tyto dva kempy srovnat, usnadnil by nám tím třeba rozhodnutí.

Chystáme se tam začátkem srpna.

Moc díky!
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 11:07
Zablaće je jedna obrovská placka, za sucha trávy, za deště bahna. Kemp je rozdělen do dvou částí, jedna, menší, je u pláže (nádherná dlouhá písečno-oblázková pláž), za ní podélně s pláží vede asfalt.cesta a za ní je další, mnohem větší část kempu. Nevím, ve které části má Victoria přidělené místo. Victoria vždy mívala ze svých stanů a přívěsů udělané takové náměstíčko a stany a přívěsy byly po jeho obvodu a před nimi byly stolky se židličkami, takže paní Nováková s paní Homolkovou si mohly v pohodě přes celou tu plochu na sebe volat, jak se jim dnes povedlo uvařit večeři. Na úplném začátku sezony je tam klid a pohoda, postupně se zvětšuje počet lidí na pláži, v obci i v kempu. V srpnu je tento kemp jedno odpudivě přeplněné mraveniště. Nevím, jak je to dnes, ale před cca 5 lety se v srpnu stála fronta na sprchy ve špičce kolem 2 hodin. V kempu nejsou stromy.
Tedy s Pilou je to zcela nesrovnatelné.
Baška je jedno z nejkrásnějších míst na Jadranu, ale v srpnu je kvůli tomu neuvěřitelně přelidněná.
[www.campzablace.info]



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Globík (24. 01. 2007 11:10).
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 11:34
taky jsme nebyli na dovolené s CK Victoria a letos to risknem,jedeme vlastní dopravou tak uvidíme, ale
nevěřím moc tomu co se tady o ni píše
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 14:11
Alyah kam s CK Victorií jedete? Na bašku?

Globík,
díky za info, ale můžeš mi ještě objasnit jak je tam napsáno, že s Pilou je to nesrovnatelné, nepochopila jsem z toho který kemp je lepší.
Máme dvě malé děti a hledáme vhodný kemp také zhlediska vstupu do moře....mimo jiné samozřejmě.
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 14:42
Domníval jsem se, že jsi v Pile byla, když chceš srovnání.
Pila je menší, není tak narvaná a hlavně jsou tam stromy a není to taková placka, takže to není tak depresivní narvaný Václavák. V Punatu je celkově méně lidí než v Bašce, i pláže jsou volnější. Není tam ale tak nádherná pláž s naprosto ideálním vstupem do moře, jako v Bašce. Holt něco za něco. Do Bašky bych v srpnu nejel ani zadarmo a do Zablaće ani kdyby mi platili!
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 15:01
nene my jedem na ostrov Rab do kempu San Marino viděla sem na netu fotogtafie celého ostrova a super už se moc těšíme a hlavně jede s námi 1,5 leté dítě a prý je tam písečná pláž s pozvolným vstupem do moře
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 15:04
alyah,
to bylo pro Lusiu.

Co se týče San Marina, tam není pozvolný vstup. Tam je extra super pozvolný vstup yawning smiley Tedy zcela ideální pro vaše děťátko. Pro dospělé ale už moc ne sad smiley
TothJosef
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 19:55
Globík má pravdu kemp Zablače v červenci a srpnu nebrat je tam hlava na hlavě, před sluníčkem se není kam schovat,fronty na sprchy přesně jak píše. Navíc na pláži když se chcete osprchovat od slané vody musíte platit, takže pořád u sebe drobný.Cestovka měla karavany postavené poblíž sociálek u tobogánu.Ale San Marino je pomalu stejný v těchto měsících .Kemp narvanej ale schovaný pod stromy. V okolí kempu pěkné zátoky.
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
24. 01. 2007 23:12
Na Pile jsme nebyli, ale pročítala jsem tady nějaké dizkuze, takže mám trochu představu.

Od Bašky mě to teda pěkně odradilo, tak kam teda s dětma jet?

Známí mají špatné zkušenosti s trajektama na ostrovy v chrovatsku, takže manžel je zásadně proti, prý nechce nikde 12 hodin ekat na trajekt......néé že by nejezdil, ale lidí a aut je moc.
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
25. 01. 2007 07:54
no právě my jedeme už 29.06.2007 na 14 dní a tak si myslím že ještě tak nárváno nebude ,jede s námi malé dítě kvůli kterému vybíráme písčité pláže mírně svažující do moře Rab se nám zdál přijatelný a hlavně kvůli tomu že jsou tam zátoky kde si můžem v klidu zaplavat a prý nejsou tak narvané jako právě ta Rajská pláž a o tom že by lidé čekali 12 hodin na trajekt na Rab sem neslyšela ale uvidíme jak na tom budem jak sem již psala jedem poprvé a celkově i poprvé do Chorvatska
Dogs
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
07. 03. 2007 22:10
Tak také přispěji se svou trochou do mlýna, ubytování ck Victoria je v zadní části kempu, sprchy slušné, ale ty zadní u vjezdu do kempu. Delegát nebyl zrovna příjemný a několikrát jsem s ním měl rozepře. Zaplňěnost nemohu posoudit termín dovolené byl 1-10.9.2006 (jinak opravdu skvělé počasí, dobré ceny a málo lidí). Karavany dosti staré, pláž nádherná. Letos jedu znova, ale ne s CK, sám do aprtmánu.
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
18. 01. 2008 15:09
Zdavím všetkých, mám oprávnené podozrenie, že 2008 pôjdeme do kempu Zablaće v Baške na Krku. Na ich webstránke je uvedené, že celý kemp je pokrytý WiFi signálom.

Má s tým niekto praktické skúsenosti ? Aká je reálna prenosová rýchlosť ? Je naozaj CELÝ kemp pokrytý signálom ? Nevypadáva pripojenie ?

Vďaka za info.
Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
15. 03. 2010 17:53
Chtel bych se zeptat zda jste byli nekdo v tomto kempu minuli rok a jake mate zkusenosti z tohoto kempu.DIKY
avatar Re: KEMP ZABLAČE BAŚKA
16. 03. 2010 10:55
Navštívili jsme jej v sezónu /červenec-srpen/ a poněvadž byl narvaný k prasknutí a navíc ceny našponované na maximum tak jsme nakonec zakotvili v Nivjici,kde bylo relativně méně lidí a cena přijatelnější. Vzal jsem si ceník a když jsme si jej pak v klidu prohlížel tak jsem nevěřil vlastním očím,mimo sezónu 4-člená rodinka za 15 eček,ze vším všudy,v sezónu skoro 50. prostě kdo může jezdit mimo prázdniny má dovolenou za třetinku. Jinak v podstatě všechny kempy na Krku byly mnohem dražší než na jihu /projeli jsme jej celý/,je to dáno snad i zdejší klientelou.Slovinci zde mají místa již na stálo a Němců také požehnaně.Jinak prostředí je příjemné,městečko živé a příroda překrásná,jako všude na celém Jadranu.Každé místo má své kouzlo.Poznatek - v sezóně Istrii a sever bych prostě vynechal,plno a draho!

MirekŠi



Upraveno 1krát. Naposledy upravil tvsat (16. 03. 2010 11:01).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 115
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.